EgeKnn adlı üyeden alıntı
sevgili manisalı motorcu dostlarımız , hepinize teker teker geldiğiniz için teşekkür ederiz... İnanın çok mutlu olduk..
Ben bir çok arkadaşın bahsetmediği veya bahsetmek istemediği bir konuyu dile getirmeden geçersem olmaz, kanım almaz... sanırım arkadaşlarımda, benim bu konu hakkında sitemlerimi dile getireceğimi bildiklerinden, ses etmemişler, yoksa bu ortak bir düşüncedir, herkes bilsin.....
Motorum öksürüyo gelemicem , son anda haber aldım doğum günü varmış, beni ani çağırdılar... yüzümde sivilce çıktı, manisalı arkadaşlar görmesin karizmam çizilir.... , hatunumla gezmek varken ne işim var bana ne yahuuu ... ,
Allah hepinizden razı olsun, bir kez daha kimlerle geziyoruz, kimleri arkadaş belledik, neye hizmet ettik bunca zaman gördük... !!!!
Buradan tüm MT ye duyurulur, bizim izmir den kan bağışıda çıkmaz......!!!
aradan 24 saat geçti hala dün geceki sinir ve kahırla bilgisayar başındayım...
İsim belirtmeme gerek yok, kıymetini bilen ve kıymeti bilindiğini bilenler alınmasın... nasıl o insanlar alınmayacağı gibi, bu lafımdan alınacak olanlar da bellidir ki.... genel anlamda, bu güne kadar yaptığım ve yaptığımız tüm fedakarlıklar ve çabalar HARAM OLSUN
şu an bozuk zihniyetinizle...kokuşmuşlukla...yüze sahte gülümsemelerinizle bir aradaysanız, unutmayınki yine MT ve MT İZMİR sayesinde!!! ama benim, ama kuvvanın ,ama tenten in, ama akrep in, ama karakızın ,Forrap ın ,Mr.cool un, Tess in, Babyface in Eserin .......ve ismini sayamadığım bir kaç arkadaşımın daha, yürekli ve katkı sağlayan kişilikleri sayesinde, bir araya gelip o kazanınızı kaynatıyosunuz....
Ama unutmayın, İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR..........
Biz manisalı arkadaşları çok sevdik, kendileriyle yaptığımız görüşmenin, gelecek adına çok fayda sağlayacağı ve güzel bir dostluğa atılan ilk adım için bir başlangıç olacağı kanısındayım ( yız )
Kendilerine mesafe gözetmeksizin, mübarek ramazan gecesi ,eş dost, aile den fedakarlık yapıp geldikleri ve aynı insanlığı, DELİKANLILIĞI gösteremeyen bazı sahte arkadaşlarımızın farkına varmamız, ve bizleri jestleriyle utandırdıkları için teşekkür ederim, ama ben, kiii.... kendimden, ve dost diyebileceklerimden eminsem!!!
iyadei ziyaretini, layığı ve yakışanıyla yapacağız......!!!!!!!
Bu arada yeni tüm üyelerimize, tekrar ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz
Volkan çimen + Şule + Sonoto ve adını hatırlayamadığım arkadaş varsa özür dilerim, tüm yeni üyeler.......
MT İZMİR lesiniz, Teşekkür ederiz.....
Saygılarımla...!!!!