Tabloya bakarmısınız ya harika bukadarını bekleyeniniz varmıydı??
Tabloya bakarmısınız ya harika bukadarını bekleyeniniz varmıydı??
ledo abi tahmının tuttu
ama kendını kontrol edemeyecek kasksız vs. tıpler gelmesın
hem uzucu olaylar yasanabılır hemde buyuk bır ımaj kaybı olur..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Aman ne güzel yaaa bayaa bi kalabalık olucaz Ama yarın yağmur var gibi gözüküyor Umarım yağmazda geçişimiz çok güzel olur.. Yağmur yağarsa iptal olucak mı peki?
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
İptal olucağını hiç sanmıyorum!!!
yagmur olsa da ordayım
gerçi mıllet manyak gozuyle bakar ama :D
olsun
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ben demistim koskaca mt herhalde minunmum 100 kişi olur diye sımdı hayırlısı 200 e
Keşki olsa ama biraz zor gibi 150 yede razıyız ya
Motosikletim olsa bende katılırdım ama maalesef yok. :(
Lütfen beni de kaydediniz.Adım TURK01
Sanırım bu İstanbul un değil,tüm Türkiye nin en büyük kutlaması olacak.Belki yurtdışı rekoruna bile ulaşırız.
BU VATANI BİZE MİRAS BIRAKTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ATAM...
direk 17.30 da gelecekler için şapka bayrak kaşkol dağıtılacakmı? selamlar
m.kesci
Selam Arkadaşlar Ben Yalovadan ULASOTO namı diğer Biggy :D Yalovadan işi organize etmeye çalışıyom şuan benle birlikte 3 motor a ulaştım bugün diğer motorcu arkadaşlarımla görüşeceğim hedef yalovadan 10 motor gelmek ama şimdilik 3 ama 1 kişi yedek dediğim gibi ulasoto+3 :D inş bu akşam ulasoto+10 derim görüşmek üzre....
Yağmur yağsada hepimiz orada olacağız,
"yağmur yağdı kimse gitmez bende gitmiyeyim"
gibi bir mantıkla hareket etmemeli bence.
Sağanak bile olsa ordayız
kusura bakmayın ama geçiş saat kaçta?
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Ne yağmuru piknik motorcusumuyuz biz,Benide yazın arkadaşlar bende geliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Arkadaşlar sonrasında Boğaz Köprüsünde muhteşem bi ışık gösterisi olacak. Bu tarihi anıda kaçırmamak adına Kadıköy sonrası boğaz derim, ne dersiniz?
Bu akşam(28 Ekim Cumartesi) Dolmabahçe'de Kenan Doğulu'nun konserine yarım saat ara verilecek. Saat 21.30'da merkezinde Boğaziçi Köprüsü’nün yer aldığı lazer ve havai fişek gösterisi başlayacak. Boğaziçi Köprüsü’nden Eminönü’ne doğru 1 kilometrelik şeridinde gemilerden lazerlerle yüzünde gösteri yapılacak. Köprüden ışık çağlayanı akacak havai fişekler bin bir renkle gökyüzün muhteşem bir şekilde aydınlatacak. (ibb)
Hayatonda
Sürüş Öncesi:
Öncelikle buluşma yerine dolu depo ile gelin
Hava koşullarına uygun giyecekle gelin
Grup içinde kesinlikle sollama yapılmaz
Tüh yaa keşke bende gelebilseydim şimdilik sizi sadece izleyeceğim inşallah seneye eşim ve bende ordayız
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yaa arkadaslar bnde katılmak ıstıorum ama malum motorum yokk bnle bı kız arkım daa war gelsek artcı olabılırrmıısss??
yaa bıde bıs sımdı kacta katılıoss 17 30 11 30 mu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)