[MT İstanbul] 29 Ekim 2006 - Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı (Bağdat Cad.) GÜNCELLENDİ
Reklamlar
-
ulasoto adlı üyeden alıntı
Tüm Hazırlıklarım tamam . 10:45 yalova-penik feribotu ile geliyorum sahilden bostancıya geçmeyi düşünüyorum. İnş. 12.30 a yetişirim. Buluşma yerine gelince kimseyi bulamassam nereye doğru gidip sizi yakalayabilirim. ??? ben oraları bilmiyom lütfen yardım.
bulusma yerini bulup.. orda kimseyi bulamazsan.. ordan devam et.. girebildigin ilk sola gir..(dar bi yol var orda.. kaçırma orayı) o yolu sonuna kadar devam et... yolun sonundan tekrar sola don.. orasi bagdat caddesi.. dumduz bastir gel ordan..
yani bulusma yerinin bulundugu yol ile.. bizim fener alayinin yolu birbirine paralel, biri gidis biri gelis seklinde 2 ayri yol.. umarim bulursun
Reklamlar
-
Beni de yazın
Son dakika oldu ama işlerimi hallettim fener alayına katılabileceğim. Artık forumlarda okuduğum yazıların sahipleri ile tanışma fırsatı bulabileceğim demek
-
-
-
Etik Kurallar
Selam arkadaşlar. Bu akşam buluşmak umuduyla diyorum. Son bir yılda aramıza bir çok motor sürücüsü yeni arkadaş katıldı. Bu yüzden kortej kurallarını hatırlatmakta fayda görüyorum:
1. Her zaman olduğu gibi tam korumalı, EN AZINDAN kaskınız kafanızda olmalı.
2. Farlarınız açık olmalı.
3. Çok kalabalık halde, yavaş süratte yol katedeceğimizden, motorlar arası mesafe en az 3 mt olmalı (daha kalabalık da gösterir).
4. Hiç kimse birbirini geçmemeli, kortejdeki yerini korumalı. Gruptan ayrılacak olanlar sinyallerini verip ayrılmalı.
5. Dikkat her zaman en üst seviyede olmalı. Yani etrafınıza fazla bakarsanız önünüzdeki motorun fren yaptığını göremeyebilirsiniz.
6. Bir çok arkadaşımızda yüksek sesli eksozlar var. Lütfen bağırtmayın. Amacımız varlığımızla boygöstermek. Milletin ahtını almak değil.
7. Gereksiz manevra, gazlama, fren yapmayın. her yanınızda sizler gibi motorlular olacağından tehlikeye yol açabilirsiniz.
Başka eklenecek aklıma bişi gelmiyor...Ne dersiniz ??
-
yaw amma özendirdiniz ha, gelsekmi acaba e kimseyide tanımıyoruz ama hay allah, hanım razı olursa geleliriz herhal...
-
Güzel güzel bravo
Hava cok güzel , ama aksama serinleyebilir , ince cikmayin disari , sahil kenarı serin oluyo , hele caddebostan...
Bende şimdi cıkıyorum , bağcılara gitmem gerek önce soora dönüp tekrar oraya... Orada görüşürüz arkadaşlar...
Bence motorları tarzlarına göre gruplasak görüntü itibariyle süper olurdu... Ama kim uğraşır...
-
ilk resimde ben çıkmısım
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
-
mükemmeldi gözlerim doldu insanların alkışlarını duyup bize bakışlarını görünce akşamada az kaldı akşam daha güzel olucak inşallah...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
Eskiden MT içinde erken sürücüler (early riders) diye bir grup vardı. Şimdi anlıyorum, niye o ismi aldıklarını...
Bizim grup hep geç geliyor, bugün buluşma yerinde 11:30 civarında sadece 50-60 kişi vardı MT den. Kendi kendime dedim ki "Herhalde adını yazdıranlar sadece akşam gelecek"
Fakat 12:00 den sonra bir akın başladı ki, orda bulunan tüm gruplar ikiye katlandı
İsmini yazdırmayan bir sürü MT li gördüm. Herhalde 200 e yakın katılım oldu bizden
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
istanbulda olup aranızda olmak isterdim ama napalım sağlık olsun
-
sahildeki toplantı çok güzel ve etkiliydi.cumhuriyeti yaşatmak ve güzelleştirmek böyle güzel birleşmelerle daha da güzelleşiyor. iyi ki katılmışım
oğlumun resmini çeken ve siteye koyan erdoğan aktaş'a teşekkürlerrrr.
-
oradaydım, tüm istanbullu motorcular da oradaydı.
ama tek kelime ile muhteşemdi. insanlar yollara dokulmuş, motorlar, gruplar birbirine karışmış herkesin yüzünde gülümseme, Cumhuriyet sevgisi ve gurur vardı. inanılmaz mutlu oldum. herkese teşekkürler
-
Akşam buluşmasından dönüyorum. Tek kelimeyme mükemmeldi herşey... Zamanlamalar dahil. Duraklamalar cok güzel oldu... (Motor yancaktı yoksa ) Herkese tesekkürler.
Bu arada Avrupa yakasına geçerken konvoyda bir arkadaşın attığı madde kasktan girerek gözüme çarptı otoyolda... Tek göz gitmek zorunda kaldım ama önemli değil olur böyle kazalar...
-
-
Harikaydı ya gelen herkeze teşekkürler aynı atmosfer i insallah seneyede yakalayabiliriz
-
superdı tek kelımeyle
gunduz gecısı de gece gecısı de mukemmeldı
gece suadıye ısıklarda kendımı kral gıbı hıssettım ınsanlar yolu acmıs bıze bakıolardı alkıslıolardı
guzel bır duyguydu..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
offf muhteşemdi yazacak çok şey var ama sabah 10 30 da çıktık evden az önce geldik küçükdes'le ama helal olsun değdi 'sonra çok güzel izlenimler sohbetler oldu yazacağım inşallah duygularımı 'katılan düzenleyen tüm motosiklet'ci kadeşlere sonsuZ teşekküler
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Toplanma saatini kacirdim, mecburen korteje aralardan biryerlerden daldim. Etrafimda kim MT'den kim baska gruplardandi bilmiyorum. Ama sanirim zaten genel olarak gruplar ic ice girmislerdi. Cok coooook zevkliydi. Birkac burnout yapan disinda taskinlik yapan motorcu yoktu. Kendimize yakisir bir sekilde gectik caddeden. Insanlarin coskusu gorulmeye degerdi, genci yaslisi, cocuk coluk bayragini kapan gelmisti. Gazilerimizin gecisi de son derece duygulu ve anlamliydi. Kalabaliktan onlara yonelik yukselen alkislar zaten herseyi anlatmaya yetiyordu. Kaskimin icinde gozyaslarimin suzulmesine engel olamadim. Harika bir 29 Ekim oldu. Katilan herkese tesekkurler.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler