MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
toplantınız çok güzel geçmiş neler kaçırmışım neler, olsun onur aynı şeyleri banada anlatır oraya geldiğimde istanbulda yaz var hava çok güzel kucak dolusu sevgiler selamlar izmir mt.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
Resimler çok güzel, ama videolar daha çok şey anlatacak sanırım. Ellerinize sağlık arkadaşlar. Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz...
-
şkyt
urla gülbahçede kampınız çok güzel geçmiş,teras cafede öyle yalnız gülbahçeden dolayı cezanız büyük bensiz kamp haa haftaya ordayım hesap zamanı biraz daha sabır cezanızı orya geldiğimde söyleyeceğim.he he he he
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Tenten bilgilerini paylaştığın için saol,ağzına sağlık ayrıca sınıftaki yaramaz arkadaşlara sabrettiğin için ayrıca tebrikler.Toplantı çıkışı da güzeldi,birileri Rüzgarbey'i durdursun!!!
-
arkadaşlar guzel bı toplantı oldu gayet öğreticiydi yalnız sadece murat abı bısayler oğrendi sanırım çünkü benim gördüğüm tek katılımcıydı. onurcum cok tesekkurler saka bı yana hazırlandın geldın ağzına sağlık kardeşim mutlaka herkesin aklında bıseyler kalmıstır . ben fazla uzatmadan resimleri ve videoarı atayım görüşmek üzere saygılar F.T.T.
resim ve video koymayı cozemedım bı araştırıyım kusura bakmayım ve su anda bılen ve benı onlıne goren varsa msnden anlatabilirmi. msn f_taban@hotmail.com
-
volkancimen adlı üyeden alıntı
Tenten bilgilerini paylaştığın için saol,ağzına sağlık ayrıca sınıftaki yaramaz arkadaşlara sabrettiğin için ayrıca tebrikler.Toplantı çıkışı da güzeldi,birileri Rüzgarbey'i durdursun!!!
Sevgili MT Izmir Ailesi,
Geride biraktigimiz ogretici egitici toplantimizin ardindan elbette TenTen kardesimize tesekkuru bir borc biliyorum ( bu konu uzerine herkes espri yapmayi gorev adledmis bu noktada ben kucuk bir essss geciyorum )
Ayrica konu mankeni olan sevgili EgeKnn'ye, bir bir ikiyi aramakla mukellef mavili cucuk Kamberhana ortam icerisindeki saglam esprilerime dayanmayi basaran Volkancimen kardesime sunuyorum.
Volkancim biri beni durdurmasin hatta sende gel katil ne varsa bende var
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
izmir mt nin güzel insanları
sizlerle olmak gerçekten çok güzel, herkese teşekkürler.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haftaya rahmi abinin eşi de aramızda olcakmış asıl ses nasılmış görün! ömrüüüümüzü 2;üüüüüüüü üüün! hişt yanlış sölüyosun ritim kaçırma!tamam abla kızma yaaa...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
-
Sana zahmetler veriyoruz..ellerine sağlık Ferhatcım.. Fotolar çok güzel.görüşmek üzere..
-
güldemet ablam ısterde ben vıdeoları da gondermem mı
zahmet ne demek ablacım saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=97T-f08ziL4 gittardando ali
http://www.youtube.com/watch?v=DLpJH5LsIjg görütü yok ama ses mükemmel
http://www.youtube.com/watch?v=lCn7Jc0l7Q0 erhan sow
-
katılan tüm dostlarıma çok teşekkürler
gerçekten güzel ve eğitici bir geceydi
sevgilerimle,
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizlerde seni çok seviyoruz sitemizin sarışın kraliçesi... (akreep ablamız)
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler