gündüz yarışın seyredileceği mekan seçildimi?
yada bi fikir varmı en azından..
gündüz yarışın seyredileceği mekan seçildimi?
yada bi fikir varmı en azından..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Aranıza katılmak grur verici olacak... İnşallah tam saatinde bizde aranızda olacağız. Motoriders...
[url]www.onlineteknoloji.net[/url] [B]KERBEROS [/B]
Ben ve kız arkadaşımda katılıcaz. Sizleri görmekten ve o atmosferi yaşamaktan büyük sevinç duyarız. Görüşmek üzere...
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
aranıza yeni katıldım. bende BAYRAĞIMI VE MOTOSİKLETİMi alıp katılmak istiyorum. böyle bir günde motorcu arkadaşları yanlız bırakmak istemem.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Ben Ve Eşim Orda Olmaktan Mutluluk Duyacağiz. Inşallah Büyük Bir Katilim Olsun Da Herkes Görsün Motorculari Ve Motor Severleri.
Sevgiler.
Aikido
Bawebaran ve Baran ikilisi olarak bizde geçen yıl olduğu gibi bu yılda oradayız...
bende gelmek istiyorum bir kaç arkadaşımla beraber adımı nereye veya kime yazdırabilirim
Slm Yalovadan gökhan yagmur yagmazsa kaza olmassa ordayım gelemesem bile gönlüm ve tüm ii dileklerim sizlerledir ... Benide yaz .... Biggy
Belediye ile yapılan son görüşme sonucunda akşam 17:30 da toplanacak gurubun toplanma yeri Suadiye Princess Otel'in önündeki Park olarak yeniden düzenlenmiştir.
Doğrudan akşam ki alay geçişine gelecek arkadaşlara önemle duyurulur.
Bayrak ve kaşkol dağıtımı aynı noktada ve zamandamı yapılacak??BU konuda bir bilgi varmı??
2 site Türk bayraklarımızla gezeceğiz bu anlamlı günde...Heyecandan yerimde duramıyorum...
Aslında pazar günü 2 ayrı site olarak değil Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in çocukları olarak gaz açacacağız...Ne güzel
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bende geliyorum
cettepe ve fofuru beraber
ben ve fofuru arkadaşımda geliyoruz. Görüşmek üzere..
Sessizliğimi bozayım
Bayrağımızın altında bir cumhuriyet evladı olarak, birlik ve beraberlik içinde seyretmekten gurur duyacağım.
Herkese saygılarımla.
(Not: Geçen sefer düzenlediğimiz gayri resmi toplantı çok güzel geçmiştir)
Selam...hepimize MT tarafından yollanan mailde adresin Bostancı Denizotobüsleri öncesindeki Basketbol sahalarının orası olarak belirtiliyordu.
Adreste bir değişiklik varsa lütfen bu konunun başlığı değiştirilsin ve herkese tekrar adres değişikliğine ilişkin mail atılsın. Aksi halde eminim bazılarımız adresi karıştıracaktır !!!
Biz de eşimle gelmek istiyoruz. Kayıt gerekiyor ise beni de ekleyin lütfen
Zev
Bostancı deniz otobüsleri ve basketbol sahalarının öncesinde bulunan otoparkta (Suadiye Otelini geçtikten sonra ilk ışıktan sağa girilecek) ilk buluşma gerçekleşecek.
Yukarıda bahsedilen değişiklik, ikinci buluşma için geçerlidir !
Bu başlığın ilk sayfasında gerekli düzeltme yapıldı ve katılım listesine adını yazdıranlara öm ile bir daha bildirilecek.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Gündüz buluşma noktası aynı şekilde, akşam ki buluşma noktası caddeye rahat girebilmemiz açısından değiştirildi, başlığa şimdi güncelleme uyarısı eklerim, katılımcılara bildirildi, ayrıyeten o gün ben ve/veya eyong otopark nöbeti tutup doğrudan akşama katılarak yanlış gelebilecekleri yönlendiririz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)