arkadaslar böyle bir organızasyona bende gelmek istıyorum(eğer yeriniz varsa) yalnız bu organızasyonun buluşma noktaları ve saat kaçta toplanacağı konusunda net bir bilgi göremedim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
ben kesin geliyorum. Beni de lütfen listeye ekleyin.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
her sene olduğu gibi bu sene de katılıorum ama bu sefer motorumla... hem gündüz hem akşam bende geliyorum.. benide ekleyiver komtanım...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Yav keşke bu kadar acemi olmasaydım, Kadıköylü olmama rağmen, acemilikten tırsıyom, e bir de o gün iş günüm çalışıyorum. Umarım bir dahaki seneye gelirim ben de.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
resmı tatıl+pazar gunu degılmı ya 29 ekım
gel sen gel
cbf gormus oluruz)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya bnde gelmek ısterdım ama ne yasıkkı o aksam gorewlıyımm ya pendıktekı fener alayında seneye buuk ıhtımal
yuhh be koskaca mtden 57 kısımı oldu daha ben 100 degıl mın 200 katılım beklıyorum nede olsa turkıyenın en buyuk en fazla mt si motosiklet net yanlısmıyım bu katılım bıze yakısmaz daha fazla yürü be mt kim tutar bizi
selam arkadaşlar herkezin bayramını kutlarım.
konvoya benide kayıt edin.
gamsız..
inş. bende orda olacagım.
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Komtan, şu belediyeden izin işlerini de halleti iseniz ki heralde bu vakte kadar tamamlanmış yada tamamlanma aşamasındadır.. yavaştan buluşma noktasında bir karar kılınsa iyi olacak. Saatlerini bizlere bildirirseniz seviniriz.. Son dakikaya kalmasın lütfen.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Allah tan bir mani çıkmaz ise orda olucam.
Herkese iyi geceler...
arkadaşlar benide yazın bende orda olucam
Öğlen 12:30 da hareket ettikten sonra ki program nası olucak acaba? Akşamki buluşmaya kadar gezecek miyiz?? Herşey uygundur tabi ama ona göre hazırlık yapalım değil mi? Çok güzel olucak çok....
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
60 motor olmuşuz..
hadi biraz daha..
100 motor zor belki ama 75 motor fln olabılır..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)