[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ
Reklamlar
-
arkadaşlar bu para olayı gerçekten çok zor bakın daha önce benim başıma geldi para topladık inandığımız güvendiğimiz bir adama parayı teslim ettik sonuç mu sıfır hiç görmediğiniz bir köye yapılabilecek en güvenli ve yerine ulaşabileceğinizden en emin olduğunuz yardım kesinlikle giysi kırtasiye sağlık malzemeleridir çoçukların paraya değil okumak için bunlara ihtiyacı var elbette para yardımıda yapılabilir ama ozaman ortaya işin arkasını kuruşuna kadar takip etmek zorunda kalan ve sorumluluk yüklenmesi gereken biri olması gerekir..
Ben ortaokuldayken A Takımı'nın Beyaz Tebeşir kampanyasına katılmıştım ve tüm okuldan 2 tır malzeme toplamıştık bunları gerekli yerlere ulaştırarak insanlara yardım etmiştim gerçekten çok büyük bir haz duymuştum. Gelin hep beraber elele verip tekrar bir kampanya başlatalım yardımlarımı esirgemeyelim burda ortaya tek sorun depolanma olarak ortaya çıkar onuda sanırım Mt yönetim halleder tabii böyle bir organizasyona izin verilirse çünkü bölesine büyük organizasyonlar ha diyince olmuyo...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
arkadaşlar zaten biz para toplayıp çocuklara hediye üst baş kitap defter vs anlamında para toplandı eyüp yuva gezisi'ne giden arkadaşlar bilir yoksa para toplayıp verelim denmedi! artı site işleyişi kurallar yazılı oradanda bilgi edinilebilir .
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Arkadaşlar önerilerinizi dikkatle izliyorum. Umnarım kendimi anlatabilmişimdir , ve beni anlayabilmişinizdir. Organizasyon için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Bence bu konuda ayrı bir topic açmalıyız...
Bu arada Desperadost şarkıyı yeni dinliyorum süper olmuş gerçekten. Birdaha buluşursak gitarı kap gel baba.
-
01 Kasım 2006, 00:27
arkadaşlar çok güzel ve anlamlı bir organizasyonda yer almışsınız hepinizi candan kutlarım ayağınıza yüreğinize sağlık fotoğraflar için ayrıca teşekkürler bu coşkuyu bizlerle paylaştığınız için.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
01 Kasım 2006, 01:16
GorkeM adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar önerilerinizi dikkatle izliyorum. Umnarım kendimi anlatabilmişimdir , ve beni anlayabilmişinizdir. Organizasyon için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Bence bu konuda ayrı bir topic açmalıyız...
Bu arada Desperadost şarkıyı yeni dinliyorum süper olmuş gerçekten. Birdaha buluşursak gitarı kap gel baba.
teşekkür ederim inşallah sağlık sıhhat olsun toplanacağız yine kendinize iyi bakın
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çok güzel ve anlamlı bir organizasyonda yer almışsınız hepinizi candan kutlarım ayağınıza yüreğinize sağlık fotoğraflar için ayrıca teşekkürler bu coşkuyu bizlerle paylaştığınız için.
varol ümmet abi öpüyoruz seni kendine iyi bak kazasız yollar...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Kasım 2006, 21:36
alper_tim adlı üyeden alıntı
süper bi geceydi doğum günümü hiç bu şekilde kutlamamıştım tüm gelen motorcu dostlarıma teşekkür ederim
resimler cep telefonu olduğu için çok net değil kusura bakmayın
Allah senden razı olsun abicim... demek ki tam arkandaki benmişim...Beni tam resmin ortasında karelemişsin
Ben de resimim yoktu diye üzülüyordum...Tekrar teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler