[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ
Reklamlar
-
Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi coşkuyla kutlamalı kutlatmalı bu hissiyatı herkeze yaşatmalıyız diye düşünüyorum. Ekim'in son haftasında İstanbul'a mal almaya gelicem bilmem kalırmıyım kalmazmıyım ama motorumla gelemeyeceğim kesin. Söz vermeyeğim yinede
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
gelme ıhtımalı yuksek bırı olarak yazın benıde lısteye..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
-
Ben de ben de
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Çanakkale'ye gitmezsek geleceğiz. di mi?
geçen seneki güzel olmuştu bayaa.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
...ordayım
beni de yazın!!
-
Bir aksilik olmazsa ben de oradayım elbette.. Yalnız olarak değil tabi, sevgilim artçım KARAKIZ'ımla..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
bende cenkle beraber orda olucam inş
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
Evet, cenkmenderes + karakız olarak yazabilirsiniz bizi listeye..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Son dakikada bir aksilik cikmazsa ben de oradayim.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
-
Benide yaz komtan'ım
Bende oradayımmm
-
ledo adlı üyeden alıntı
Hedef MT den 100 motor
Daha 24 saat olmadan 19 motora (20 katılımcı ) ulaştık.
Kesin katılacaklarından emin olduğum birçok üye var. Hadi bakalım ilk hedef, 100 motor. Sonrasını düşünürüz.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
beni de ekleyin lütfen
ben ve artçı eşimi de
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
çok isterdim aranıza katılıp o coşkuyu yaşamayı,biz şehitlikte çanakkale kilitbahirde olcaz,oyüzden size hayırlı kutlamalar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Vardiya düzenimi hesapladım ve o gece çalışacağımı tespit ettim.Eğer değiştirebilirsem yanınızda olup Cumhuriyetimizin ilelebet yaşayacağını haykırmak isterim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Harika ve kutsal bir etkinlik olacak yüreğimiz sizlerle ve tüm türkiye fener alayı geçişlerinde olacak..türk bayraklarıyla yollarda süzülen motorlar... Muhteşem bir manzara..29 Ekim de her nerede olursak olalım Türk bayraklarıyla meydanlardayız..Teşekkürler MT.
-
benide yazın listeye ama polis cevirmesi olmaz dimi o gun malum kalabalıkta polis cevirme yapabilir
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
cumhuriyet cocukları olarak orada olacaz. 1+1
-
Biz ZN ciler (ZeNScooclub) heralde enaz bi 7-8 klasik scooterla katılırız gibi geliyo değilmi mülteci kardeşim. Bizide unutmayın. Yaşasın Cumhuriyet.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler