MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi
Reklamlar
-
[ İZMİR ] 18 Kasım / cumartesi tarihinde Ayvalık Sarımsaklıda Marine Otelde konaklayacağız
Elleri görelim
Ayvalığın tarihi yerlerini gezip görme imkanını kaçıracakmısınız
"Adalarla çevrili cennet..."
Balıkesir'in şirin bir ilçesi olan Ayvalık, eşsiz kumsalları ve mimari dokusu ile tipik bir Akdeniz sahil ilçesi olma özelliği taşıyor. Tarihi bir yerleşim yeri olan Ayvalık'ta bir çok kilise ve manastır var... Bu şirin ilçenin doğal güzellikleri yanında ilginç mimarisi dikkati çekiyor. Daracık sokakları ve eski taş evleri ile Ayvalık, sımsıcak insanların yaşadığı, doğal ve tarihi güzellikleri ile gezmeye doyamayacağınız bir belde. Ayvalıkta Sarımsaklı, Cunda ve Şeytan Sofrası görülmesi gereken yerlerden bazıları. Şeytan Sorfasından Ayvalığın güzelliklerini kuşbakışı seyretme olanağı bulabilirsiniz.
Ulaşım
Ayvalığa ulaşım karayolu ile gerçekleştirilebilir. Ayvalığın karayolu ulaşımını Çanakkale - İzmir ve Balıkesir - İzmir karayolları sağlamaktadır. Bunun yanında İstanbul'dan Balıkesir bağlantılı olarak denizyolu ve havayolu ile Ayvalığa ulaşmak mümkün. Yine Balıkesir bağlantılı olarak Ankara ve İzmir'den, Bandırma bağlantılı olarak İstanbul'dan demiryolu ile ulaşabilirsiniz. Ayvalık - Balıkesir arası yaklaşık 144 km'dir. Ayvalığa İstanbul'dan ve Ankara'dan belli başlı otobüs firmaları düzenli olarak seferler düzenlemektedirler.
Tarih : 18 Kasım Cumartesi
Toplanma saati : 13.00 Hareket / 13.30
Toplanma Yeri : Karşıyaka / Soğukkuyu Türkpetrol ( Çalışmayan kapalı benzin istasyonu )
İzmir / Ayvalık arası : 150 km civarıdır..
Tahmini varış süresi : 2 mola göz önünde bulundurarak / 1,5 - 2 saat civarıdır.
Konaklama : Sarımsaklıda Marine Otelde Konaklanacak ( klima , sıcak su ) Konaklama ücreti 10 YTL
Kapasite
31 oda ve 80 yatak
Sarımsaklı merkezde kumsala 20 metre mesafede..
Oda özellikleri
Deniz manzaralı , Klimalı , 24 saat sıcak su ve balkonlu odalar.... Ayrıca süit odalar.. Süit odalarda Klima ,Tv , minibar...
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 Nart
14 speedygirl şule
15 Racıngiski
16 Karakız
17 ELVİR
18 dondurmania
19 belifeless
20 güreli
Reklamlar
-
-
yolcu
3 gün kala net kararı bildlrlrlm,şu an istanbula gidiyorum bursanaın zeytinbağı ilçesinde mola verdim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
Ben de varım bu sefer iyi organize olalım hava da güzel olursa süper bir hafta sonu olur Ayvalık ta süper bir yer tarihi kilise mükemmel , Cunda için söylenecek birşey yok emekli olunca orada yaşamak isterim .
Yarın ki toplantıya bi terslik olmazsa geliyorum orda detaylı konuşuruz.
Görüşmek üzere.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
Ayyyyyyyyvaaaaaaliiiiiiikkkkkk, geliyorum... bu arada arkadaslar bisey soylemek istiyorum, kuzenimin orda oteli var, sarimsakli da denize 20-30 metre falan... kisi basi 10 ytl olur mu diye rica ettim az once olur dedi...yani cadirda kalinamiyacak bi durum olursa alternatif olarak yazayim dedim...
bu arada istanbul SHAFT'in Ayvalikta da yeri var, orasinin isletmecisi de arkadasim giris odemeden girebiliyoruz... ama kim cikacak, calacak ancak haftaya ogrenebilirim...(gecen sene bulent ortacgil, lenny oneil, kerem gorsev vs. cikiyodu orda...)
umarim bu gezi gerceklesir...
-
-
Neden her organizasyon bnm nöbetlerime denk getiriliyor. bilerek mi. yani bnm nöbetim 5 günde bir. bu açık. hesaplayıp öle yapıyorsunuz demiiii
Everything goes the way it should...
-
olmadııı yaaa heryazz ordayımm benımdee vizelerınn baslıyoo gelmek ısterdım hemdee cokk
abileımmm akhısardan gecçeksınızz benıdee alınnn boş yer varsaaaa kalcak yerım varr zatenn :(
-
Selamlar,
Allahtan bir mani cikmazsa ben varim. Son durumu yine gezi gunu yaklasinca netlestiririm.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
vize zamani olur mu kardesim yaa..gidecek olanlara iyi eglenceler..
-
uglychild 10 YTL gibi bir rakama otel ayarlaman durumunda çadır da kalmak yerine otelde kalma fikri düşünülebilir yarınki toplantıda bu konuyu konuşuruz... Otel ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bana ulaştırman durumunda organizasyonu bu yönde düzenleriz...
-
Çadırda,otelde,barakada,motosiklet üzerinde her neşekilde olursa olsun süper olacak ve bende ordayım...
-
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benide listeye ekleyin gelicem dicektim ama baktım ki sayın mod hazretleri sağolsunlar eklemiş.ellerin dert görmesin.mumumuuuuuumumu
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
-
-
"Kaçırma" diyorum kendi kendime. Bu geziyi kaçırmamalıyım.....
İşlerimi ayarladığım anda listeye adımı yazdıracağım arkadaşlar.
Görüşürüz umarım.
Çook güzel olacak çooook
-
Anlasıldı motorcular anlasıldı 10 motoruz
Aslında en az 15 olsak hiç fena olmaz
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler