Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ

REKLAM ALANI
    koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    sabah ki konvoyda harikaydı akşamki fener alayıda. ben çook keyif aldım umarım seneyede bu kadar güzel bir organizasyon olur. katılan herkese teşekkür
    Dorado V5

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek kelimeyle muhteşemdi!!! Bn daha hiç bu kadar motoru bir arada görmedim. Bosayacı karakolunun orda bi durduk, önüme ve arkama baktım.. Ucubucağı gözükmüyordu konvoyun (gündüz) İnşaların coşkusu da mükemmeldi Akşam ise daha bir başkaydı anlatılamaz yaşanır diyorum...

Cumhuriyetimiz, Atamızın da dediği gibi biz ve bizden sonra gelen gençlere emanettir ve ilelebet yaşayacaktır!!
    [I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    her şey çok güzeldi. umarım herkes eğlenmiştir.

@thai,
    yeni bisikletim nasıl?

Gece_Yaratığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    katılan herkese çok teşekkülrer..
    motorcu camia için çok zevkli ve sıcak bir ortam olmuştur umarım.. (hakkaten çok sıcaktı )
    resimler varsa bi an evvel bekliyoruz!!!

ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F6
    Evet bende ordaydım. Ortam süperdii akşam ise müthiş !! ama gündüz nedense MT den 127 kişi değil 7 kişiydik gibi geldi :( Sandi bide akşamda 17 diğer 100 kişinin işimi çıktı acaba yoksa benmi göremedim !! benimle tanışıp görüşmek isteyen arkadaşlarım MSN:gokhanpiskin@hotmail.com ekleyebilirler güzel resimler çektim. Bide motorcu şarkısı varmış onu öğrendim. Ve söyleyen abiyi çok sevdim süper biri umarım seside güseldir görüşmek dileğiyle ......

Gelemiyen MT ci arkadaşlar diğer resimler için http://biggy77.spaces.live.com/ a bakabilirsiniz ....

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bende ordaydım. Ortam süperdii akşam ise müthiş !! ama gündüz nedense MT den 127 kişi değil 7 kişiydik gibi geldi :( Sandi bide akşamda 17 diğer 100 kişinin işimi çıktı acaba yoksa benmi göremedim !! benimle tanışıp görüşmek isteyen arkadaşlarım MSN:gokhanpiskin@hotmail.com ekleyebilirler güzel resimler çektim. Bide motorcu şarkısı varmış onu öğrendim. Ve söyleyen abiyi çok sevdim süper biri umarım seside güseldir görüşmek dileğiyle ......

Gelemiyen MT ci arkadaşlar diğer resimler için http://biggy77.spaces.live.com/ a bakabilirsiniz ....
    ewet seside güzel dostum en iyisi bence mt cıngıl

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

onur_NX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 150 - CBF 500 - Fazer 600 - R25 - TNT 250
    evet cok guzeldiii
    No FeaR NeveR

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S

canım kardeşim benim çok mutlu ettin beni 'önce beni sevmen önemli sesimi sevip beni sevmeseydin kahroludum inşallah iyi günde kötü günümüzdede'ki allah(c.c)göstermesin beraber paylaşacağız bir yürek olacağız deer_152 gönül dostu seni tanımam ama çok severim sende cansın varol inşaallah birara tanışalım zaten bugün gene harika tanışmalara vesile olan bir gündü bu arada atam izindeyiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Harika bir Pazar günü ve gecesinde Motor sevdalılarını biraraya getiren tüm dostlara teşekkürler. 29 Ekim Organizasyonu çok iyi oldu. Daha başka organizsayonları ve toplantıları bekliyoruz.... Teşekkürler

Evrim Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muhteşem olmuş arkadaşlar.. CUMHURİYET GENÇLİĞİYİZ

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS

VE SONRASINDA BOGAZ...

Hayatonda

callosum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun JL250 (Kırmızı)

Fener Alayı

Tek kelimeyle muhteşem bir geceydi. Bir tek dikkatimi çeken konu gruplar biraz karışık oldu . Ama galiba ben tutturamadım grubu (benim kazmalığım herhalde, tanıdığım kimse olmadığı için bir superEVA riders'ın yanındaydım bir ağır abilerin yanındaydım). Neyse sağlık olsun, motor dolu bir gecede Cumhuriyet Bayamını kutladık önemli olan da buydu bence. Birkaç fotoğraf çektim card reader'ımı bulur bulmaz koyacağım foruma.

Asiri_yakisikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattık YBR 'yi kaldık yaya
    güzel bir organizasyon olmuş keşke bende katılsaydım görüntüleri gördükten sonra pişman oldum artık bir dahaki bayramda..
    MSN: [COLOR="Blue"]meslay1981@hotmail.com[/COLOR]:wiinkk:

Motosikleti
    TİGER 250 S
    bu güzelliğin üstüne kardeşlik şarkımı past ediyorum kim ne derse desin
    ''FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''

biz kardeşiz motorcuyuz

gönüllerde hep yolcuyuz

yollar uzak olmaz bize

gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz

hep bir yürek bir oluruz

yollar uzak olmaz bize

biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin

yollarımızdan eylemesin

bizlerde canız yanarız

kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken

analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......

Evet arkadaşlar sitemizin bu güzellik leri arasında de bi nebze bulunmak siz kardeşlerim büyüklerime ve türkiyenin en büyük en candan en önemli sitesine yakışan bi şarkı yapmaya çalıştım ! umarım beğenirsiniz KOMTAN kardeşimede şarkının eklenmesinde ki yardımlarından dolayı teşekkür eder MT yönetimi ve üyelerine inşallah layık bi şarkı olmuştur dileklerimle ..DESPERADOST: http://rapidshare.com/files/1211622/...ADOST.mp3.html şarkının tamamı arkadaşlar sevgilerimlebu arada sitemize özel cıngıl hazırladım !oda tamamdır dinlemek isterseniz buyurun http://rapidshare.de/files/31432910/...ADOST.mp3.html
    rapıdshare den indirme işlemini bilmeyenler için alt sağda free ye gelip tıkla sonrasında çıkan sayfada orta bölümde bi süre bekleyip zaten sayaç geri sayım yapmakta 'bittikten sonra 3 adet çıkan harf veya rakamları boşluğa yazıp yanına tıklıyoruz ve indirme işlemi başlıyor inşallah doğru anlatmışımdır sevgiler

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    orda olmayı okadar isderdimki anlatamam
    çok güzel olmuş brawo size
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    desperadost
    dosyalar silinmiş gözüküyor
    ne oldu?
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    desperadost
    dosyalar silinmiş gözüküyor
    ne oldu?
    babacım şimdi güncelledim aranje daha bitmedi gitarlı hali buaaa evet ya neden olmamış anlamadım bakayımlinki güncelledim ana sayfada orada var galiba indirilebiliyor...

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650

-----------------------------------------------------------------------
    Aşk olsun yani o kadar foto çektin on saat güneşe bakıp ağlattın bizi koya koya benim gözlerimi kapatıp dırdır ettiğim fotoyu mu koydun siteye...Pehhhh
    Muhteşem bir gün ve geceydi...
    Keşke hergün Fener alayı olsa
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler