saolasın skull ben siliyorum listeyi...
saolasın skull ben siliyorum listeyi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
fiyat 6 lira oldu
hehe... bugün de saat 7'de Rumeli Hisarında toplanıyormuşuz sanırım!!!
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evimin arkası yahu kaçarmı
Rüzgar gibi geçti
benide ekleyin cumartesi bende oradayıım
Dorado V5
Bende gelmek isterim ama saat 8 de oluşu yalovadan gelmek sorun değil ama dönmek biraz sorun ! ama araba ile gelmeye çalışacam desperadost abi sen gidecekmisin ?
Gelmek için oyunun 5,5 Ytl olmasını bekliyorum
Büyük bi aksilik olmazsa oradayım...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
bu kadarcık mıyız koca istanbuldan???
bu arada cumartesi günü havadurumunda hava açık görünüyor...
Ben de geliyorum alan varmış nasıl olsa
Ducatista:)
takımlar nası olucak?? kim kiminle nası?? tamam bowling oynıycaz ama herkes tek mi olcak?? olacaksa çok uzun sürmez mi? Takım olursa yazı tura mı atçaz? benimle biriklite 3 kişi daha gelio.. onlarda oyuna dahil olabilio di mi? Ve daha bunu gibi bi çok sorum var
Şöle güzel bi açıklama yapıverseniz ne güzel olur... Skullum hunterim Hörmetler...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
uzun sürsün işte ne güzel =) bowling zaten 20 atışta biten bi oyun , biraz uzun sürsün =) muhabbet ede ede...
Yok yanında gelenleri dışliicaz Hatta salona da almayabilirler vallaaa
Bizde olmaz oole seyler kimi istersen getir kardeşim
Ben de geliyorum
add me please!
bir aksilik çıkmazsa bende varım arkadaşlar...
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
ewet yer bana yakın we hıc sızlerle bı etkınlıge katılmadım ayrıcaa brorlıng oynamayııda pek bılmem topuu zor kaldrıom saten ama eger gel elıf boswer tanısalım dersenızz bıde yabancılık cekmıceksem aranızada olmaktan gurur duyarım saygılar...
Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim kardeşim
Gel gel bende kimseyi tanımorum... 2 kere toplantılara katıldım bu 3. olacak.. ama bi türlü irtibat kuramadık, genelde hep yabancılık çektim, dışarda gibi hissettim kendimi.. ama bu sefer böyle olmayacağını sanıyorum.. Korkma benimde kimseyi tanıdığım söylenemez böyle böyle alışıcaz
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
İşim olmassa bende gelmek isterim, çoğunuzla tanışmıştık ama taa mayıs ayı idi bidaha tanışalım.
Bowling de çok iyi değilimdir sağ ve sol yerler benimdir, ama langırta beklerim.
Skullhunter bowling fiyatları'nı borsadanmı okuyon
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
pekı ozamn yenı gelenler kendını bı tanıtsın soylee tabısın herkezde yabancılık cekmıyelım yahuu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)