[MT İstanbul] 25 Ekim 2006 Çarşamba - Bayramlaşma ve Karaburun Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Admin
Bayramın 3. günü görüşürüz.
Yol kaç km ?
-
55 kilometre yol Haliç kenarından devamla yola çıkacağız yol asfalt ve güzel
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
hanımdan izin alırsam gelirim inşallah alırım motorla gezmeyi özledim.
-
katılmak isterdim ama bayramda yurtdışında olacağım size iyi eğlenceler bayramınız kutlu olsun
-
Süper Moderatör (BBRR)
tabi ya mt bayramlaşmadan olurmu ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Tabi ya bu fırsat kaçarmı gelirim bende...
-
akalteke adlı üyeden alıntı
55 kilometre yol Haliç kenarından devamla yola çıkacağız yol asfalt ve güzel
Bu yol eğer buluşma noktasından itibaren 55 km ise, hemen motorun odometresini iyi bir incele derim
Gelmek istiyorum. Eğer çoluk çocuğu 3 gün iyice gezdirip eğlendirirsem, son gün herhalde yorgun düşüp, bana izin kağıdı verirler. O takdirde ben de gelirim
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Tamer abi söz vermeyim ama bende celebilurum !
-
Havada güzel bende gelirim...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ev durumunu ayarlayabilirsem bende gelirim..Hemde cümbürcemaat bayramlaşmış oluruz..
S&S
-
Eee bu Karaburunda yeme içme durumu nedir ?
Ne tür faaliyetler var ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Sanırım ona gitdiğimizde karar vericez
-
ledo adlı üyeden alıntı
Eee bu Karaburunda yeme içme durumu nedir ?
Ne tür faaliyetler var ?
Karaburun güzel yer ne istersen var. ben balık yemeyi düşünüyorum valla lokanta market hatta tost yapan yer bile var. Hatta yol boyunda şahane kuyu kebabı yapan yerlerde var. Ama zaten 11 de toplanıyoruz aksam eve kadar sabır edersek malüm ramazandan çıktık bünyeyi bozmamış oluruz.
55 km meselesi Hoca nasrettin gibi benim mekandan ölçtüm sanırım. 75 km ye bağlıyalım bu işi ortalama bak bundan fazla olmaz işine gelirse.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
bayramınız şimdiden mübarek olsun,izmir mt ile kulaklarınızı çınlatırız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
bende gelmeyi çok isterdim ama o gün 3te işe gitmek zorundayım + ogün bi motor ayarlamam gerekio (ben motorumu aşkımı herşeyimi istiorum ya)
ama motor ayarlayabilirsem en azından bayramlaşmaya gelirim olmadı biraz sizinle gezerimde yolu tamamlayamasamda olsun sizin aranızda olmak benim için zevk ve onur olur
bakalım inşallah gelirim eyyy baba Allah bildiği gibi yapsın seni ne olurdu şu oğluna bi koltuk çıksaydında bende katılsaydım . . .
eğer gelemezsem şimdiden tüm mt nin bayramı kutlu olsun
-
güzel bir organizasyon.tanışamadığım bir çok arkadaşlada tanışıp bayramlaşmak için iyi bir fırsat olacak..
yol güzel hava güzel...sanırım herşeyin güzel olduğu bir gezi olacak.......
herşey gönlünüzce olsun dostlar...
-
katilmak isterim.. umarim bir aksilik olmaz
-
gelmeye çalışacagım ama söz vermiyorum
-
kısmet olursa bende ordayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler