Türküm, Doğruyum, Motorcuyum
güzel bir akşamdı...
Türküm, Doğruyum, Motorcuyum
güzel bir akşamdı...
onurcan - AB+
Dün gece kenardan seyrederekte olsa sizlere ve coskunuza katıldım.Gercekten harikaydınız ben cok gurur duydum motorsever olarak.Seneye büyük ihtimalle İstanbulda olamıycam ama sırf bu geçiş için gelicem(biriniz arkanıza alırsınız artık beni)Yüreginize ,motorunuza saglık.Hem Cumhuriyet cocuklarının ne oldugunu gösterdiğiniz hemde aman motor /motorcu ön yargısı olan insanların biraz olsun bakışını değiştirdiginiz için teşekkür ederim.
katiliyorum abim sana NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ..
(bizide reklam yaptin yaa abi helal olsun sana eheheheo)
arkadaşlar dün sevgilim cenkmenderes ve bende aranızdaydık.ama geç kaldığımız için pek kimseyle görüşemedik.. gerçekten inanılmaz bir katılım vardı ben bu kadar beklemiyordu açıkçası...... herşey çok güzeldiii.umarım seneye de aynısı olur
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Ben bişeyin altını çizmek istiyorum yanlış anlamalar olmuş...
Grupların araya kimseyi almama çabası sadece düzeni sağlamak adınaydı.
Şimdi mt'nin arasına 2 tane mt üyesi olmayan motorcu girse ve kazaya sebep olsa sorumlusu kim olur?mt yönetimi,organizatörü olur!neden önlem almadınız sorumluluk sizindi denir...
Bu nedenle araya adam sokulmamaya çalışıldı düzen(!) sağlandı!
Kimse kimseyi dışlamadı yani..Zaten herşeyden önce dün akşam gövde gösterisi yapılmadı Cumhuriyetimiz kutlandı,Cumhuriyetimizi yıkmaya çalışanlara biz buradayız imajı verildi..
İkincisi de hangi siteden olursak olalım tüm motorcular kardeştir...Bunu 7-8 motosiklet sitesine üye olan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim...(ilk göz ağrım MT bu arada)
Lütfen kimse kimseyi yanlış anlamasın tüm motorcular el ele yürek yüreğe olsun!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
evettt herşey çok güzeldi herkese teşekkürler
[COLOR="Blue"][FONT="Times New Roman"][U][I]Ağır Abi[/I][/U][/FONT][/COLOR]
bu topikteki resimler bir başka topikte toparlansa hem çekilen resim bukadarmı yaw valla herkezin elinde bir makina vardı cep telefonu falan hani videolar,
bekliyoruzz.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
İlk buluşma yerinden kareler, dağınık başlayan toplanma ilerleyen zamanlarda tek noktada toplanarak genişledi. 11.30 olarak belirlenen toplanma saatinde 2 elin parmaklaını geçmeyecek kadar olan MT üyesi sayısı saatin 12.00'yi geçmesiyle birlikte gerçekten fırladı.
Hyosung deposundan sonra ilk defa 3 tane GV650 bir araya geldi, görülmesi gereken bir manzaraydı, bakmaktan üçünü bir arada görüntüleyemedim bile
Motor sürmeye meraklanan minikler bir anda herkesin ilgi odağı, fotoğraf makinelerinin hedefi oluverdiler.
Bir diğer mutluluk tablosu, desperadost ve küçük desperadost; (selamlar)
Fotoğrafın merkezinden kamaşan gözlerinizi ayırabilirseniz, arkada konvoyun bir diğer parçasını görebilirsiniz
Toplanma anı ve muhabbet ortamı:
Gündüz geçişinden pozlar:
Fotoğraflarda görünmez olup, hiçbir pozda yer al(a)mayan TNT itinayla çekildi:
Akşamki fener alayı için harekete hazırlanırken:
(MT stickerlı arabanın sahibi kimdi bu arada?)
Not: Katılan veya katılmayı isteyip de çeşitli imkansızlıklardan dolayı gönülleriyle yanımızda olanlara ve özellikle sabahtan akşama günümün inanılmaz keyifli geçmesinde büyük katkısı bulunan "ledo" Levent Abi'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
valla seneye aranızdayım uyuz oldum valla alcam artık bi motor bakmicam modeline!!! çok güzel olmuş napalım kısmet!!! Neyse artık burdayım bi daha kii sefere inşallah
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Seneye gerçekleşecek organizasyon için şimdiden çok güzel planlar, fikirler var. Umarım çok daha kaliteli bir organizasyon ve daha keyifli bir sürüşle kutlayacağız.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaşlar 2 gecedir uyuyamıyorum. Şu anda da saat 3:54 ve sabah 7'de kalkmam gerekiyor. Herneyse bu mesajı yazmamdaki sebep şu:
29 Ekim günü çok güzeldi. Toplandık , geleceğin bekçileri olarak kendimizi gösterdik. Onca insanın ilgisini topladık. Geçişimizi yaptık , lastik yaktık , benzin bitirdik ve gittik. Bunlar güzel şeylerdi ama eksik olan birşey var.
Bu kutlamayı yaptık , ama bizim de bir katkımız olmalı. Biz geçişimizi yapıyoruz ama diğer yandan askerlerimiz şehit oluyor doğuda , veya maddiyat yetersizliğinden küçük çocuklarımız ölüyor.
Ne dersiniz 10 Kasımda Atamıza laik olalım ve para toplayalım. Ortak karar alacağımız bir kurum için. Parti parti de olsa toplanalım ve herkesin koyabileceği kadar para ayıralım. Tamam herkes veremeyebilir , gönülden vermek önemlidir. Ama bi nevze olsun benzin paramızdan ayıralım. 29 Ekimde Ducati'lerimizi gösterdik , Fazer'lerimizi , Cbr'larımızı , Chopper'larımızı vs. gösterdik. Ama şimdi fedakarlık zamanıdır. Lütfen bu dileğime bir cevap yazın , kabahat ettiysem kusura bakmayın. Ama uyuyamayacağım bu gidişle. Saat 4:03 şu anda. Iyi geceler.
Not: O geçişte bende cbr125'imle oradaydım ve millet bana kahramanmışım gibi bakıyordu. Şu an evimde sıcacık otururken düşünüyorum. Hayır ben kahraman değilim ve ülkeme bir katkım olmadığı sürece de olmayacağım... Ama küçük de olsa bir katkıda bulunup o insanların alkışlarını hak etmeye çalışacağım!!!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
------------------------------
Güzel şeyler düşünüyorsun ama Türk milleti internetten gelen bu tarz çağrılara pek cevap veremiyor(şahsi tecrübem doğrultusunda)
Uzun uzun bişiler yazıp ağlamayacağım burada ne de olsa 29 ekim topic'i bu...Merak eder de ilgilenirsen özel msj at açıklayayım...
Pek umudum olmasa da umarım para toplanır ve bağışlanır...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
para toplama işi biraz sorunlu arkadaşlar biliyosunuz her ne şartla olursa olsun izin alınması gerekiyor bunun için daha farklı yardımlarda bulunabiliriz mesela bir okulun ihtiyaçlarını kalem kitap silgi vs. karşılayabiliriz bnce süper olur aracı kullanmadan direk olarak bu tip organizasyonları herzaman yapabiliriz ben katılmaya hazırım herzaman
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
eyüp çocuk yuvasına gittiğimiz'de inanın çok komik bir rakam toplayabildik 'birde bazı samimiyetsiz arkadaşlar arkasında bişeyler aradı sevgili gorkem kardeşimiz güzel düşünmüş varolsun ama gerçekten zor 'ama inşaallah bunuda aşıp bir yardım kampanyası yapıp herkez ne verebilirse tabi çocuklara ihtiyaç sahiplerine motosiklet'ciler olarak yardım ederiz .
ayrıca benim güzel bir projem var biraz zamana ihtiyacım var tüm türkiye katılacak inşaallah hemde geliri hayatını kaybeden motosiklet'cilerin çocuklarına ailelerine verilecek bakalım inşaallah gerçi biz genellemeyiz motosiklet'ci olmuş o olmuş bu olmuş fakat gorkem'inde dediği gibi ihtiyaç sahipleri çocuklarımıza önemli olan onlar 'onların eğitimleri az önce bir gazeteci seda sayana çağrıda bulunmuş doğuda okula giden çocukların ayakkabıları yokmuş sağolsun ama sponsor ama ne olursa olsun oda hem kendinden hemde sponsor vesilesiyle giysi ve ayakkabı yolladı harika bir duygu olsa gerek .bizlere'de nasip olur inşaallah
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
benim anlamadığım bişey var para bağışına gelince izin gerekiyor para hortumlanınca izine gerek yok bence bunlar bahane ama bişeyler yapmak
istiyorsanız yönetime başvurun onlar zaten gereğini yapar en azından
fikirlerinizi değerlendirirler bizde bize düşen desteği yaparız
olcan abi resimler için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)