10 motor değiliz abi güldemet ablayla murat abi beraber olcak.anlaşılan 9 motoruz!
10 motor değiliz abi güldemet ablayla murat abi beraber olcak.anlaşılan 9 motoruz!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Paniklenmeyin arkadaşlar..ki bizler 1 saatte organize olmayı bile başarıp 7 motor yola çıkmış bir gurubuz 18 kasıma daha var ve katılımın fazla olacağına inanıyorum.Manisa,Balıkesir,Ayvalık danda katılım olacaktır..çok büyük sürprizler var.. Olağan haftalık toplantımızda durum netleşecektir.Sevgilerimle..
o zaman kadar ne olur bilemiyorum ama bende gelmek isterim. kesin cevabı ben bildiririm..........
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
bence kalabalık olacak bu ayvalık geisi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
EgeKnn beni de listeye ekleeee.
Arkadaşlar toplantı çarşamba olursa katılamayacağım ama Ayvalık'a geliyorum...
Beraber yol almak dileğiyle...
Görüşürüz
Bu arada, otel olayı kesinleşti mi? Biri benim gitarı taşıyabilirse artçı gelmek isteyen arkadaşlar var, bir de gecenin tam bir planını yapalım mı yoksa spontan mı gelişecek ?
...Sergerdan...
Antalya'ya da geliriz elbet, biz bu tARAFLARI BİR BİTİRELİM hele, siz de oradan yola çıkın, Denizli'de buluşalım
Ben geyik olsun diye demiştim ama güzel oldu yahu, aklıma yattı benim bu iş.
Olur mu acep böyle birşey? Kenan? Arkadaşlar?
...Sergerdan...
ver çoşkuyu ver coşkuyu...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
siz bi kesinleştirin şu otel yada çadır işini... canım istemiyor değil
işim müsait olursa bende gelmek isterim ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bende gelmek istiyorum ama motor gibi dünyanın en güzel taşıtına sahip değilim.ayrıca otel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.bilgilendirirseniz sevinirim
motorun yoksada artcılık ayarlarız benım artcım var ama bırını buluruz sana geziye gelıcek arkadaşların dıkkatıne saygılarımla F.T.T.
arkadaşlar pansiyon işi kesinmi-10 ytl-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
en kalınları giyer gelirim.teşekkürler yardımlarınız için
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
Bu arada hafta sonundan once carsamba aksami toplantimiz oluyor orayada gelip hepimizle tanisirsan cok daha iyi olur.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
arkadaşlar bizde balıkesir havrandayız sekiz kişilik bi gurubuz bizde gelebiliriz tabi bi aksilik olmassa görüşmek üzere
otel işi kesinleşirse gelebilirim arkadaşlar çünkü benim çadırım ve diğer malzemelerim malesef yok
bende dört kişilik çadır ve ekipmanı varda malzemeyi taşıyacak babayiğit lazım taşınmaz motor tepesinde böyle aktiviteleri bahar yada yaz aylarında yapsak (yada yapıldıda biz mi geç kaldık) haberimiz olmadı ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)