SEVGİLİ AKALTEKE benim motorum yok sabah gecerken küçükköy bp ye inerim alırsın benide
Bende gelirim görüşmek üzere.
Kenancım,Kolaçaaaannn kittt...dedim İstanbulu kolaçan mı anladın ya Biz sensiz hafta sonu İzmirin altını üstüne getiririzz
Güle güle git.hayırlı yolculuklar sana..Zühtüpaşa,Tai,Vedatkaya,Kırmızı kenanı Lunaparka götürün yabancılık hissetmesin.İnanın bizden habersiz kaçtı oralara radara 50 kez bindirin..hepinize kucak dolusu selamlar bizden.
haiiinnnnnnnn.......
izmir darmı geldi mayk
bunun i çinn
tüm istanbul lu arkadaşlarımın gözlerinden benim için öp lütfen
bizde c.tesi sabahı marmarise bbrr nin yanına gidiyoruz.
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ümmet abicim laf aramızda şaka ya marmarise anca beraber kanca beraber değil mi.. maksat kenanı kudurtmak..bizim şimdi aklımız İstanbulda kaldı..Kahvaltıda herkese selam götür..Kenanı artçı al.. Birbirinize iyi bakın.
bende mi gelsem
Listeden silerseniz sevinirim gelemeyeceğim.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
19.30 geç bir saat Cumartesi için, genelde C.tesi erken saatde paydos edilir. Aradaki zaman farkı uzun sanki
Son durum nedir..Bakarsınız sürprüz yapabilirim..
S&S
son saat ne belirsizliğini sürdürmekte..
19,30 da oradamıyım acaba...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ahh EgeKnn, İstanbuldayken oraları benim mekanımdı. Yaktın beni. Başka yer mi seçemedin? 6.5 sene okudum ve yaşadım oralarda. Bak hüzünlendim şimdi.
O saate kadar biyerlerde oyalanırsam basar gelirim...
kesin geleceklerden benide sayabilirsiniz,yanınızdaolurum.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kenan sattı takımı..Şu an hala Izmirde...:( Akşama Paşayla geliyoruz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)