[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ
Reklamlar
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Reklamlar
-
2 numara ledo
Geçen yıl yaptığımız organizasyon çok iyiydi bu yıl kısmetse daha da iyisini yapacağız.
Hedef MT den 100 motor
Caddeden geçerken insanların ellerinde bayraklarla motorlara gösterdiği tezahüratı görmelisiniz !
Daha da önemlisi yaşlı, genç, kadın, erkek çoluk çocuk binlerce insanın yaşadığı duygu yoğunluğu...
Bu duygu anlatılmaz, yaşanır. Mendil getirmeyi unutmayın
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Çanakkale ye gitmezsem gelirim...
-
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çanakkaleye gitmeyenlerin mutlaka katılması gereken bir etkinlik.HArika oluyor..Çok duygulu ve coşkulu bir geçiş yaşanıyor. Mutlaka bayraklarla orda olunmalı..
S&S
-
yaz abi benide geliriz
-
kaza bela olmazsa aynen oradayım zaten evime beş dakika yaz gürkan'cım ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Süper Moderatör
Yaz benide komtan ım, böle bi olayda MT olarak duyurmalıyız sesimizi..
-
ben de katılıyorum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
benide yaz komtan
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Karalayin Bİzİmde Adimizi
-
mt de yeniden yazmak için uygun zman add me
To know me is to love me....
-
o tarihte yurt dışında olma ihtimalim var burda olursam mutlaka katılacam
-
ledo adlı üyeden alıntı
Tamam komtan aradığımız kan geldi
Burcu biz de izin işini halletmek için bu soruyu ilk soranı görevlendirmeyi düşünmüştük ! Hadi bakalım sana zahmet Kadıköy Belediyesine ....
Şaka şaka, izin almaya gerek yok. Her sene tekrar eden bir gelenek bu. Ama Belediye ile organizasyon açısından görüşeceğiz.
Sizi ailecek yazalım mı ?
abicim bildiğim kadarıyla izin almak gerekiyor.
çünkü o gün motorlu araç giremiyor caddeye.bu nedenle de izin almak gerekiyor diye biliyorum ben...
babam ve abim adına birşey söyleyemem...ama tahminim abim karşıda oturduğu için katılmaz.babam da sürekli dur kalk yapacağımız için katılmayabilir dikişleri yüzünden.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
aynı gün mersin mt de bayraklarıyla caddede olacak...
tüm mt il grupları bayraklarla 29 ekimde caddelerde...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
Adana MT olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tam destek. 29 Ekim günü Akdeniz MT gruplarının buluşması var. Bu gün herkes bayraklarla kutlamaya katılacaktır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
abicim bildiğim kadarıyla izin almak gerekiyor.
çünkü o gün motorlu araç giremiyor caddeye.bu nedenle de izin almak gerekiyor diye biliyorum ben...
Motorcular, toplanıp fener alayından önce geçiyor, polisler de kapattıkları yollardan geçiş izni veriyolar.
Ama daha önce de söylediğim gibi, Belediye ile görüşecez. Fakat sırf detaylar için, izin alma durumu yok.
Bak komtan verdi geçen seneki başlığı, oradan okuyabilirsin.
babam ve abim adına birşey söyleyemem...ama tahminim abim karşıda oturduğu için katılmaz.babam da sürekli dur kalk yapacağımız için katılmayabilir dikişleri yüzünden.
Haklısın, Baban için zor ! ama abine bizden selam söyle muhakkak bekliyoruz.
Sen ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler