Tam 8 de ordayım çarşamba günü görüşmek üzere
oranın adı yasemin mi? hehehe ben bilmiyordum öğrenmiş oldum. sorun çıkmazsa gelirim. muhabbet güzel de olur hem orada......
Everything goes the way it should...
Selamlar,
Bende geldim Izmir'e bu toplantiya katilicam kismetse
Saygilar;
Hakan Altiparmak
Egeknn
Tenten35
Kuvva
Akreep
Volkançimen
Erudite
Rüzgar_bey
Karakız
Tess
Pelline
hedowich
Mr.cool
katılacak arkadaşlar el kaldırsın
yağmur olmazsa bende geliyorum mutlaka ,yağmur bahane değil yanlış anlaşılmasın ybr nin lastikler şahane
Ride your way
yağmursuz olmasını diliorum havanın.tüm programım ona bağlı.
tatlı su motorcuları siziiiii
yaa ama naapalım yani,motorsuzuz artık.emanet motorla yağmurda yola çıkmam abi ben.kendi motorum olsun kısa zamanda inşlah!
olucak oda olucak tomriscim merak etme
yasemin kafede görüşürüzzz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Grip olduğum için yani sağlık sorunlarımdan dolayı bu haftaki toplantıya katılmak istesem de katılamıyorum. Eğer bundan da şüphe duyan varsa telefonum belli arayıp en azımdan sesimi duyduklarında gerçekten de hasta olduğumu anlayacaklardır diye umuyorum.
geçmiş olsun murat öcü değiliz sağlık sorunun için geçmiş olsun demekten başka bişey çıkmaz azımızdan
selim geldiğin zaman tam bostanlı iskelesinin oradayken beni ara ben gelir seni karşılarım ama yinede google den bir görüntü koyacağım birazdan
Google resmi çok aydınlatıcı olmuş. Yeri bulmamın sorun olacağını sanmıyorum.
Wallace geçmiş olsun.
eywallah selim kardeşim.
Selamlar,
Arkadaslar yagmur olursa bende katilamam lastikler ,bot ve pantalon eksigi yagmurda yola cikmamam gerektigini 2 yagmur tecrubesinde bana ogretti umarim mazur gorursunuz.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
bu havalarda motora bınılmez bırakın garajda dursun bıraz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)