offff yaaaaa gene yokum anlamadım ya bu kadar az kişiyken bile gene resmim yok
offff yaaaaa gene yokum anlamadım ya bu kadar az kişiyken bile gene resmim yok
çok kötüsünüz ya konuşmuyorum sizinle...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
hellal olsun avrupa yakasına bende kendimi resimlere bakarak
krize giriyorum neyse güzel eğlenmişiniz resimlerden belli ama terörün halini
hiç beğenmedim çok aç kaldığı belli
süper resimler yanlız birtanesi varki o tam maxi süper full+full süper
ya o gecenin açının masasındaki yemeklere görünce koptum
arkadaşlar merakımdan soruyom bu gecenin açı denilen kişinin nick ne ? kim oluyor kendileri
çok gelmek isterdim ama males o saatlerde çalışıyorum
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Afiyet olsun büyükşehirli forum ahalisi.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
güzel bir gece emegi geçen herkeze teşekkürler..
insanlar iki saate dünyada birçok yere gidebilirken..
biz istanbul un göbeginde bir semtten diğerine iki saatte gidemiyoruz yaa..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Daha yeni siteye girebildim.Peder Bey'in bir ameliyatı söz konusuydu.Çok üzüldüm valla.Keşke birlikte bir iftar yapabilseydik.Bidahakina inşallah.Ümmet Abimede söz vermiştim,çok ayıp oldu.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Ne anlatıyor acaba çok merak ettim
Özelikle avrupa yakası olmak üzere gelen herkese çok teşekkürler keyifli bir akşamdı.
Afiyet şeker olsun..Allah kabul etsin.. En cok ümmet hocamı göremedim ona üzülüyorum.. Bu arada olcay ın ne konustugunu bende merak ettim..Acaba bu diyardan gidenlerle alakalımı konusuyor ne
S&S
güzel ve keyifli bir geceydi ve biz her zananki gibi geç kalmıştık (zaten bir gün zamanında gitmek nasip olmadı)ve ben açtım (not:açken o kadar çekilmez olurumki hele birde sıkışık tırafikte can çekişip üstüne birde yol yürüdüysem ve yemekte en sona kaldıysam tam bir sinir küpü oluyorum) ama neyseki hemen karnımı doyurdum ve neşem yerine geldi ve gecenin geri kalanını mutlu ve mesut bir şekilde geçirdim her zamanaki gibi yoldaşım kadim dostum musturakiye,hoş sohbeti ile bizi yanlız bırakmayan vedat abiye,bizim admin ve yönetim tayfasına,bu geziyi tertip eden arkadaşlara ve katılanlara bir kez daha teşekkür ederim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Avrupa yakası mı?Özellikle avrupa yakasından çook uzaklardan bu hava şartlarında gelen dostlarımıza ayrıca teşekkürler.
İkitelliden geldim be, Edirne sayılır
Hemde müessesenin ikramı olan beleş çayları içemeden gittim
dün akşam çok keyif aldığımız bir iftar yaptık mt istanbul ailesiyle emeği geçen, katkısı olan,orda bulunan,gelmek isteyipte gelemeyen bütün mt ailesine şahsıma gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü çok çok teşekkür ederim inşallah bu övgü,ilgi,alka ve yakınlığı hakediyorumdur.sizlerle olmak zevkti iyiki varsınız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
zaten ne zaman oldum ki ama bu da uyar bana biraz benziyorTNT gecenin şansızı fotoğraflarda olmayan tek kişi
temsili fotoğraf
Büyük admin doğru yazmışsın benim arkadaşım o . ama o da siteye üye
Nick : Black puff . ama şu sıralar dersleri yoğun konu falan açamıyor o yüzden tanımayabilirsiniz
Resimler için teşekkürler .
Bu arada berbat çıkmışım tüm resimlerde
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)