MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz
Reklamlar
-
Haftalık geleneksel buluşmamız için Bornova Teras Cafede toplanıyoruz bu çarşamba... Geçtiğimiz hafta Manisa gezimizde ortaya çıkan grup sürüşü ile ilgili sıkıntıları etraflıca görüşüp daha evel grup sürüşü yapmamış ve grubumuza yeni dahil olan arkadaşlarla tüm MT izmir üyesi arkadaşların tanışıp kaynaşması vede Grup sürüşü ile ilgili bilgi edinebilmeleri açısından eğitim amaçlı yapacağımız bu toplantı için
8 Kasım Çarşamba Günü Bornova Teras Cafede görüşmek üzere....
Toplanma saati 20.00
Reklamlar
-
vardiyalı çalışıyorum motorumda yok kesin gelemem fakat bu teras kafe nerededir merak ettim yokmu uydu fotografı acaba
-
-
Hayır, banane gelmiyorum demek gibi bi şansım var mı? yok o yüzden orda görüşürüz.
-
bende bende varim
Sevgili MT ailesi,
Istanbuldayim ancak Allahtan bir mani cikmazsa toplanti icin Izmire donucem.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
yolcu
bugün istanbula yolculuk var oyüzden çarşmba günkü toplantınızda aranızda olamıycağım için çok üzgünüm,c.tesi günü kuşadasında olduğum için gülbahçeyede gelemedim zaten,ama başlıkta yoktu nette takip edemedim görüşmek üzere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
çarşamba günü teras kafede görüşürüz arkadaşlar
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok değerli mt izmir üyeleri;
çarşamba günü allah kısmet ederse yanınızda olmaktan büyük mutluluk ve haz duyacağım.ömrümün geri kalan kısmını toplantılar için harcayacağım...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
arkadaşlar okul durumu nedeniyle,,bir hafta şehir dışında olucam.eğer bu hafta gitmezsem haftaya yurt dışına yollucaklar.tahminimce pazar günü gelicem..bu hafta toplantıya gelemiyorum..
bu arada kenan abi bizim sucuk işi haftaya kaldı..birazdaha sabıret abi,,sana güzel bir kıyağım var...
-
MECİT adlı üyeden alıntı
arkadaşlar okul durumu nedeniyle,,bir hafta şehir dışında olucam.eğer bu hafta gitmezsem haftaya yurt dışına yollucaklar.tahminimce pazar günü gelicem..bu hafta toplantıya gelemiyorum..
bu arada kenan abi bizim sucuk işi haftaya kaldı..birazdaha sabıret abi,,sana güzel bir kıyağım var...
bensiz sucuk yerken boğazınızdan nasıl geçecek merak ettim mecit aşkolsun sadece kenana mı davet
nerde yemek orda ben. eksik olurmuyum hiç aaaaaaaaaaa çok ayıp
-
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
bensiz sucuk yerken boğazınızdan nasıl geçecek
merak ettim mecit aşkolsun sadece kenana mı davet
nerde yemek orda ben. eksik olurmuyum hiç aaaaaaaaaaa çok ayıp
Azimdan aldin benide hesaba katin zira kamberhanda gelecektirde ben kamber olarak ordayim
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
Neyseki sucuk bana dokunuyor
-
toplantıda görüşürüz.
herkeze sevgiler,
-
Malesef o gün nöbetçiyim. Ertesi gün izin var. p. tesi tekrar nöbet ve salı- çarşamba tekrar izin var.. . . o gün toplantıda olamayacağım . . . .
Everything goes the way it should...
-
-
bende varım olumdanscısı
Arkadaşlar bır aksılık cıkmazsa carsamba gorusuruz umarım teras cafeyı bulurum arabamla ordayım gorusuruz
-
Grup sürüşü ile ilgili bilgimi?Eğitim şart,görüşürüz...
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi sucuk muhabbeti de nereden çıktı yaa?neyse sayın modumuz yapmasın da sucukları yoksa eşek eti falan yedirir bize onun elinden yamahanın radyatör suyunu içerim ben beee peehhhh...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
Teras cafenin yerini bilmeyen arkadaşlar için krokili yer tarifini ekledim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler