Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi

REKLAM ALANI
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    otel işi kesinleşirse gelebilirim arkadaşlar çünkü benim çadırım ve diğer malzemelerim malesef yok
    bhende de çadır yok ama iki uyku tulumu ve iki mat var ben gelsemde gelmesemde bunlardan biri senin eline geçer bi şekilde veririm ben sana merak etme şule'cim
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    way be acayip ekip fazlalaşmaya başladı.süprizlere açık olun diye boşuna denmedi heralde! ben motorun üzerinde de yatarım farketmez. bi de artçı olarak gitarı alcam arkama hadi hayırlısı...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Arkadaslar, abiler, ablalar....

18 kasim cumartesi, Ayvalik Sarimsakli da marine otel...
    otel kuzenimin... bu fiyata klima ve sicak su dahil... asansor var... bazi odalar deniz manzarali... denize 15 yada 20 metre...

fiyati da zaten ben belirledim, sonra da ona soyledim... tamam problem degil dedi... hic merak etmeyin o konuda...

o gece istanbul shaft in diger subesi olan Ayvalik SHAFT'a gidebiliriz (cumartesi gecesi,) otelden 9 km... saglam egleniriz... bu arada hicbiryere de giris odemeyecegiz... pazar gunu de seytan sofrasi ve cunda yapariz...

yanliz bana yavas yavas kesin sayiyi bildirin, ya da oteli tam kapatayim bize ozel olsun, anlami olsun

havrandan gelen dostlar kalabalik gelin tanisalim... ben oralara gelip gidiyorum... bahanem olsun daha cok geleyim...

carsamba gunu size daha fazla bilgi getirecegim...

ama otel isi kesin haberiniz olsun... 10 ytl.... parasi olmayan benim evde de kalabilir 5 ytl

Alıntı ruzgar_bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usumemek icin saglam kiyafetlere ihtiyacin olacak eger usumem dersen artci olayi kolay. Bir kask uydurdukmu islem tamamdir.
    ben de kask var... korumalik ve kalin cekette...

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada, otel olayı kesinleşti mi? Biri benim gitarı taşıyabilirse artçı gelmek isteyen arkadaşlar var, bir de gecenin tam bir planını yapalım mı yoksa spontan mı gelişecek ?
    kesin kesin.. sen geliyon ya daha bi GUZEL OLACAK ... gittaaaarrrr...

bu arada Erhanla senin gitari otobuse veririz, karsiyakadan, sonra ben onlari Ayvaliktan aldiririm... tasimaya gerek kalmaz.. diger malzemeleri de oyle yapariz gerekirse...

VAR MI baska sorusu olan? otel, AYvalik, yol, radar, yemek, eglence, hava durumu, harita, motor,benzin,olta, yem, kask, ceket, dizlik,dirseklik, araba, kargo, gitar, davul, zurna daha ne istiyosaniz sorun, yeterki hep beraber sag saglim gidip gelelim, biz nasil olsa eglenmesini biliriz degil mi kuvva abicim?

vizesi olan arkadaslarin yerine sinava bile girerim
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Gezi başlığında gerekli düzenlemeyi yapıyorum... 1. sayfada gerekli bilgiyi görebilirsiniz Çadır olayı iptal arkadaşlar sercanın bahsettiği otel ile ilgili bilgiler net kişi başı 10 YTL ücret karşılığı sarımsaklıdaki otelde konaklayacağız.. Çarşamba akşamı yapacağımız toplantıda sanırım bu konu gündeme gelecektir ..

Cuma günü net sayı ortaya çıkar ve otele bilgi verilir.. Çadırım yok uyku tulumum yok diye dert yanmasın kimse ancak çadır kamplarımızdan da vaz geçmeyiz bir dahaki kamp organizasyonunda herkes hazırlıklı olsun

Katılım Listesi

1 ironline + 1 ( Başak )
    2 duslemek
    3 volkancimen
    4 TenTen35
    5 Kuvva
    6 Akreep
    7 Egeknn
    8 Ruzgar_Bey
    9 Kamberhan
    10 uglychild
    11 ümmetperkitan
    12 gitardando
    13 candyksk
    14 speedygirl şule

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    hosgeldin kenan... umarim istanbul seyehatin iyi gecmistir... bak sayimiz artiyor gunden gune...
    duzenlemeyi iyi yapmissin.. resim falan iyi olmus.. ellerine saglik... bahaneyle bizim otelin reklami da oldu

carsamba gorusmek uzere...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    unglychıld yani bravo sana diyecek bişey bulamıyorum
    harika bir gezi olacağı belli haftasonunu dört gözle bekliyorum
    hepinizi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuum

kenancım sen unutmuşsunda bu kez gülün yüzü ben ekleyeyim dedim olmuşmu??

Katılım Listesi

1 ironline + 1 ( Başak )
    2 duslemek
    3 volkancimen
    4 TenTen35
    5 Kuvva
    6 Akreep
    7 Egeknn
    8 Ruzgar_Bey
    9 Kamberhan
    10 uglychild
    11 ümmetperkitan
    12 gitardando
    13 candyksk
    14 speedygirl şule

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Diyorduk ama biz kış gelsin acayip geziler olucak diye. Teker teker görüyoruz gerçek motorcuları, bu coşkuyu bu heyecanı görünce gözlerim yaşardı Yürü MT İZMİR kim tutar seni....

Arkadaşlar daha önceki tecrübelerime dayanarak süper bi gezi olucağına inanıyorum. Herkezi bekliyoruz....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bende dove kullanıyorum...sanaydı ten ten!

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Katılım Listesi

1 ironline + 1 ( Başak )
    2 duslemek
    3 volkancimen
    4 TenTen35
    5 Kuvva
    6 Akreep
    7 Egeknn
    8 Ruzgar_Bey
    9 Kamberhan
    10 uglychild
    11 ümmetperkitan
    12 gitardando
    13 candyksk
    14 speedygirl şule
    15 güreli
    16 amonghtus

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    iyi bir gezi olacağa benziyor adapazarı geyveden selamlar.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

amonghtus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi acayip gaza geldimm...10 ytl otel mi olur yaw...? Sokakta kalsak daa pahalı walla...Ayarlayan arkadaşa çok teşekkür ederim.Umarım hava çok kötü olmaz.Donarım yoksa gelirken Hemen bi termal içlik almam lazım...Var mı bilen nerden alabilirim şölee uygun bi içlik..? Artık içe eşofman giymek te yetmio Bende geliyorum zaten depresifim açılırım biraz...

Alıntı amonghtus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi acayip gaza geldimm...10 ytl otel mi olur yaw...? Sokakta kalsak daa pahalı walla...Ayarlayan arkadaşa çok teşekkür ederim.Umarım hava çok kötü olmaz.Donarım yoksa gelirken Hemen bi termal içlik almam lazım...Var mı bilen nerden alabilirim şölee uygun bi içlik..? Artık içe eşofman giymek te yetmio Bende geliyorum zaten depresifim açılırım biraz...
    depresif olcak ne var yaaa. bak ne güzel bizler varız yanında. hem altında bi honda var oh ne ala. bide hafta sonu gezisi. alkol, sohbet, müzik, dostluklar, bişiciğin kalmaz valla. uzun bi süre yeter artar sana
    hadi toplantıya kadar kal sağlıcakla

Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılım Listesi

1 ironline + 1 ( Başak )
    2 duslemek
    3 volkancimen
    4 TenTen35
    5 Kuvva
    6 Akreep
    7 Egeknn
    8 Ruzgar_Bey
    9 Kamberhan
    10 uglychild
    11 ümmetperkitan
    12 gitardando
    13 candyksk
    14 speedygirl şule
    15 güreli
    16 amonghtus
    ne o yaaa... ismimi panayır alanına döndürmüşsün valla kenancım aaaaaaaaaa

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EgeKnn beni de listeye ekleeee.

Arkadaşlar toplantı çarşamba olursa katılamayacağım ama Ayvalık'a geliyorum...

Beraber yol almak dileğiyle...

Görüşürüz

Bu arada, otel olayı kesinleşti mi? Biri benim gitarı taşıyabilirse artçı gelmek isteyen arkadaşlar var, bir de gecenin tam bir planını yapalım mı yoksa spontan mı gelişecek ?
    merak etme gerekirse ben sırtımda taşırım ayvalığa kadar gitarını yeterki sen bizi o güzel dinletilerinden mahrum bırakma

olumdanscisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorumu alıca aranızdayım arkadaslar sıze ıyı eylenceler bu arada ehlıyet sınavına motordan gırmıstım 90 almışım ıkı hafta sonra dıreksıyon sınavım var ayvalık oncesı toplantı varmı gecen haftakı toplantı cok faydalı ıdı.Goruşmek uzere

Alıntı olumdanscisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorumu alıca aranızdayım arkadaslar sıze ıyı eylenceler bu arada ehlıyet sınavına motordan gırmıstım 90 almışım ıkı hafta sonra dıreksıyon sınavım var ayvalık oncesı toplantı varmı gecen haftakı toplantı cok faydalı ıdı.Goruşmek uzere
    toplantı var tabi 15 kasım çarşamba günü yine teras kafede görüşmek üzere

Yaaa haklısın Şule aslında ama işte yeni taşındım ya izmire...Adapte olmadım daha tam ondan sanırım...Bide iş arıyorum devamlı rutin bi şekilde...Gelişme yok daha o gergi beni biraz...Ama gelicem geziye her türlü biraz uzaklaşmam lazım bu psikoliden...Saol bu arada telkinlerin için...

Alıntı amonghtus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaaa haklısın Şule aslında ama işte yeni taşındım ya izmire...Adapte olmadım daha tam ondan sanırım...Bide iş arıyorum devamlı rutin bi şekilde...Gelişme yok daha o gergi beni biraz...Ama gelicem geziye her türlü biraz uzaklaşmam lazım bu psikoliden...Saol bu arada telkinlerin için...
    öyle sıcak bir grupki mt izmir çabuk adapte olursun buralara merak etme. bu arada nasıl bir iş arıyorsun yazarsan belki bizlerdende yönlendirme yapacak arkadaşlar olabilir sıkma canını. hayatın bazı dönemleri böyle sıkıntılı olabiliyor. ama zamanla herşey yoluna girer
    sevgiler

Canım saol,çok teşekkür ederim...Aslında tecilli olduğum için pek şansım yok sanırım henüz kariyerli bir işte çalışmak için.Ama kendimi idame ettirecek bişey bulsam kafi şimdilik...Muhasebe olmasında.. Ne biliyim işte sanırım anlatabildim...Gerçi sizi sıkmak istemiyorum bunlarla burası bunun için uygun bir platform degil...Gezide konuşuruz denk gelirse...Yinede çok teşekkür ederim yardım etmek istemeniz bile çok güzel!!!

olumdanscisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    15 kasımda çarsamba gorusuruz şule ten ten gene bıze faydalı bıgıler verecek artı bu benım toplantılara ıkıncı katılısım gercekten cok hos ortam arkadaslar cok sıcak kanlı şule sende nasıl bır motor var gorusmek uzere

candyksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ki ben gelemicem.cumartesi günü toplantı çıktı.beni listeden çıkartıcaksınız artık.çarşamba günü toplantıya katılmaya çalışıcam.
    seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bu ne ya arkadaşlar sitemiz motosiklet sitesi! iş ve işci bulma kurumu değil! şaka şaka kızmayın hemen.amonghtus kardeşim bi gözüktün bi daha ortalarda yoksun olmuyo ama...baksana ortam süper nerde bulcan izmirde böyle ortamı?
    neyse yinede sen bilirsin.seni en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.gaziemirde karşılaşırcasına değil!!!

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler