Kesinlikle geliyorum... Sizlerle ilk organizasyonum olacak...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
anlamlı bir gün ve güzel bir organizasyon katılım gösterecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
rüzgarınız bol olsun
benide ekleyin arkadaşlar geçen sene izlemiştim töreni ve keşke ben de orda olsam demiştim inş bu sene geleceğim ben ve arkadaşım 2 kişi olacağız yada 4 kişi eklerseniz sevinirim
bnde geliyorum bnide ekleyin akşamki organizasyonda olucam hayırılısıyla....
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Benide ekleyin daha önce bööle bir org katılmak nasip olmadı demekki simdi olacakmıs
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
vay anam vay demek motorcular bu 29 ekimde oturmayacak ne kadar çok organizasyon var...cumhuriyetin emanet edildiği gençler helal sizlere..
itler çakallar genç görsün cumhuriyetin yılmaz bekçilerini görsün ..delikanlı görsünler ..Kız arkadaşlarınızıda arkanıza alın ... emanet emin ellerde mesajını verin ..bizde işallah izmirde bişiler yaparız ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben gelemiyorum çünkü çalıştığım yerden izin alamadım kusura bakmayın cumhuriyet bayram çoskusunu iyi çıkarmya bakın unutmayın eğere cumhuriyet olmasaydı inanın ki diğer herşeyle beraber bu site ve motorlarınızda olmazdı size okumanız için neyzen tevfiğin bir şiirini öneriyorum- isteyen araştırp okuyabilir-( resmi tatil olmasına rağmen izin yok ayrıca ramazan bayramıda da çalışacağım)
Evet arkadaşlar. bende kesin katılacağım.
Muhtemelen 3 arkadaş katılırız biz.
Program ne zaman belli olur acaba????
ona göre iş durumlarımızı ayarlamalıyız da!...
Bütün motortu dostlarıma iyi bayramlar diliyorum.
bende geliyorum benide ekleyin...
Dorado V5
X bir siteden başka bir arkadaşıma sözüm olduğundan belki diyorum...
Muhtemelen arka arkaya olacağız ...Becerebilirsem sizin de aranıza büyük bir zevkle katılacağız pembişimle
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bende gelmek istiyorum.işten erken çıkabilirsem tabi...bu coşkuyu hep beraber yaşamak çok güzel olucak.
biz de gelirik +1
onurcan - AB+
bende geliyorum benide ekleyin
Bende geliyorum arkadaşlar... yeni aldığım ybr ile. (ledo abi biz arka arkaya gideriz)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)