sabah ki konvoyda harikaydı akşamki fener alayıda. ben çook keyif aldım umarım seneyede bu kadar güzel bir organizasyon olur. katılan herkese teşekkür
sabah ki konvoyda harikaydı akşamki fener alayıda. ben çook keyif aldım umarım seneyede bu kadar güzel bir organizasyon olur. katılan herkese teşekkür
Dorado V5
Tek kelimeyle muhteşemdi!!! Bn daha hiç bu kadar motoru bir arada görmedim. Bosayacı karakolunun orda bi durduk, önüme ve arkama baktım.. Ucubucağı gözükmüyordu konvoyun (gündüz) İnşaların coşkusu da mükemmeldi Akşam ise daha bir başkaydı anlatılamaz yaşanır diyorum...
Cumhuriyetimiz, Atamızın da dediği gibi biz ve bizden sonra gelen gençlere emanettir ve ilelebet yaşayacaktır!!
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
her şey çok güzeldi. umarım herkes eğlenmiştir.
@thai,
yeni bisikletim nasıl?
katılan herkese çok teşekkülrer..
motorcu camia için çok zevkli ve sıcak bir ortam olmuştur umarım.. (hakkaten çok sıcaktı )
resimler varsa bi an evvel bekliyoruz!!!
Evet bende ordaydım. Ortam süperdii akşam ise müthiş !! ama gündüz nedense MT den 127 kişi değil 7 kişiydik gibi geldi :( Sandi bide akşamda 17 diğer 100 kişinin işimi çıktı acaba yoksa benmi göremedim !! benimle tanışıp görüşmek isteyen arkadaşlarım MSN:gokhanpiskin@hotmail.com ekleyebilirler güzel resimler çektim. Bide motorcu şarkısı varmış onu öğrendim. Ve söyleyen abiyi çok sevdim süper biri umarım seside güseldir görüşmek dileğiyle ......
Gelemiyen MT ci arkadaşlar diğer resimler için http://biggy77.spaces.live.com/ a bakabilirsiniz ....
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet cok guzeldiii
No FeaR NeveR
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
canım kardeşim benim çok mutlu ettin beni 'önce beni sevmen önemli sesimi sevip beni sevmeseydin kahroludum inşallah iyi günde kötü günümüzdede'ki allah(c.c)göstermesin beraber paylaşacağız bir yürek olacağız deer_152 gönül dostu seni tanımam ama çok severim sende cansın varol inşaallah birara tanışalım zaten bugün gene harika tanışmalara vesile olan bir gündü bu arada atam izindeyiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Harika bir Pazar günü ve gecesinde Motor sevdalılarını biraraya getiren tüm dostlara teşekkürler. 29 Ekim Organizasyonu çok iyi oldu. Daha başka organizsayonları ve toplantıları bekliyoruz.... Teşekkürler
VE SONRASINDA BOGAZ...
Hayatonda
Tek kelimeyle muhteşem bir geceydi. Bir tek dikkatimi çeken konu gruplar biraz karışık oldu . Ama galiba ben tutturamadım grubu (benim kazmalığım herhalde, tanıdığım kimse olmadığı için bir superEVA riders'ın yanındaydım bir ağır abilerin yanındaydım). Neyse sağlık olsun, motor dolu bir gecede Cumhuriyet Bayamını kutladık önemli olan da buydu bence. Birkaç fotoğraf çektim card reader'ımı bulur bulmaz koyacağım foruma.
güzel bir organizasyon olmuş keşke bende katılsaydım görüntüleri gördükten sonra pişman oldum artık bir dahaki bayramda..
MSN: [COLOR="Blue"]meslay1981@hotmail.com[/COLOR]:wiinkk:
bu güzelliğin üstüne kardeşlik şarkımı past ediyorum kim ne derse desin
''FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''
biz kardeşiz motorcuyuz
gönüllerde hep yolcuyuz
yollar uzak olmaz bize
gidiyoruz hep sevgiyle
biz kardeşiz motorcuyuz
hep bir yürek bir oluruz
yollar uzak olmaz bize
biri düşse kahroluruz
kimse bize serseri demesin
yollarımızdan eylemesin
bizlerde canız yanarız
kaybettiklerimize ağlarız
ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......
Evet arkadaşlar sitemizin bu güzellik leri arasında de bi nebze bulunmak siz kardeşlerim büyüklerime ve türkiyenin en büyük en candan en önemli sitesine yakışan bi şarkı yapmaya çalıştım ! umarım beğenirsiniz KOMTAN kardeşimede şarkının eklenmesinde ki yardımlarından dolayı teşekkür eder MT yönetimi ve üyelerine inşallah layık bi şarkı olmuştur dileklerimle ..DESPERADOST: http://rapidshare.com/files/1211622/...ADOST.mp3.html şarkının tamamı arkadaşlar sevgilerimlebu arada sitemize özel cıngıl hazırladım !oda tamamdır dinlemek isterseniz buyurun http://rapidshare.de/files/31432910/...ADOST.mp3.html
rapıdshare den indirme işlemini bilmeyenler için alt sağda free ye gelip tıkla sonrasında çıkan sayfada orta bölümde bi süre bekleyip zaten sayaç geri sayım yapmakta 'bittikten sonra 3 adet çıkan harf veya rakamları boşluğa yazıp yanına tıklıyoruz ve indirme işlemi başlıyor inşallah doğru anlatmışımdır sevgiler
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
orda olmayı okadar isderdimki anlatamam
çok güzel olmuş brawo size
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
desperadost
dosyalar silinmiş gözüküyor
ne oldu?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-----------------------------------------------------------------------
Aşk olsun yani o kadar foto çektin on saat güneşe bakıp ağlattın bizi koya koya benim gözlerimi kapatıp dırdır ettiğim fotoyu mu koydun siteye...Pehhhh
Muhteşem bir gün ve geceydi...
Keşke hergün Fener alayı olsa
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)