Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çanakkale'ye gezi güzel olurdu

REKLAM ALANI
    twister1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER6N
    merhaba arkadaşlar.motosiklet.net üyeleri olarak bazı gezilere katılıyoruz eğleniyoruz(tabii ben daha hiç gelmedim)bu yaz içinde çanakkaleye bir gezidüzenleyebilirmiyiz?

ben çanakkale/bigada yaşıyorum.ve çanakkalede gezilecek,görülecek birçok yer ve tarihi eserler var.eğer böyle bir gezi olursa güzel olur bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    bu konuyu duyurular bölümünde açsan daha iyi olurdu
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    istanbulda da çok güzel gezilecek görülecek yer var atla sen gel uzaklara gezi çok yapılmıyor bir çok kişi cumartesi günleri de çalıştığı için pazarları günübirlik yapılıyor geziler, çanakkale de öyle pek yakın değil malum günübirlik yorar gibi geliyor bana, insanlar pazartesiye toparlanamaz
    imza, safrane

Motosikleti
    Mondial 125 MT
    Ben eşimi de arkaya alıp Mondial 125 Mt scooterım ile önümüzdeki günlerde Edirne'den Çanakkale'ye gelip birkaç gün kalmayı düşünüyorum.
    Tahmini olarak 190-200 km.lik yolun 60. ve 90. kmlerinede kısa molalar verip kalan 100 km.de de yolun yarısında vapura bineceğimden 3. molamı vapurda verip şehir içine gireceğim.
    Tahmini varış sürem 4 saat olacak, süratli gitmek istemiyorum. Fazla trafiğe yakalanmamak için ve çok sıcağa kalmamak için sabah 5 gibi yola çıkıp 9 gibi orada olmayı düşünüyorum.

Sevgiler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler