böyle güzel gezilere gelemiyorum bende adapazarındayım yetişebilsem bende gelmek isterdim hepinizi görmüş olurdum kazasız,belasız tekeriniz yola düz bassın iyi eglenceler
böyle güzel gezilere gelemiyorum bende adapazarındayım yetişebilsem bende gelmek isterdim hepinizi görmüş olurdum kazasız,belasız tekeriniz yola düz bassın iyi eglenceler
arkadaşlar çanakkaleyi iptal ettim son dakikada dondurmania kanıma girdi
beraber gelicez akşam
benimde odamın ayırın yaniii
tabii bu saatten sonra gören olursa mesajımı
gördüm ayırıyoruz
amonghtus listeye hemen ekliyorum adın listedeydi zaten ama yenilerken olmuş bişeler bende anlamadım
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 Nart
14 speedygirl şule
15 Racıngiski
16 Karakız
17 ELVİR
18 dondurmania
19 belifeless
20 güreli
21amonghtus
sevgili mt ailesi,
Ayvalik Ayvalik deyip durduk, 5 kisi, 10 kisi dedik sayimiz az dedik, ama en sonunda sahane bir geziye 30 un ustunde uyeyle imzamizi attik... su an Can kardesim burda ve hepinize selamlarini gonderiyor(muzisyen arkadasim)
Manisa ve Havran grubuna tekrardan cok tesekkurederim...
cok eglendim sizlerle olmaktan cok mutluyum... resimleri ve yorumlari bekliyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
walla bende çok eğlendimmm çok güzel bi hafta sonu oldu benim için
ama herkes motorda biz arabada kötü hissettim arkanızdan boll boll izlemekle yetindik dondurmaniaayla
toplu fotoğraftaki kafaları bi saydım 30 2 de fotoğrafçı var eder 32 ve erken kaçanlar falan sayı 35 üstündeydi sanırım
bendeki fotoları sanırım yrn ekliyebilicem makina mecitindi pc ye aktarmam gerekiyr
sizdeki fotoları dört gözle bekliyorumm ...!!1
manisadan sevgiler
resimler nerde
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
en kısa zamanda tekrar isteriz kenannnnnn. gruptaki bütün arkadaşlara teşekkürler. çok eğlenceliydi. inanın hepiniz çok klassınız. sevgiler...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Herşey mükemmeldi 10 ytl otel 10 ytl açık bufe akşam yemeği ve kahvaltı uglychild yani bakkaldan malzemeleri alsak daha pahalıya gelirdi. Kuzeninin ilgisi ve otelin göstermiş olduğu ilgi ve bizi gecenin geç saatlerine kadar çektiği içinde teşekkürlerimi sunuyorum. Bende TEF i abarttım biraz tefi vurduğum heryer ağrıyor.
Arkadaşlar gelen herkese ÇOOOKKKKK TEŞEKKÜRR EDERİİMMM...
Herşey çok güzeldi.Hatta belkide hayatımda geçirdiğim en güzel grup toplantısıydı diyebilirm.O kadar da iddalıyım bu konuda Müziğe muhabbete arkadaşlığa dostluğa doyduk tam anlamıyla...
Bu sanaydı Ali ve diğer eşlik eden arkadaşlara... REsimleri ve videoları en kısa zamanda sitede yada youtube da görebileceksiniz izleyip izleyip kopuyorum hala..
Saksafonla misket,gitarla Orhan Gencebay da çaldığımıza göre bizim sırtımız hayaatta yere gelmez artık.. Tabi Nothing Else Matter çalıp ta 10 dakka sonra Klapta kopanlarda olmadıı dill hani...
Kazasız belasız atlattık çok şükür.Volkan arkadaşımızın sorunu umarım çözülmüştür gelene kadar motorla ilgili...
Hepinize sevgiler saygılar arkadaşlar..!!!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24955
burdan devam edelim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)