Arkadaşlar menü ve fiyat için şuan yoğun görüşmeler devam etmekte sanırım akşama net bi menümüz ve fiyatımız olacaktır....
Arkadaşlar menü ve fiyat için şuan yoğun görüşmeler devam etmekte sanırım akşama net bi menümüz ve fiyatımız olacaktır....
erhan fiyat konusunda bir fikriniz varmı hani önemli olduğundan değil açıklık getirmek açısından
tam zamanında göndermişim
34 COR 05-GHOST RIDER
Erhan beni ve Haxo yu da ekler misin?
Cüneyt Eralp
arkadaşlar gelişim sürücü kursu altında olacak demişsiniz. Yapılan T-shirtlerden almak istiyorum mümkün mü acaba . Ya banka falan uğraşmak yerine parayı yarın elden versem olmaz mı
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
abi eğer gelebilirsek valla bize bir ayrıcalık isteriz o kadar yolu geliyoruz traifiği çekiyoruz hep tencerenin dibi geliyor olmazki cnm
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
O zaman size tencerenin açılışını ayıralım
bende aranıza katılmak istiyorum fakat iş çıkısım en erken 18:00 yetişemicem yinede denicem yarın olsunda
bende gelmek isterim..
motorun yan ayaklık kırıldı o nedenle serviste..
şimdi aradım yarın öglene yetişecek inşallah..
bi aksilik çıkmazsa gelicem..
cıkmazsa arabayla hayatta yetişilmez oraya gelemem..
erhan avrupa yakası kaç gibi geçer karşıya beni biryerlerden alırmısınız karsıyı gidilecek mekanı bilmiyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Vedat abi 18:00 gibi geceriz karsiya işten çıkıp gidicem birlikte geçeriz. Benim iş yerini biliyorsun dimi
insan şu iftar yemeğini daha erken planlamazmı beni salı günü 25 kişi
bekliyor 1-2gün daha erken olsaydı yada geç en azından diğer organizazyonu ertelerdim neyse sağlık olsun size afiyet olsun ve iyi eğlenceler
erhan bende gelimmi ?
arifler sofrası güzel yer. etleride güzel. ibo gibi kullanmıyorlar. kaliteli mekan dimi ibocukcuk. :D
bu arada mesaj sayım 30 u geçti erhan artık sözünde dursan diyorum.
ya arkadaşlar beni beşiktaş civarından artçı olarak alabilecek var mı*
ehliyetsiz karşıya geçmeyeyim diyorum
edit: beni kimse sevmiyor mu ühühü
Deniz zaten karşı gurubu hemen hemen toplanıp gelicek yarın olsun bakalım muhakkak seni alacak birileri çıkacaktır merak etme
beni marmaristen artçı olarak alacak ve geri marmarise bırakabilecek bi babayiğit varsa ..
uzaktayız diye toplanın ...levent abinin canım gv 650 si orda beni bekliyo ..öfffff öffff
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)