katılanların en son listesini yapabilirmiyiz. Kaç kişi olduk ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Valla canım yol yapmak istiyor, sırf utandırmak için gelebilirim....
Arkadaşlar bende geliyorum ancak gelmem cumartesi akşamını bulur. İsmimi gereken yerlere gereken kişiler gerektiği gibi yazarlarsa sevinirim. Arabayla manisadan yola çıkıcam gelmek isteyen veya eşyasını vermek isteyen varsa haberleşelim.
Tel: 0 532 326 64 25
Şehir dışından gelenler ve yeni katılan arkadaşlarla baya bir kalabalık olucaz ve eğlenicez anlaşılan.Sadece beklemek kaldı...:
Bende Katilmak Istiyorum Ismim Erdinç Nick=elvir Siteye Kaydimi Yaptirdim Beninde Gezi Listenize Eklerseniz Sevinirim
Adını eklemişsin dostum bu yazdığın yeterli . . . .
Everything goes the way it should...
herkez gelsin yollar grup sürüşü görsün, asfalt ağlasın intahar etsin.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
arkadaşlar bende katılmak istiyrm ama yarın akşam çanakkaleye gitmem gerekiyorrr ,
pazar günü planın geri kalanına eklensem sorun olur mu ? bir de pazar günkü plan nedir, cunda vb kaçta hareket edilecek, en azından kahvaltı keyfinde sizlerle olmak isterim.
birddeeeee otobüsle gelicemm pazar günü otele nasıl ulaşım sağlayabilirim bilgisi olan var mıdırrr..
eh sorular şimdilik bu kadarrrr
dondurmania sana özelden mesaj attım bir ara bakarsan sevinirim(kontrol panalinden ulaşabilirsin özel mesajlarına)
abi gelin de ne zaman gelirseniz gelin.ayrıntılı bilgi sercan da(ugly child)
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Arkadaşlar gelmek isteyen herkesi listeye ilave ediyorum umarım katılım fazla olur ve keyifli bir hafta sonu geçiririz.. Buluşma saatine lütfen herkes özen gösterip zamanında gelsin. 13.00 Toplanma saatimiz 13.30 hareket saatimiz aradaki bu yarım saatlik süreyi insanların gelmesini beklemek için bırakmıyoruz grup halinde yola çıkılacağından son kontroller , öncü , artçı hız ortalaması mola ve rota bilgileri konuşulup gereken son kontroller yapılacak lütfen 13.00 da herkes orada olsun
cumartesi günü geç saat katılacak tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar orada görüşmek dileğiyle...
Toplanma yerimiz Karşıyaka / Soğukkuyu Türkpetrol ( çalışmayan kapalı benzin istasyonu )
bu bilgiyi belirtmeyi unutmuşum ilk sayfaya da ekliyorum
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 Nart
14 speedygirl şule
15 Racıngiski
16 Karakız
17 ELVİR
18 dondurmania
19 belifeless
20 güreli
Narlıdere-Balçova-Hatay-Güzelyalı civarında oturan arkadaşlar;
İsterseniz geçişi feribot ile yapalım. Buluşmayı daha erken bir saate almış oluruz
Ben ve uglychild feribot ile geçmeye karar verdik, deniz keyfini baştan, peşinen yaşayalım, hep beraber simit(gevrek)-çay partisi yapalım, ne dersiniz?
...Sergerdan...
kardesim sen pazar gunu geldigin de ara, birimiz gelip seni aliriz...erken gelirsen sarimsakli da oluruz, oglen ise Ayvalik cunda arasinda....
0 544 665 69 50
KENAN, bu arada beni havrandan aradilar, listeye 3 kisi daha eklermisin... nick mert40, cumartsi gecesi bizimle olacaklar otelde...
FERRYBOAT 12:00 KALkiyor EN GEC 11 45 TE İSKELEDE BULUSALİM.. baska gelen var mi?
simit ve caylar GITTARDANNDO dan
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaslar cumartesı ehlıyet sınavım var 8:30da sonra manısaya gececegım esımı ve oglumu alacagım aranızda olamayacagım sıze ıyı eylenceler her yaz oralardayım harıka bır manzaravar benımyerımede sarımsaklı şeyten sofrasından gunun batımını izleyın harıka manzaralar var ozellıkle selım abı fotograf makınanı gotur bayılacaksın sevgıler
Bu saate kadar listeye yazılmadıgımıza göre gelmeyin demek herhalde...Size iyi eglenceler o zaman....
S&S
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)