çanakkale'ye gezi güzel olurdu
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar.motosiklet.net üyeleri olarak bazı gezilere katılıyoruz eğleniyoruz(tabii ben daha hiç gelmedim)bu yaz içinde çanakkaleye bir gezidüzenleyebilirmiyiz?
ben çanakkale/bigada yaşıyorum.ve çanakkalede gezilecek,görülecek birçok yer ve tarihi eserler var.eğer böyle bir gezi olursa güzel olur bence.
Reklamlar
-
bu konuyu duyurular bölümünde açsan daha iyi olurdu
-
17 Haziran 2005, 17:19
istanbulda da çok güzel gezilecek görülecek yer var atla sen gel uzaklara gezi çok yapılmıyor bir çok kişi cumartesi günleri de çalıştığı için pazarları günübirlik yapılıyor geziler, çanakkale de öyle pek yakın değil malum günübirlik yorar gibi geliyor bana, insanlar pazartesiye toparlanamaz
-
18 Haziran 2005, 21:14
Ben eşimi de arkaya alıp Mondial 125 Mt scooterım ile önümüzdeki günlerde Edirne'den Çanakkale'ye gelip birkaç gün kalmayı düşünüyorum.
Tahmini olarak 190-200 km.lik yolun 60. ve 90. kmlerinede kısa molalar verip kalan 100 km.de de yolun yarısında vapura bineceğimden 3. molamı vapurda verip şehir içine gireceğim.
Tahmini varış sürem 4 saat olacak, süratli gitmek istemiyorum. Fazla trafiğe yakalanmamak için ve çok sıcağa kalmamak için sabah 5 gibi yola çıkıp 9 gibi orada olmayı düşünüyorum.
Sevgiler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler