way be acayip ekip fazlalaşmaya başladı.süprizlere açık olun diye boşuna denmedi heralde! ben motorun üzerinde de yatarım farketmez. bi de artçı olarak gitarı alcam arkama hadi hayırlısı...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Arkadaslar, abiler, ablalar....
18 kasim cumartesi, Ayvalik Sarimsakli da marine otel...
otel kuzenimin... bu fiyata klima ve sicak su dahil... asansor var... bazi odalar deniz manzarali... denize 15 yada 20 metre...
fiyati da zaten ben belirledim, sonra da ona soyledim... tamam problem degil dedi... hic merak etmeyin o konuda...
o gece istanbul shaft in diger subesi olan Ayvalik SHAFT'a gidebiliriz (cumartesi gecesi,) otelden 9 km... saglam egleniriz... bu arada hicbiryere de giris odemeyecegiz... pazar gunu de seytan sofrasi ve cunda yapariz...
yanliz bana yavas yavas kesin sayiyi bildirin, ya da oteli tam kapatayim bize ozel olsun, anlami olsun
havrandan gelen dostlar kalabalik gelin tanisalim... ben oralara gelip gidiyorum... bahanem olsun daha cok geleyim...
carsamba gunu size daha fazla bilgi getirecegim...
ama otel isi kesin haberiniz olsun... 10 ytl.... parasi olmayan benim evde de kalabilir 5 ytl
ben de kask var... korumalik ve kalin cekette...
kesin kesin.. sen geliyon ya daha bi GUZEL OLACAK ... gittaaaarrrr...
bu arada Erhanla senin gitari otobuse veririz, karsiyakadan, sonra ben onlari Ayvaliktan aldiririm... tasimaya gerek kalmaz.. diger malzemeleri de oyle yapariz gerekirse...
VAR MI baska sorusu olan? otel, AYvalik, yol, radar, yemek, eglence, hava durumu, harita, motor,benzin,olta, yem, kask, ceket, dizlik,dirseklik, araba, kargo, gitar, davul, zurna daha ne istiyosaniz sorun, yeterki hep beraber sag saglim gidip gelelim, biz nasil olsa eglenmesini biliriz degil mi kuvva abicim?
vizesi olan arkadaslarin yerine sinava bile girerim
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Gezi başlığında gerekli düzenlemeyi yapıyorum... 1. sayfada gerekli bilgiyi görebilirsiniz Çadır olayı iptal arkadaşlar sercanın bahsettiği otel ile ilgili bilgiler net kişi başı 10 YTL ücret karşılığı sarımsaklıdaki otelde konaklayacağız.. Çarşamba akşamı yapacağımız toplantıda sanırım bu konu gündeme gelecektir ..
Cuma günü net sayı ortaya çıkar ve otele bilgi verilir.. Çadırım yok uyku tulumum yok diye dert yanmasın kimse ancak çadır kamplarımızdan da vaz geçmeyiz bir dahaki kamp organizasyonunda herkes hazırlıklı olsun
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 candyksk
14 speedygirl şule
hosgeldin kenan... umarim istanbul seyehatin iyi gecmistir... bak sayimiz artiyor gunden gune...
duzenlemeyi iyi yapmissin.. resim falan iyi olmus.. ellerine saglik... bahaneyle bizim otelin reklami da oldu
carsamba gorusmek uzere...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
unglychıld yani bravo sana diyecek bişey bulamıyorum
harika bir gezi olacağı belli haftasonunu dört gözle bekliyorum
hepinizi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuum
kenancım sen unutmuşsunda bu kez gülün yüzü ben ekleyeyim dedim olmuşmu??
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 candyksk
14 speedygirl şule
Diyorduk ama biz kış gelsin acayip geziler olucak diye. Teker teker görüyoruz gerçek motorcuları, bu coşkuyu bu heyecanı görünce gözlerim yaşardı Yürü MT İZMİR kim tutar seni....
Arkadaşlar daha önceki tecrübelerime dayanarak süper bi gezi olucağına inanıyorum. Herkezi bekliyoruz....
bende dove kullanıyorum...sanaydı ten ten!
Katılım Listesi
1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 candyksk
14 speedygirl şule
15 güreli
16 amonghtus
iyi bir gezi olacağa benziyor adapazarı geyveden selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Abi acayip gaza geldimm...10 ytl otel mi olur yaw...? Sokakta kalsak daa pahalı walla...Ayarlayan arkadaşa çok teşekkür ederim.Umarım hava çok kötü olmaz.Donarım yoksa gelirken Hemen bi termal içlik almam lazım...Var mı bilen nerden alabilirim şölee uygun bi içlik..? Artık içe eşofman giymek te yetmio Bende geliyorum zaten depresifim açılırım biraz...
depresif olcak ne var yaaa. bak ne güzel bizler varız yanında. hem altında bi honda var oh ne ala. bide hafta sonu gezisi. alkol, sohbet, müzik, dostluklar, bişiciğin kalmaz valla. uzun bi süre yeter artar sana
hadi toplantıya kadar kal sağlıcakla
ne o yaaa... ismimi panayır alanına döndürmüşsün valla kenancım aaaaaaaaaa
merak etme gerekirse ben sırtımda taşırım ayvalığa kadar gitarını yeterki sen bizi o güzel dinletilerinden mahrum bırakma
motorumu alıca aranızdayım arkadaslar sıze ıyı eylenceler bu arada ehlıyet sınavına motordan gırmıstım 90 almışım ıkı hafta sonra dıreksıyon sınavım var ayvalık oncesı toplantı varmı gecen haftakı toplantı cok faydalı ıdı.Goruşmek uzere
Yaaa haklısın Şule aslında ama işte yeni taşındım ya izmire...Adapte olmadım daha tam ondan sanırım...Bide iş arıyorum devamlı rutin bi şekilde...Gelişme yok daha o gergi beni biraz...Ama gelicem geziye her türlü biraz uzaklaşmam lazım bu psikoliden...Saol bu arada telkinlerin için...
öyle sıcak bir grupki mt izmir çabuk adapte olursun buralara merak etme. bu arada nasıl bir iş arıyorsun yazarsan belki bizlerdende yönlendirme yapacak arkadaşlar olabilir sıkma canını. hayatın bazı dönemleri böyle sıkıntılı olabiliyor. ama zamanla herşey yoluna girer
sevgiler
Canım saol,çok teşekkür ederim...Aslında tecilli olduğum için pek şansım yok sanırım henüz kariyerli bir işte çalışmak için.Ama kendimi idame ettirecek bişey bulsam kafi şimdilik...Muhasebe olmasında.. Ne biliyim işte sanırım anlatabildim...Gerçi sizi sıkmak istemiyorum bunlarla burası bunun için uygun bir platform degil...Gezide konuşuruz denk gelirse...Yinede çok teşekkür ederim yardım etmek istemeniz bile çok güzel!!!
15 kasımda çarsamba gorusuruz şule ten ten gene bıze faydalı bıgıler verecek artı bu benım toplantılara ıkıncı katılısım gercekten cok hos ortam arkadaslar cok sıcak kanlı şule sende nasıl bır motor var gorusmek uzere
arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ki ben gelemicem.cumartesi günü toplantı çıktı.beni listeden çıkartıcaksınız artık.çarşamba günü toplantıya katılmaya çalışıcam.
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
bu ne ya arkadaşlar sitemiz motosiklet sitesi! iş ve işci bulma kurumu değil! şaka şaka kızmayın hemen.amonghtus kardeşim bi gözüktün bi daha ortalarda yoksun olmuyo ama...baksana ortam süper nerde bulcan izmirde böyle ortamı?
neyse yinede sen bilirsin.seni en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.gaziemirde karşılaşırcasına değil!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)