arkadaşlar kaybolmazsam ben de geleceğim ve izmir mt li dostlarla tanışmak istiyorum.
arkadaşlar kaybolmazsam ben de geleceğim ve izmir mt li dostlarla tanışmak istiyorum.
Arkadaşlar Gaziemirden en kolay nsı gelebilirim oraya..? Yeni olmak zor bu şehirde walla...İstanbul olsa attıriim tozunu ama
eğer planımızda aksi bir durum olmassa 2 motor bizde gelicez.inciraltına bornovadan direk otoban üzerindenmi ( çeşme yolu) yoksa konaktanmı daha kolay ulaşırım bilmiyorum.
of ya nart beni nasıl es geçersinnn? insan sormaz mı gelecek misin diyee...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Arkadaslar bugunku toplantıya katılamadıgım için kusura bakmayın, serbest bolgeye iş aramaya gitmiştim işler biraz uzun surdu, dusundugumden daha gec evde olabildim bıdahaki sefere umarım tekrar biraraya geliriz.Hepinize iyi eglencler...
arkadaşlar gelemediğimiz için üzgünüm.hakan çok saol yardımın için birdaki sefere mutlaka arıyacağım.görüşmek üzere
bugünkü toplantı güzeldi tüm büyüklerimin ellerinden öper küçüklerime ellerimi öptürürümteşekkürler organizasyon komitesi...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Sevgili MT ailesi,
Guzel katiliminizla senlendirdigimiz bir toplantiyi daha geride birkirken bir kac foto gondermeyi gorev adlettim.
Iste yollarin kirali Ummet Perkitan ve yeni mondial motoru
Ve bizim kulusturler
Ve masamiz
Guzel sesiyle kulagimizin pasini silen kedicige tesekkurler ,
Fesiyle bizleri Feshaneye goturup getirmis olan sayin EGEKNN'ye Manisadan aramiza katilan ve yoldaki sucukcu lokantasi olayinda bizi uyandiran sevgili arkadaslarimiza , askerlik anilari ile bizleri kendimizden geciren sevgili Volkan kardesimede binaanaley tesekkur etmekte fayda goruyorum. Ayrica engin tecrubelerimi olabildigince sizlere aktarmaya calistim benimde corbada baya bi tuzum oldu kimse inkar etmesin. Volkandim artik E sinifi ehliyet alip TIR kullanabilirsin ama istersen halen buharli lokomatif olayini aktarabilirim
Saygilar;
Hakan Altiparmak
hakanım resimler için sağol ve güzel yorumların için keyifli bir geceydi tüm dostları bir adrada görmekten mutluluk duydum bir sonraki buluşmada görüşmek üzere bu arada sohbetlerimizden anlaşıldığı üzere çadırlarla sazlı sözlü kalmalı bir hafta sonu kampı istiyor herkes en kısa zamanda hayata geçireceğiz herkese selam ve sevgilerr.....
izmir mt yi sevdim teşekkürler güzel insanlar topluluğu tekrar görüşmek üzere
bizde seni sevdik tekrar birlikte olmak dileğiyle,arkadaşlar akşamki toplatımız çok keyifli idi oraya kadar gelipte bizlerle doyumsuz sohbetler yapan çok değerli mt üyelerine sonsuz teşekkürler,işi gücü ve zaman nedeni ile gelemeyen mt üyeleri inanın orda sizlerde bizimle beraberdiniz sohbetlerimizle. çünkü biz bir bütünüz hepinize selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Tanışmak için çok bekledim ama sanırım en uygun geceyi seçmişim.
Herşey için çok teşekkürler arkadaşlar. Bir dahaki sefere gitarı da getireyim, TESS bize şarkı söyleyecekti, eşliksiz söyleyemedi garibim.
Bir dahaki toplantıda görüşmek üzere arkadaşlar.
Düşlemek, ürün-fiyat konusunda verdiğin tüyolar için sağol.
Ümmet Ağabey selamlar.Yazın beraber ufak da olsa bir gezi yapalım ki şu işe ucundan kıyısından ben de başlayayım.
...Sergerdan...
Katılan yeni gelen tüm arkadaşlar teşekkürler... Güzel bi toplantı oldu... Bir dahakine görüşmek üzere...
Toplantımız gerçekten çok keyifliydi..Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Aramıza yeni katılan Cemile hanıma ve oğlunada tekrar hoşgeldiniz diyor.Böyle neşeli ve keyifli nice toplantı ve gezilere hepberaber olmak dileğiyle görüşürüz MT İZMİR..
Bensİz Bİr Toplanti Daha GeÇtİ Haa
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
arkadaşlar güzel bir toplantıydı,,herşey için sağolun,,,,
bu arada kenan abi bir sucuk yedikki gecenin 12sinde,,dillere destandı hani..o ne biçim bir lezzet ya...bide tandır ekmeğinin sucukla buluştuğu anı göreceksin....off alahım offffff
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)