MT [izmir] 29 Ekim Çiçekli Köy Kahvaltı Ve Manisa Drag Yarışları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Daha çok var aslında net bir şey söylemek zor ama orada olmak için elimden geleni yapacağımGörüşmek üzere...
-
Valla özlemiştim oranın kahvaltısını bayram sonrası sezon açılışı olarak iyi bi yer. Tüm Manisalı ve İzmirli Dostlarımızı bekliyoruz.....
-
-
iskender kardeşim mecit ve senden isteğim manisadaki tüm arkadaşlara bu buluşmayı duyurmanız pazar günü çiçekli köyde hep beraber kahvaltı yapıp manisaya dragları izlemeye beraber gidebiliriz... çiçekli köy size de bize de yakın
-
Selamlar,
Bende varim kismetse.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
slm arkadaslar ben 29 ekımde manısada olacagım arabamla esım manısalı orada gorusuruz sevgıler
-
valla arkadaşlar sizi tebrik etmek lazım süper organizasyonlar yapıyorsunuz inşallah bende ehliyeti aldığımda sizlere katılabilirim gezilerinizin devamını dilerim
-
selam
hoppp,,kenan abi,,geliyorum bende...manisadan gelirim çiçekliye sonra beraber döneriz...yarın akşam toplantıda bahsederim herkese...
-
Herşey süper görünüyor,bende varım...
-
listeye isimleri ekliyorum katılacak tüm arkadaşlar belirtsin..
-
-
şulecim ayın 29 u pazar günü gidilecek eeee pazartesi iş başı zaten bayramda bitmiş oluyo çoktan ne işin var o tarihte antalyada nezaman dönecen ??
-
kongre var ay sonunda 5 gün ona katılmam gerekiyor kasımın başında dönüyorum malesef. sadece seyahat için gelmiş olsaydım ogün sizlerle olmak için programımı yarıda keser dönerdim ama kongre işi bozdu. gerçekten aklım sizde kalacak. hem biliyorsunki yeni kaskım ve montumu giymek için sabırsızlanıyordum. hakkaten hayal kırıklığı oldu benim için ben nöbetlerimi bile mt ye göre ayarlıyorum artık çarşamba günleri ve özellikle haftasonları çok zorda kalınmadıkça nöbet yazılmamasını rica ettim şefime. çok üzüldüm neyse izmire dönünce daha çok programımız olur paylaşacağımız manisave izmir mt dostlarımla kalbim sizinle olacak
-
şulecim teşekkür ederim ilgi ve alakana merak etme daha çokk organizasyon yapıcaz çok güzel buluşma ve gezilerimiz olucak selamlar bizden sana kendine iyi bak görüşürüz...
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de gelmeye çalışacağım.
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
MR.cool Akreep siz zaten listedesiniz gelememe gibi bir lüksünüz yokki
ahanda reis de geliyomuş BBRR barışım yazıyom seni listeye güzel bir hafta sonu olacağı kesin ancak köyüm kahvaltı evine telefon açıp geleceğini bildireyim ekmeği bol alsınlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler