ya skullhunter.erhancım AVATAR I çok güzel koymuşsun ama ben oldukça kıskandım hatta onu benim köşeye koymanı bana jest yapmanı beklerdim neyse sen bizim mahalleden geçersin görüşürüz
ya skullhunter.erhancım AVATAR I çok güzel koymuşsun ama ben oldukça kıskandım hatta onu benim köşeye koymanı bana jest yapmanı beklerdim neyse sen bizim mahalleden geçersin görüşürüz
Ya alemsiniz 2. fuar bulusmasını d.günü kutlama formuna cevirdiniz...Ben kesin orda olucam ne olursa olsun.. ( Madem yazdınız arkdaslar d.gününüz kutlu olsun) :tongue:
No FeaR NeveR
ayıp ettin Arif abiTekTekerArif adlı üyeden alıntı
Bu avatar torque filminden bi sahne film eline gecti cok guzel
bir film tam senlik tek teker olayi
Bu filme hep birlikte gidecegiz ona gore herkes hazırlansın
Ne zaman Türkiyede gosterime girecek bilmiyorum
saolunn invent safranhaklısın kusura bakmayınYa alemsiniz 2. fuar bulusmasını d.günü kutlama formuna cevirdiniz...Ben kesin orda olucam ne olursa olsun.. ( Madem yazdınız arkdaslar d.gününüz kutlu olsun)
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
festivale gelenler el kaldırsın
iyi iyi herkes geliyo demek :nike:
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
inşallah festivale gelcem
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
ben d gelmeye çalışıcam, hem d benim dibimde gelmezsem ayıp olur maslaktayım da
ehh biraz :geek:
ya aliberkay şu kisişel yerine logona bir resim koy artık.
erhandan rica ette sana uygun bir resim yapıştırsın
siyh pejo yani araba olmaz ha :tongue: sadece ve sadece motor olsun emi
alllooooooooooo burdaki koçlara laf yok bende onlardanım en kral burçlardan biri yahuu...
neysee bana cumartesi daha çok uyar kesin gelmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa olmasa da pazar ordayımm..kaçmaz yahuu
saol cıtır yaw
ne demek yaww aynı şeyleri paylaşmanın güzellliği bu...
onlar düşünsün ayolll
helal beee
arif abi sarı fazer olurmu?TekTekerArif adlı üyeden alıntı
yapıcam benimde aklımda
06 AB 3263
0 Rh+
hoca umarım bi aksilik olmasa buna gelecem
spid kardes gelde bi yuzunu görelim
06 AB 3263
0 Rh+
valla iki buluşmaya ben geldim alanyadan sen istanbuldan gelemedin hani benzin paran yoksa çekinme atardık
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
junior motor festivaline de gelecekmisin?
maksat bulusmak
06 AB 3263
0 Rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)