Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

MT - KAN BAGISI KAMPANYAMIZ BASLIYOR..! İstanbul / İzmir / Adana

REKLAM ALANI
    007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Arkadaşlar mazeretim olduğu için gelemedim üzgünüm... Sizleri canı yürekten kutlarım... Mübarek bir günde çok hayırlı bir iş yaptınız... Allah gönüllerinize göre versin...
    Cüneyt Eralp

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    dün malesef gelemedim çünkü iftara davetliydim bu arada kızılaya kanımı
    zaten vermezdim çünkü kulağıma çok kötü şeyler geldi zamanım olunca başka yere kan bağışı yapacağım bu arada dün bu hayır işi için orada olanları kutluyorum saygılar

denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    bacak bacak ustune atarak kan veren keyifli insan

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    allah yüzünüzden gülücükleri hiç eksik etmesin,şekişlde görüldüğ gibi siz çok yaşayın emi.kadıköyden selam.

Alıntı necdet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün malesef gelemedim çünkü iftara davetliydim bu arada kızılaya kanımı
    zaten vermezdim çünkü kulağıma çok kötü şeyler geldi zamanım olunca başka yere kan bağışı yapacağım bu arada dün bu hayır işi için orada olanları kutluyorum saygılar
    olsun nejdet kardeş aramızda görseydik seni sevinirdik.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu onurlu ve kutsal göreve koşa koşa gittiğiniz için kanınızı verip bu uğurda yüreğinizi koyduğunuz için sizlere helal olsun.

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Türk kızılayı 1868 yılında kurulduğundan beri görevini layıkı ile yerine getirmektedir. Osmanlı imparatorluğu döneminde kurulduğunda İslam dünyasının en buyuk yardım kurulusu olarak başladığı hayatına halen aynı şekilde devam etmektedir.

Kızılay bu ülkenin bir kurumudur ve bu kurumu işler halde tutan bizim yardımlarımız Devletimizin desteğidir. Bir Kurum hakkında ileri geri yada hoş olmayan ifadeler kullanırken unutulmamalıdırki kamuya ait olan kurluşlar bizlerden müteşekküldür.

Yani o kurum güvenilmez hale gelmişsse ki buna Emniyet, belediyeler, denizcilik işletmeleri, Karayolları, Yeşilay. vs vs. katarak konuşmak lazım bu Tamamen Millet olarak bizim düştüyümüz durumdan kaynaklıdır.

Düşünelim Biraz biz ne yapıyoruz. İşçimiz işten kaytarma peşinde, İşveren işçiyi sömürme peşinde, memur rüşvet peşinde, Tüccar malı götürme , Esnaf müşteri kandırma peşinde. Peki Bu kamu kurumlarında çalısanlar kim bizim çocuğumuz , babamız anamız ablamız akrabamız.

Türk kızılayı günümüzde tüm kalite standartlarına vakıf bir sistemde çalısmaktadır. Unutulmamalıdırki Bir ülkenin veya bir milletin yok edilme süreci o ülkenin ve milletin Hayati kurumlarını dumura uğratmak ve içinden çıktığı milletinin gözünden düşürmekle başlar ve bağısıklık sistemini çökertir.

Bundan dolayı bu kurumlarımıza sonuna kadar sahip çıkmalı aktivitelerine katılmalı sosyal süreçlerinde mutlak bulunmalıyız. Ve unutmamalıyız kainatta boşluğa yer yoktur. İyinin olmadığı yeri kötü doldurur.

Burdan ricam Kurum ve kuruluşlarımız hakkında yapılan menfi propagandaya emin olmadan kulak asmamak ve bu hilelere kanmamaktır. Dikkatinize sunmak isterimki bu sinsi oyun Millletin kurumlarına olan güvenini Kaybettirmek konusunda Ordumuzu, Polisimizi, Meclisimizi, Kızılayımızı vb gibi bir çok kurumumuzu kampsamaktadır.

"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez;
    Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."
    (M. A. Ersoy)
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önlerinizde saygıyla eğiliyorum..

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BAna kaderimin bir oyunu bu! İşim yüzünden doğru düzgün bi organizasyonun tadını çıkaramıyorum.Kanı verip vedalaştım herkesle ve aklım orada kaldı.İnşallah yakında bu vardiya düzeninin değişmesini bekliyorum.Hafta sonlarıda boş olucam.Bütün organizasyonlara damlıycam.Bayılan oldu demiş Erhan ama ben oradayken kimsede bişey yoktu.Zaten bende sabaha kadar çalıştım.Biraz halsizdim ama çıkardık sabahı.Kendinize iyi bakında 3 ay sonra bir kan partisi daha yapalım.(Vampir işi! )
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

merkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 600cc
    arkadaşlar helal size be valla sizi kim tutar bu millet sizle gurur duymasında kimle haaaaa

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    arkadaş'lar gelemedim çok üzgünüm biliyorsunuz çar. cuma çalıştığım için hande bana gece seni bekleriz demişti ama hande 'de ortalıkta gözükmedi birde evden net'e bağlanamadım iki gün bugün halloldu problem ama resimleri gördüm mutlu oldum erhanı bi solgun mehmet'i bi durgun gördüm şaka bir yana varolun sağolun inşallah yeni kankardeşler edinir hayatların kurtulmasına yaşamasına katkınız olur birdaki sefere bizede nasip olur dileklerimle sevgilerimi yolluyorum derlerya getirende gönderende sağolsun
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

binlerce tesekkür

Bu duyuruyu Bir talasemi hastası olarak ben yapmıstım. Ankaradayız bizde talasemili arkadaslarla. Diğer illerdede böyle bir organizasyona vesile oldugum için cok mutluyum. Keşke ankarada da böyle bir organizasyon yapılabilseydi. Neyse yinede gülümseyerek kanını hiç düşünmeden veren arkadaslara talasemi hastaları ve diğer ihtiyac sahibi hastalar adına tesekkür etmek istiyorum.Enerjinizi, ve zamanınızı harcayarak, saglıklarını bizlerle paylasan sizlere minnettarız.

Ankarada kan vermek isteyen arkadaslar için tekrar adres vermek istiyorum. Bizim Ankara Tıp fakültesindeki Serpil Akdag Kan merkezinde de(Cebeci kampüsünde) cok kana ihtiyac var arkadaslar.Her hafta belki ortalama 15 kan hazırlamaları gerekiyor biz talasemi hastaları için??????lütfen ilginizi bekliyoruz.

Adres: Ankara Üniversitesi tıp fakültesi
    Serpil Akdağ Kan Merkezi
    Ankaray (metro) dikimevi duragında inip biraz yürümek gerekiyor.

Gidince söylenicek Söz: Tedavi gören kan grubumun uydugu talasemi hastasına kan vermek istiyorum.

Lütfen sadece yarım saaatinizi ayırın.Tesekkürler...

Alıntı cemreser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostum ben kırklareliden oraya nasıl gelicem şimdi. işten izin almak ayrı bir dert. hafta sonu olmuyormu bu iş.
    abi çok teşekkür ederim sana kardeşim yarın çıkıor hastaneden inş. bida lazım olmaz.. ama siz ynede kızılaya kan bağışlarınızı yapın bugün benm kardeşim için yarın sizin için ne zamn ne olcağı belli olmaz bunu yapmak insana yararlı oluo her şekilde.. hiç zor bişe değil biraz duyarlı olalım.. kendinize ii bakın abiler kardeşler..

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    ben katıldım çok keyifliydi. yardımcı olabilmek yararlı olabilmek çok güzel. katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Allah razı olsun.
    live to ride, ride to live

lostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inşallah bu sende tekrarlarız bende gelirim kan vermeye

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı lostdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah bu sende tekrarlarız bende gelirim kan vermeye
    valla hocam Şişli Etfalde 1 hafta oldu vereli...aman erkekler almasın kanı...damar mamar doğruyolar valla...morarttıyolar...ne varsa bayan hemşirelerde var...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

lostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    18 yaşıma 3 gün önce bastım artık pürüz cıkaramzlar

Motosikleti
    tabanvay
    orda olucam..25kere25=625

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Ben düzenli olarak 6 ayda bir KIZILAY KAN MERKEZİNE bağışta bulunuyorum.

Herkesin alışkanlık haline getirmesi lazım. Düşününkü lazım olduğunda kan hazır
    ve bir can kurtarılmış.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerde olcan be yaa
    Gizli organizasyon mu vaaar
    Ducatista:)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka sen hem hayvanlara hem insanoğluna faideli birisin...kesin cennete gidersin...ben refereansını veriyom senin...

Metalgodu nasıl bilirdiniizzz....iyiyiii biliriikkk...

buda mahşerde hayvanlarınn cevapları...

metalgoduuu nasıl bilirdiniizzzz....

havvvvv...havvv...hav havvv...

miyavvvv....miouuuvvv.....

yahu fena espirik değildi be...len saat 12 yi geçti...sütümü dahi içemedim..off...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler