Fuar buluşması : 18 Nisan Pazar saat: 10:30
İlk buluşma yeri : Yıldız Teknik Üniv. Yanındaki CANIM CİĞER SALONU
Adres: Barbaros bulvarı yıldız teknik üniversitesi yanı no:50 beşiktaş istanbul
Fuar buluşması : 18 Nisan Pazar saat: 10:30
İlk buluşma yeri : Yıldız Teknik Üniv. Yanındaki CANIM CİĞER SALONU
Adres: Barbaros bulvarı yıldız teknik üniversitesi yanı no:50 beşiktaş istanbul
evt gidelim 16 nisan benim dg bi güzellik yaparız artık
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
bi terslik olmasa da barii buna gitsemmm yaww
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
bu arada benim bu gün dogum günümmmmmmmm
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Dogum gunun kutlu olsun tobleronetoblerone adlı üyeden alıntı
:occasion6:
Burada adettendir dogum gunu olan kisi forumdan birisine motosiklet alır
nice yılllaaaaraaaaaaa tobleron...hep aramızda kalman dileği ilee.
bu arada yarın da benim doğumm günüm..aynı burçtanızz demk yahuuuu
TIRT koç burcu
mauahhahaah
Bu parkorman olayına kesin gidiyorum ben. (Tabi işe gitmek zorunda kalmazsam )
Doğum gününüz kutlu olsun. Pazar değilde ikisini bir arada cumartesi akşamı kutlamayı öneriyorum
TOBLERONUmu yerken kutlarım hihihihihi
DBTYSG
Bİ dakka ya skull ne zaman actın bu forumu ne zaman yazdı millet ala ala ya daha 11:00da yanında idim böle bişi yoktu altı üstü 2.5 saat gecti ya millet yazmış bi ben iş yerine gelene kadar... alemsin valla Gideriz neden gitmeyelim herkeside bekliyoruz inşallah bende motorumla gelirim bu buluşmaya belki bu arada toblerone doğum günü kutlu olsun.. mutlu ve uzun yaşa... :
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
teşekkürrr ederimmmmm hepinizeeee çıtırr seninde şimdiden kutlu olsunn
valla ben uyarım cumart. veya pazar tabi sınavdan soraaa halaa bi yandan okuyommdaa
teşekkürrr ederimmmmm hepinizeeee çıtırr seninde şimdiden kutlu olsunn
valla ben uyarım cumart. veya pazar tabi sınavdan soraaa halaa bi yandan okuyommdaa
bu arada murat teesüf ederim koç burcu tırt bi burç diil
ikincisi skulll önce kendime bi alayımm soraa düşünürüz önce can sora canan
toblerone nice yıllara hafta sonu banada uyar hatta birgün gece taksim yapabiliriz yani herseye OK :
06 AB 3263
0 Rh+
ayrıca murat seni şiddetle kınıyorum koç burcuna laf yok OKADAR!
06 AB 3263
0 Rh+
saool yaw
pazar günü yapalım bişiler arkadaşlar pazar günü akşam üzeri falan. yada artık çok zorlanırsanızda cumarteside olur ne yapalım artık ama akşam.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
ortak bi gün ve saat ayarlanır zatii
beyler benim pazartesi sınav var pazar aksam olursa ben gelemem ama gündüz olur. cumartesi süper olur cuma mükemmel olur perşembe olmaz
06 AB 3263
0 Rh+
Dogum günleriniz kutlu olsun, çıtır ve toblerone
Kaç yaşında oldunus bakiim
doğum günün kutlu olsun
benden d bi :occasion6: v bi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)