dün akşamı anlatabilecek kelime bulamıyorum çokk güzel,mühteşem,olağanüstü bir geçiş töreniydi.organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
dün akşamı anlatabilecek kelime bulamıyorum çokk güzel,mühteşem,olağanüstü bir geçiş töreniydi.organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Beyler Bayanlar,
Herkesin eline koluna, motorunun gücüne, v kayışına, kornalarına,...vs sağlık. Gerçekten herşey mükemmeldi. Cadde, tarihinde bu kadar uzun konvoy görmedi herhalde. Dün akşamki coşkuyu gördükten sonra bu vatanı bölmek isteyenler bir baksın bakalım, sadece motorcular olarak biz yeteriz onlara değil mi ama? Sıradaki gelsin lütfen..
Not: Dün akşam tam start verilmeden önce motorunun anahtarını kaybeden bir arkadaş vardı, uzun bir arayış yapmıştık ama bulamadık, sonradan bulundu mu acaba?
herseyy superdı gercekten harıkaydı bende fotolar war onları nasıl koycamı bılmıorum yardımlarınızla koymak ısterım
Arkadaşlar merhaba,
ben yıllardır bu etkinliğe katılırım....ilk başladığımızda 15-20 motor vardı yoktu...
dun akşamda bu geleneksel kutlamaya katıldım..ve gerçekten ağzım açık kaldı diebilirim...ciddi anlamda motorcuların dayanışmasını hissettim diebilirim
her sene motor ve katılan insan sayısının artması dileğiyle..
mC
Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
Neler yapılabilirdi bir bakalım..
1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..
Ayrıca bizede üyemidir bilmiyorum ama supereva riders grubunun koordinatörü rolündeki zatı muhtereme de teessüflerimi ayrıca buradan bildirmek isterim..Tutum ve davranışları motorcu ruhuna aykırı ve saygısızcaydı..
Ama dün geceki coşku herşeye rağmen yinede çok güzeldi..
S&S
arkadaslar boyle organızasyonlarda bızde dıger ekıpler gıbı mtden oldugumuz sımgelıyecek bıseyler takalımda bırbırmızı tanıyabılelım
süper bi geceydi doğum günümü hiç bu şekilde kutlamamıştım tüm gelen motorcu dostlarıma teşekkür ederim
resimler cep telefonu olduğu için çok net değil kusura bakmayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
[QUOTE=zuhtupasa;480155]Gercekten olagan üstü coskulu bir gece gecirdik diyebilirim..İnanılmaz bir motorcu katılımı vardı..
Ancak MT olarak daha organize olmalıydık..Bence oldukça dagınık bir MT olarak katıldık..
Neler yapılabilirdi bir bakalım..
1. 17.30 Suadiye öncesi bir noktada bulusulup oraya topluca gidilir ve kortej sırasındada birlikte hareket edebilirdik.
2. Buluşma sırasında MT pankartı açılarak hepimizin bir arada olmasını sağlayabilirdik.
3. Böylece bir çoğu ilk kez katılan üyelerimiz ile kortej sonrasında da bir araya gelme fırsatı için konusabilirdik..
evet haklısın sag sola kosturup siz mt den misiniz die soranları gördüm benim motorumda mt stıcker var ama pek fazla kişide göremedim
13. sayfadaki resimler bence süper.. çok güzeldi hem saaabah hem akşma katıldık.. akşma bu kadar kalabalık olacağını tahmin edemezdim..
sanırım izlemeye gelenlerde motorların geçişini izlemeye gelmişlerdi..
bu akşam haberlerde sanırım oldukça geniş yer verirler geeeçişimize
çok duygulandım çok güzeldi çok özeldi
bunlarda bizden
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Tam sitem edecektim önce davranıp yazmışsınız, oraya vardığımızda herkes guruplarına bölünmüş yerlerini almıştı, gözlerim MT pankartı aradı ama hiçbirşey göremedi, bazı diğer guruplardaki organizatörlerin davranışları pek sıcak değildi hakikaten. MT üyeside olan SuperEva dan birkaç arkadaş ile tanıştım, Barış tan bir MT çıkartması aldım, kim olduğunu bilmediğim bir arkadaş bayrak verdi çok teşekkür ediyorum terkar kendisine.
ama bunun dışında Zühtüpaşa yada sitemlerim var. Sanırım 5-6 GTS 250 lik gurup sizdiniz, bende gts250 alacağımdan bi yanınıza geliyim iki çift laf edeyim, bişiler sorayım derken bir araya toplandınız bizi dışarı attınız, sonrada yakalayamadım zaten sizleri, hevesim kursağımda kaldı açıkçası
Think Darkside
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
muhteşem görüntüler ben zaten haberlerde görünce hemen ... ahada bizim çocuklar yine döktürüyolar diye bir nara attım... keşke bende yanınızda olabilseydim ... maşallah maşallah ....
biz burda motoru 20-25 gündür içeri attık kullanmıyoruz bile
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
arkadaşlar bu kadar foto mu var ya daha fazla bişiler olsun gelemedim zaten kafayı yiyorum...
Açıkcası gelmeyenler çok şey kacırdı. Ama bunun üzerine 10 Kasımda bir Anıtkabir gezisi iyi gider
kesınlıkle cok sey kacırdılar ama bn sızlerle tanısamadım ılk defa katılım olduu ıcın ama herseyy mukembeldıı bnde fotoo war ma koymaıı bılmıorum : (
Herşey çok güzeldi, katıldığım için çok mutluyum MT den sadece "akalteke" ile konuştum ama MT grubu içinde sürüş yapamadım çünkü diğer gruplerdaki gibi belirgin bir giyim yoktu benim gibi ilk kez gelen bir kaç MT den arkadaş diğer grupların arasına karışıp gittik... Olsun herkes tekyürek kutladık cumhuriyet bayramımızı ...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)