kim demiş? iyi demiş
çok cahilim
kim demiş? iyi demiş
çok cahilim
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
mevlana demiişş
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
slm aliberkay logona bi motor resmi koyda ne koyarsan onu koy .
hatta favorin neyse hangi tarz motoru seviyorsan onu koy.
logonla sitede daha sevimli olacağına inanıyorum.
zaten sevimlisinde
çıtır sende bul şööölllleee çıııtıır bişii
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
ben işe başladım arkadaşlar Alanyada sezon başladı çok gelmek isterdim ama malesef sizi yaza alanyaya bekliyorum topluca gelin bak neler yapacağaz buralarda
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
junıor turizimcimisin yoksaa
yahu ben biliyom oraları eski turizmci olarak almanlarla oluruz bol bol...cüneytçim sende gezdirirsin bizi artık.
turizimci,bilgisayar teknikeri,motor teknikeri,satış temsilcisi ne ararsan bende var.Alanya çok güzel biryer gelirseniz görürsünüz tam motorcular için ideal senin 11 ayı motora binersin burada :tongue:
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
iş bulursam gelcemm zaten arama tarama işlerim devam edioo
iş bulursan nasıl geliceksin?
benim bildiğim işe başlayınca 1 sene izin olmaz
06 AB 3263
0 Rh+
alanyada iş bulursa gelecek toblerone inşallah bulursun işini yardımcıda oluruz evelallah :tongue:
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
saol junıor nısan 19 gibi antalyada olcam insallah araştırma yapcam
yine bulusma sayfası sohbete dönmüş
lütfen forum kurallarını okuyalım
06 AB 3263
0 Rh+
buluşma gene antalyaya geliyormuş buluşacağız belki :geek:
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
berkaycım yani söleyene bak derler aynı onlardansın ha....
antalya nın sıcağında buluşuyo arkadaşlar ve biz gidemiyoruz ..bilemiyorum anii..
gülüyoz ağlanacak halimize ayol..ne motor var ne de antalya...aahh ahhh
buz gibi istanbul havası varken antalya sıcagı cekilirmi?
06 AB 3263
0 Rh+
olsun be ya..deniz kum ve güneş...bide kızlarrrr dd ermişimmm
Yazın fena sıcak oluyor. Çekilmez. Kasımda falan gidecen. Ya da nisan da
DBTYSG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)