Heyyy.. beni unuttunuz bende geliyorum
Heyyy.. beni unuttunuz bende geliyorum
biraz geç oldu ama
geçen hafta toplantıda TÜRK BAYRAĞI dağıtan KUVVA ve AAKREP e sonsuz teşekkür ediyorum
sevgi ve saygıyla kalın
BURAK
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
burak cım o bayrakları BEŞİR kardeşimiz getirdi ve dağıttı. yanlışlık olmasın
Arkadaslar,
Seyehatte oldugumdan katilamayacagim uzulerek bildiriyorum.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
Manisa MT yauw hiç sesiniz çıkmadı katılanlara göre yer ayırtıcaz ona göre şaka bi yana hadi bekliyoruz hepinizi...
arkadaşlar bizde geliyoruz akhisardan iskender ile beraber bi aksilik çıkmaz ise bizide ekleyin EGEKNN GELİYOOORUUUUZZ
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Bir aksilik olmazsa bütün işlerimi ayarladım,orada olacağımGörüşmek üzere İzmir ve Manisa MT
Sevgili kardeşim burak,bayrakları BEŞİR arkadaşımız getirdi..ben dağıttım..buradan tekrar Turlaboya teşekkürlerimizi bir borç bilirim.Nazik ve yapıcı tavırların için ben teşekkür ederim.toplantımızda görüşmek üzere sevgiler..
Ben yarın size yeni bi üye adayımızı tanıştırıcam.hatta belki benden önce bile gelebilir ama olsun
Bu hafta kalabalığızzzzzzzzzzzzz
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet arkadaslar allah nasip ederse bu aksam oradayız kafadan bi 15 kisi
MERTCİM,,GENE KAMERALARA OYNAMIŞSIN,,Bİ 15 KİŞİ FALA N DEMİŞSİN..KISMETSE GİDİCEZ İŞTE,,SÖYLEME SAYIYI ABİCİM,,KORKUTMA İZMİR MT'Yİ... 8.30 ORDA OLMAYA ÇALIŞICAZARKADAŞLAR..KENDİNİZE İYİ BAKIN...
arkadaşlar maneviyatı bizim için büyük olan bayrağımızı ,dağıtmakla yapmış olduğum küçük bir şey için teşekküre gerek yoktu.yine de sağ olun.
Ayrıca kan bağışı kampanyasına gösterdiğiniz ilgi ve alakayada çok çok teşekkürler
sadece bir kişi beni de ekle dedi.bakalım bu akşamki toplantıda ak koyun kara koyun belli olacak
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
ümmet abi taaaa nerden gelio ben katılmazsam ayıp olur
görüşmek üzere akşam
iftar yemeği kimden :D yaz abi geç olur temiz olur ben gelirim
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"]35 AT 0406 B.AVCILAR 0 Rh (+)[/SIZE][/FONT]
ben gelemiyorum size ii toplanmalar
Geç geldim toplantıya. O da ne! Bir baktım kapıda bir sürü racing motosiklet. 3-4 sn'lik tapınma ritüelimi gerçekleştirdikten sonra içeri girdim ve bir daha şok! Manisa grubunun sayısı İzmir'den fazlaydı. Yoksa ele geçiriliyor muyduk ne!
İşte gecenin fotoğrafları (cep telefonu ile çekilmiştir, çok kalite aramayın):
abi bırak sen racing i falan sen onlardan hızlısın bu ne hız böyle anında upload tüh çok şey kaçırmışım desenize :(
yav abi cok hızlı adamsın ne zaman geldinde koydun o fotografları oraya bak biz geldik manisaya hepimiz sag saglim haberiniz olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)