Olacağız 100 motor olacağız
Sabah geçişinden sonra beraberce Bostancı büfeler mevkiine ya da başka bir yere gider bir şeyler yeriz.
Akşam geçişinden sonra da, arzu edenler beraberce bir yere gider çay kahve vs. içeriz.
Olacağız 100 motor olacağız
Sabah geçişinden sonra beraberce Bostancı büfeler mevkiine ya da başka bir yere gider bir şeyler yeriz.
Akşam geçişinden sonra da, arzu edenler beraberce bir yere gider çay kahve vs. içeriz.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
arkadaşlar gündüz töreninde kesin sizlerle olacağım .
yazın benide listeye
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
Gündüz töreninde oradayım , akşam içinse durum o gün belli olur...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Arkadaşlar Selam.
Gündüz törenine ben de katılmak isterim. Akşam için de büyük ihtimalle katılabilirim.
[B]Önce Güvenlik!
Kendine ve Çevrendekilere Saygın Olsun ...[/B]
buarada ben bayrak direğimi bilem hazırladım bayrağıda orada taktıkmı olay bitmiştir.
abıler avrupa yakasından gelen cumhurıyetci dostlar.
nerde saat kacta bulusuyoruz... karsıya nasıl gecıyoz...
hatta bızım cuma bulusmasını yapsak ya bu cuma
bakırköy-merter-incirli-BAĞCILAR...vb bulusmasını yapsak son guneslı gunlerı bosa harcamasak.
63.starsailor
Ducatista:)
Gelibolucular da var. Hadi artık yazın isminizi listeye !
Geliboluya da başka bir tarihte gideriz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yaw komtan ağbi beni niye eklemiyorsunuz listeye
Ben ve Oğlum birlikte ordayız kısmetse
138. Olcan
Kaçar mı?
GP'yi nerede izleyeceğimizi de bir kararlaştırsak artık...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Beni ve Crazyusuf arkadaşımıda eklerseniz memnun oluruz.
benide praetorian'nın yanına +1 yazarmısınız
as125t
komtan, yine bir öneride bulunmak isterim. Konumu tam bilmeyen yada yanlış yeri orası sanarak bekleyebilecek insanlara karşı önlem olarak sanırım oradaki belirleyici birkaç insanın cep telefonu numarasının verilmesinin uygun olacağı düşüncesindeyim. Bu konuda bir uygulama yaparsanız sanırım iyi olacaktır. Keza geçen seneki buluşmada ben o civardaki başka bir otoparkta beklemiş ve sonra MT ile zar zor son anda buluşmuştum. Buna o andaki iş nedenim ile son dakikada yetişmem de neden olmuştur. Sağolsun Supereva'dan birkaç arkadaş beni yönlendirmişti ki sadece ordan bir iki arkadaşın (kesin orada olduğunu bildiğim) telefonu bende olduğu için. O yüzden benim durumuma kimsenin düşmesini istemedim o yüzden..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bir hatırlatma da benden :
28 Ekim gecesi yaz saati uygulaması sona eriyor ve saatler 1 saat geri alınacak.
Bu durum bazı dalgın arkadaşlarımızın randevu yerine yanlış zamanda gelmelerine yol açabilir. Aman dikkat !
Not: komtanım, ne dersin ? bunu baş sayfaya eklesen mi ?
Not: Aşağıdaki uyarıdan sora düzeltildi !
vallaha size helal olsun yaa keşke istanbulda olsaydımda ordaki coşkuyu sizlerle beraber yaşasaydım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)