Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz

REKLAM ALANI
    cem.onal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de varım oğluşumla bu arada izmir mt.nin güzel seslerini de duymak istiyorum hazırlıklı gelin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Çok iyi türkü çığırırım çiköfte yoğururum

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teras cafe bizleri özlemiştir zaten..bizlerde birbirimizi özledik..görüşmek üzere MT İzmir..

Biri güzel ses mi dedi

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    bornova güzel bornova görüşmek üzere
    Ride your way

izcade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Vieste 249
    Merhaba arkadaşlar sadece 1 kere gelme fırsatım oldu, maalesef gelemiyorum çarşamba günleri 21:30 da anca bitiyor kursum ama bir çarşamba kursu ekip gelicem.

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    TESS ben gitarı getiriyorum, sen de sabahtan çiğ yumurta iç yarım koli, hazırlıklara başlayalım

Başka müzik aleti çalan arkadaşlar varsa getirsinler bari. MT İzmir Çalgı-Çengi grubu kuralım.
    ...Sergerdan...

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ooo bu toplantıda herkez hünerlerini göstericek anlaşılan Arkadaşlar ben de sizlerle daha önce Kızılay dan aldığım İlk Yardımcı'lık eğitiminin bir kısmını (çünkü benim aldığım eğitim toplam 16 saat ti,belkide bölüm bölüm yaparız) sizinle paylaşmak istiyorum. Bu eğitimi alırken şunu gördümki daha önceden bizlere öğretilen veya bizim bildiğimiz çoğu bilginin aslında yalnış bilgiler olduğuydu. Sonuçta ben bir eğitmen değilim ama yinede bilgilerimi sizinle paylaşmak isterim. Akşama derste görüşmek üzere

slm bende aralık ayındakı tolantınıza gelmek isterım yanılmıyosam

her hafta ıse cunkü kusadasından gelicem.olurmu arkadaslar.

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    TenTen35 Onur kardeşim bilgilerini paylaşman bizler için çok önemli elbette eğitmen olman gerekmez sonuç olarak bir gün ihtiyacımız olabilecek bir bilgiyi bizlere vermen önemli olan grup sürüşü hakkında da bir eğitmen kimliğim yok benim ancak bütün bildiklerimi uzun zamandır grup sürüşü yapan ve bir çok bilgili kişiden aldığım öğrendiğim bilgi ve birikimlere dayanarak bende bir şeyler öğretmek isterim yeni arkadaşlara hepimiz bildiklerimizi paylaşıcazki bu işi sürdürmekte kararlı olan bir grup olarak en iyiye en güvenli sürüş şekline ve güvenliğe ulaşabilelim...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teras ününü bize borçluAkşam bir aksilik çıkmazsa orada görüşmek üzere...

Arkadaşlar biliyorsunuz bu akşam bazı konularda sizlere bildiklerimizi aktarmaya çalışıcaz. Benim anlatacağım konu sanırım 3 veya 4 toplantı sürücek. Bugün ilk bölüm anlıyacağınız ( Kaçıranlar için tekrar olmıyacaktır bilginize) Demek istediğim bu brifing sırasında bize lazım olucak bir yazı tahtası temin edilmesi söz konusu. Teras cafe de böyle bi ekipman var mı bilmiyorum. Olmaması ihtimaline karşı temin edebilecek arkadaşlara duyrulur. Kalemler benden....

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    konuşanları tahtaya yazıcazmı kuvva 2 kez konuşmuşun sözlüye kalk

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    Alıntı TenTen35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar biliyorsunuz bu akşam bazı konularda sizlere bildiklerimizi aktarmaya çalışıcaz. Benim anlatacağım konu sanırım 3 veya 4 toplantı sürücek. Bugün ilk bölüm anlıyacağınız ( Kaçıranlar için tekrar olmıyacaktır bilginize) Demek istediğim bu brifing sırasında bize lazım olucak bir yazı tahtası temin edilmesi söz konusu. Teras cafe de böyle bi ekipman var mı bilmiyorum. Olmaması ihtimaline karşı temin edebilecek arkadaşlara duyrulur. Kalemler benden....
    bazıları fiyatları tabloya yazıp koyuyor terasta yazmışsa alırız
    Ride your way

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Ve işte eğitim buluşmamız bitti. Bu eğitimleri hem yeni gelenler için hem de eski sürücülerin bilgilerini pekiştirmek amacıyla arasıra tekrarlamak gerek.

Video için (21 MB):
    http://www.youtube.com/watch?v=f7qEm0s75Sk

Resimler de burada:

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Güzel, faydalı, eğlenceli bir geceydi arkadaşlar. Hepinize çok teşekkürler.

Hepinizin ismini saymak çok zor burada ama bu gece daha çok güzelliklere vesile olacak.

kamberhan, uglychild: gönül isterdi ki geceyi bu kadar çabuk biirtmek zorunda kalmayalım. mutlaka görüşelim arkadaşlar.

Haftaya tekrar görüşmek üzere hepinize iyi günler diliyorum.
    ...Sergerdan...

Arkadaşlar, çok güzel bi toplantıydı. Sanırım oldukça verimli oldu. Benim ilkyardım kursuna gitmemdeki amaç buydu zaten ve bunu gerçekleştirmeye başladım. Ne mutlu bana. Daha yeni başlıyor anlaşılan. Dün akşam bizlerle birlikte olan ve beni sabırla dinleyen herkeze teşekkürler. Gitarıyla gerçekten kulağımızın pasını silen gitardando ya güzel sesiyle cem.onal a ve eşlik eden MT izmir korosuna teşekkürler. Fotoğrafların çoğunun çekildiğinden haberim yoktu. Görünce şaşırdım. (Not: Elinizdeki bütün fotoları istiyorum. MT İzmrin 2. Yaş günü için hatıra resimleri olarak biriktiyorum. Sonra bu fotolar cd halinde yayınlanacak. o yüzden mutlaka basın resimleri.)

Bir dahaki etkinliğe kadar hoşçakalın.....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    herkese çok teşekkürler.gerçekten seviyeli ve ciddi bir şekilde hazırlanan ten ten şefime ayriyetten çok teşekkürler.sağolsun bizler için emek harcamış bişiyler yapmaya çalışmış.ben kendi adıma söyleyeyim çok şeyler öğrendim.mesela hasta nefes almıyorsa ilk önce nereye bakılacağını çok iyi öğrendim.cevap:nabız! ayriyetten kaza anında yoldan geçen ilk mavi ceketli adamın boğazına sarılıp 'bir bir iki'yi aramasını söölicem.herkese saygılar...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    çok güzle çok eğlenceli bir toplamtıydı.katılan herkese çok teşekkür ederim.güzel sesiyle kulaklarımızı pasını silen gittardando ve cem.onal'a çok teşekkürler. toplantı çıkışı tekrar bize eşlik eden herkese çok teşekkürler
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet,gerçekten güzel bir toplantıydı.Oldukça verimli geçti.Emeği geçen herkese teşekkürler.Toplantı sonrası aktivitemize gelmek istiyordum ancak MNY46 nın yurda yetişmesi,benimde onu yetiştirmem gerekiyordu...Umarım iyi eğlenmişsinizdir

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler