sercan arkadaşımıza havran dan gece için 3 kişi geleceğimizi söyledim
1 kişilik 1 oda 2 kişilik 1 oda yer ayırtmanızı rica ediyorum. Havran dan
pazar sabahı arkadaşlarımızda bize katılacaktır gelecek arkadaşlarımıza
kazasız yolculuklar dileriz
Zühtüpaşa.... Tai...ooleyyyy kimler geliyor.Yaşasınn..boğazımızda kalırdı valla herşey..hele gece yarısı ayran servislerimiz sizleri bekliyor.. Dört gözle bekliyoruz..Ayvalıkda sizi lunaparkada götürürüz..kaydıraklı havuza da..
Hayırlı yolculuklar şimdiden..dört gözle bekliyoruz..
Canlarım yarın buluşma yerinde görüşürüz..erken yatın bugün..dinlenin zira cumartesi akşamı güneşi Cunda da bir rum tavernasında doğdurabilirizzz..
lütfen buluşma saatine özen gösterelim,
kimse beklenmeyecetir.
Cundada rum tavernası zor be dostum çok ararsın. Cunda o bölgede özünü kaybetmeyen yegane yerlerden biridir. Ve bendende tavsiye orda Kimseye sormayın Rum tavernası varmı diye. Pek hoş karşılamazlar. Yada istanbula gelirseniz Arnavutköyde kırarsınız tabakları.
Sirtakiye niyetli gitmeyin efeler zeybek oynatmasın sonra
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
şuan halen açıksa cundada dinazorda güzel bir eğlence yapılır.
ümmet abi hayırdır bunlar gelemezler filan.gaz veriyorsun ama anlamadı değliz yani
Sevgili AKALTEKE..valla bi ömürsün..taverna dediysek efe türküleriyle zeybek oynamaya gideceğiz tabiki.. Çökrtmeyi bi de MT ZMİRden görsünler değil mi ya.. Kuvva,Egeknn,Tenten,Zühtüpaşa,Tai,Racing iski gibi şanlı efelerimiz oldukdan sonra..
efemi aramızda zeybek oynayan biri varmış çıkıp oynasın
ARKADASLAR, CUNDA ' da MIS KOKULU TAVERNA diye bir mekan var... ve de rumlar caliyor(iki gitar) ve (bay bayan vokal)... birkac sefer gitmistim...
az once yine aradim yarin aksam da cikiyorlar... sadece yunanca muzik ve tabak kirmak serbest... onlar ara verince bizim Gıttardando VE Kamberhan EFE de cikar calar...
dinazor da guzel bi alternative...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar yarın geceye ne tabak nede para yeter açılmayın fazla
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaşlar Feribotla gelecek olan arkadaşlarımız yiyecekleri kadar simit alsınlar yanlarına. Feribotta o saatte simit kalmamış olabilir. Martıları da unutmayın,onlar için de alalım
Çaylar benden. SAAT 11:45 ! Unutmayın
Alın, bu da benden yolluk. sizler için...
...Sergerdan...
Kendimi göremedim listede..? eklemiştiniz daha önce bi sorun yoktur umarım bende geliyorum geziye...Yarın görüşmek üzere...
Ümmet Abim eksik olma... Yok merak ettiğim daha önce ismim vardı vede ben çıkarın falan da demedim bi yanlış anlaşılma olmasından endişelendim.Yarın görüşmek üzere çok kefiyli bi gezi olması dileğiyle,herkese çok selamlar!!!
beyler yarin ki geziye katilacak ekibin yarisi on line durumda... gidin yatin dinlenin ... cunku yarin gunes dogana kadar uyumak yok
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Zeybeği bilmem ama Ege Knn diğer dallarda oldukça başarılı,gözümle gördüm,saygı duydum...
hotell bana göree cok gzl bu hotelın 1 sokak aşagısında bızım ew varr bende de motor olsaydı gelırıdm cokk üzülüüyorumm ağlatıyosunuzz benı yaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)