isim yazılacak yeri bulamadım. BENDE GELİYORUM..
isim yazılacak yeri bulamadım. BENDE GELİYORUM..
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
ucusum 17 de bitiyor muhakkak katılacağım caddenin neresinden olursa olsun katılan arkadaşları şimdiden kutluyorum
28-29 ekim günü yapılacak çanakkale gezisi iptal olmus eger o gün çanakkalede olmassam istanbula gelebilrim
katılım baya ii gözüküyor...
mrb arkidişler Bende Varım benımde adımı yazarsanız sevinirim, ve ben böyle bişeye daha önce hiç katılmadım bi artçı alsak olur mu , ben bayrampaşadan gelicem şimdi ne olur ne olmaz olurda kaçırırız falan, allah korusun benımde adımı yazarsanız sevinirim
Kesin Geliyorum Beni De Yazinn
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İlk sayfada yer alan listede adımı göremedim daha önce bildirmeme ragmen ... Sabahkine deil ama aksamkine mutlaka katılıorum
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
doğru anlamışmıyım?
Sabah buluşması saat 11:30'da deniz otobüsleri iskelesinden hemen önceki basketbol sahalarının önündeki otopark
Akşam buluşması saat 17:30 Suadiye Princess Otel'in önündeki park
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bende katılmak istiyorum. Ama oğlum da var yanımda olur mu . Geçen yıl seyirci olmuştum çok güzeldi. Bu yıl bende motorluyum ve katılmak istiyorum.
Ama tek olay oğlumuda getirebilirmiyim. Birde kask takmasak olur mu acaba.
Gecen yıl kimsede yoktu galiba. O coşkuyu birebir yaşamak gerek.
Kısmetse bende katılmak istiyorum. Akşam belki gelemiyebilrim. Ama gündüz muhakkak geleceğim. eğer işim çıkmazsa akşamda muhakkak oradayım. Böyle bir kutlu günde öotora gömnül verenleri buluşturan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Motor aşkı olduğu müddetçe hayat daha bi güzel....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Yalova Cumhuriyet korteji öğlen olduğu için Yalova dan akşam ki korteje yetişebiliyorum. Görüşmek üzere.
Lütfen herkes tedbirini alsın, ufak tefek bile kaza olmasına artık dayanamıyoruz bu yaz çok oldu yaw
Selam dostlar. Böyle büyük coşku, böyle vatan sevgisi, hepinize helal olsun. Benide ekleyin listeye lütfen
KASK sız lütfen gelinmesin, 200 ü aşkın motor konvoyda düşük hızda ilerleyeceği için geçişler öncesi yapılacak uyarıları lütfen dikkatle dinleyelim ve bu organizasyonu hep birlikte mükemmel bir şekilde gerçekleştirelim.
Bu MT'de de hedef koyarken dikkatli olmak lazım canım.
Daha 24 saatten fazla var, bizim hedef çoktan tuttu
Valla doğru söylüyorsun. 27 Mart 2005'de üye olup, ilk mesajını tam 19 ay sonra buraya atmışsın.
Bunu başarmış olmak bile bu başlık adına bir gurur kaynağı...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
29 cumhuriyet bayramı fener alayına bende katılmak istiyorum mi?
vay be katılımcılara bak ledo abinin dediği "hedef 100 motor" u geçmişiz... inşallah çok güzel olacak
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)