Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    AS150T
    dün akşamı anlatabilecek kelime bulamıyorum çokk güzel,mühteşem,olağanüstü bir geçiş töreniydi.organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    knight79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Beyler Bayanlar,
    Herkesin eline koluna, motorunun gücüne, v kayışına, kornalarına,...vs sağlık. Gerçekten herşey mükemmeldi. Cadde, tarihinde bu kadar uzun konvoy görmedi herhalde. Dün akşamki coşkuyu gördükten sonra bu vatanı bölmek isteyenler bir baksın bakalım, sadece motorcular olarak biz yeteriz onlara değil mi ama? Sıradaki gelsin lütfen..
    Not: Dün akşam tam start verilmeden önce motorunun anahtarını kaybeden bir arkadaş vardı, uzun bir arayış yapmıştık ama bulamadık, sonradan bulundu mu acaba?

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    herseyy superdı gercekten harıkaydı bende fotolar war onları nasıl koycamı bılmıorum yardımlarınızla koymak ısterım

Arkadaşlar merhaba,

ben yıllardır bu etkinliğe katılırım....ilk başladığımızda 15-20 motor vardı yoktu...

dun akşamda bu geleneksel kutlamaya katıldım..ve gerçekten ağzım açık kaldı diebilirim...ciddi anlamda motorcuların dayanışmasını hissettim diebilirim

her sene motor ve katılan insan sayısının artması dileğiyle..

mC

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Güzel bir akşamdı, gelen herkese teşekkürler, katılım beklediğimiz gibiydi, akşam konvoy sırasında ve sonrasında farkettim ki bizim ilk sayfada ki listenin baya bir üzerine çıkmışız katılım olarak

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim benim çok mutlu ettin beni 'önce beni sevmen önemli sesimi sevip beni sevmeseydin kahroludum inşallah iyi günde kötü günümüzdede'ki allah(c.c)göstermesin beraber paylaşacağız bir yürek olacağız deer_152 gönül dostu seni tanımam ama çok severim sende cansın varol inşaallah birara tanışalım zaten bugün gene harika tanışmalara vesile olan bir gündü bu arada atam izindeyiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    bende ordaydım ama grupların biraz karısık olması dolayısıyla pek muhabbete girmedim ulas oto arkadasımızlada mt üyelerini ararken görüştük

baska aktivitelerde buluşmak üzere

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
    Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
    Neler yapılabilirdi bir bakalım..
    1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
    2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
    3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..

Ayrıca bizede üyemidir bilmiyorum ama supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme de teessüflerimi ayrıca buradan bildirmek isterim..Tutum ve davranışları motorcu ruhuna aykırı ve saygısızcaydı..

Ama dün geceki coşku herşeye rağmen yinede çok güzeldi..
    S&S

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    arkadaslar boyle organızasyonlarda bızde dıger ekıpler gıbı mtden oldugumuz sımgelıyecek bıseyler takalımda bırbırmızı tanıyabılelım

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    süper bi geceydi doğum günümü hiç bu şekilde kutlamamıştım tüm gelen motorcu dostlarıma teşekkür ederim

resimler cep telefonu olduğu için çok net değil kusura bakmayın
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
    Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
    1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
    2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
    3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..

Ayrıca bizede üyemidir bilmiyorum ama supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme de teessüflerimi ayrıca buradan bildirmek isterim..Tutum ve davranışları motorcu ruhuna aykırı ve saygısızcaydı..

S&S
    evet abı butun dedıklerıne katılıyorum
    bende supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme uyuz oldum

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=zuhtupasa;480155]Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..

evet haklısın sag sola kosturup siz mt den misiniz die soranları gördüm benim motorumda mt stıcker var ama pek fazla kişide göremedim

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    13. sayfadaki resimler bence süper.. çok güzeldi hem saaabah hem akşma katıldık.. akşma bu kadar kalabalık olacağını tahmin edemezdim..

sanırım izlemeye gelenlerde motorların geçişini izlemeye gelmişlerdi..

bu akşam haberlerde sanırım oldukça geniş yer verirler geeeçişimize

çok duygulandım çok güzeldi çok özeldi

bunlarda bizden

koluna taktığın kask kafanı korumaz

Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

S&S
    Tam sitem edecektim önce davranıp yazmışsınız, oraya vardığımızda herkes guruplarına bölünmüş yerlerini almıştı, gözlerim MT pankartı aradı ama hiçbirşey göremedi, bazı diğer guruplardaki organizatörlerin davranışları pek sıcak değildi hakikaten. MT üyeside olan SuperEva dan birkaç arkadaş ile tanıştım, Barış tan bir MT çıkartması aldım, kim olduğunu bilmediğim bir arkadaş bayrak verdi çok teşekkür ediyorum terkar kendisine.
    ama bunun dışında Zühtüpaşa yada sitemlerim var. Sanırım 5-6 GTS 250 lik gurup sizdiniz, bende gts250 alacağımdan bi yanınıza geliyim iki çift laf edeyim, bişiler sorayım derken bir araya toplandınız bizi dışarı attınız, sonrada yakalayamadım zaten sizleri, hevesim kursağımda kaldı açıkçası
    Think Darkside

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    muhteşem görüntüler ben zaten haberlerde görünce hemen ... ahada bizim çocuklar yine döktürüyolar diye bir nara attım... keşke bende yanınızda olabilseydim ... maşallah maşallah ....

biz burda motoru 20-25 gündür içeri attık kullanmıyoruz bile
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    arkadaşlar bu kadar foto mu var ya daha fazla bişiler olsun gelemedim zaten kafayı yiyorum...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Bağdat Caddesi Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çok keyifli ve büyük katılım ile gerçekleşti. Katılan ve destek veren herkese teşekkürler.

ed9j - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Açıkcası gelmeyenler çok şey kacırdı. Ama bunun üzerine 10 Kasımda bir Anıtkabir gezisi iyi gider

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    kesınlıkle cok sey kacırdılar ama bn sızlerle tanısamadım ılk defa katılım olduu ıcın ama herseyy mukembeldıı bnde fotoo war ma koymaıı bılmıorum : (

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Herşey çok güzeldi, katıldığım için çok mutluyum MT den sadece "akalteke" ile konuştum ama MT grubu içinde sürüş yapamadım çünkü diğer gruplerdaki gibi belirgin bir giyim yoktu benim gibi ilk kez gelen bir kaç MT den arkadaş diğer grupların arasına karışıp gittik... Olsun herkes tekyürek kutladık cumhuriyet bayramımızı ...
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler