MT [ İzmir ] 1 Kasım çarşamba Haftalık buluşmamız için İncir Altı/ Türk Evindeyiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
başka hafta gideriz abi çeşmeye
bostanlıdan feribot ile karşıyakada oturan arkadaşların gelmeleri de bir hayli kolay olacaktır.. !!!
Diğer türlü de ulaşımın oldukça kolay olduğu bir mekan
-
yok ben o yönden söylemedim
yakın olduğu için çeşme ye gidelim dedim
-
-
ben varııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııım listenin en başına lütfen
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kamber abiiiiiiii bende varım yaaaa
-
önce bostanlı feribotu yolculuğu,sonrasında İnciraltı türk evinde toplantı,sonrasında floryada turşu panço haa..ne diyeyim harika bir organizasyon Görüşürüz arkadaşlar..
-
arkadaşlar feribota biniş içinde bir saat ayarlayın da organize bir biniş olsun.ben ya gelirim ya gelmem.işim ve eşim bilir gerisini
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
feribota organize biniş
-
çarşamba yağış yok gösteriyor yoksa ben de geliyorum.
-
-
Arkadaşlar nezle olmuş bulunmaktayım ve umarım yarına daha iyi olurum. O yüzden gelip gelemiyeceğimi bilmiyorum. Gerekli tedbirler alınıp kontrole gidilmiştir Yarın görüşebilmek üzere....
-
Ben de gelmek istiyorum ama belli de olmaz benim sağım solum
Bakalım bi çarşamba olsun da. . . . .
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu
TESS adlı üyeden alıntı
Ben de gelmek istiyorum ama belli de olmaz benim sağım solum
Bakalım bi çarşamba olsun da. . . . .
yarın ç.arşamba
bende geliyorum
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah hava yağışlı olmaz yoksa ben hava durumunu sunan o ntv deki kenan hoca denen kadir inanır sesli adamı yerim...
-
ben de geliyorum + ironline(ferhat yani bacanak)+1 , şu anda yağmur yağıyor yarına umarım diner meteoroloji bulutlu gosteriyor. Yağma ihtimaline karşı tedbir almak lazım ben bugun cankayadan yağmurluk+naylon pantolon aldım (20 ytl)
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir an Datça Türk Evi zannettim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler