Ben orda olamayacağım rahatsızım biraz
Böyle anlamlı bir işe imza atan herkese teşekkürler şimdiden..
Unutmayın birgün hepimizin acil kan ihtiyacı olabilir..
Ben orda olamayacağım rahatsızım biraz
Böyle anlamlı bir işe imza atan herkese teşekkürler şimdiden..
Unutmayın birgün hepimizin acil kan ihtiyacı olabilir..
Ducatista:)
Ben kan verip acilen işe gelmek zorundaydım.Bizim ahali daha oralardadır.Fotolarıda Skullhunter atacaktır diye düşünüyorum.Biraz az olmamız düşündürücü oldu ama gelen gelmeyen herkesten Allah razı olsun.Düşünce yeter.Bu arada Ümmet Abim'lede tanıştım çok sevindim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
şu an iş yerinden bağlandım evde internette sorun var bağlanamıyorum çok gelmek istedim saat 12 15 hala gitme şansım varmı bilmiyorum kan vermeye! bilgisi olan yazsın ve nerede olduklarıyla ilgili teşekkür ederim..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
verdik geldik
çok güzeldi
4 saat sonra ehliyet sınavı var
bu motor bölümü zormuş yaw. oku oku bitmiyor.. enjeksiyon
dizel
pompa
karbüratör
boaöh
akşam sultanahmette kan bağığşındaydık zamanı,vakti olan gelmiş hepsi çok duyarlıydı sağolsunlar,kan verme sırası bana geldiğinde dr tansiyonun düşük senden alamıyoruz dedi ,oraya gitme maksadım boşa çıktı ama olsun iatanbul mt ile olmak güzeldi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Güzel bir gündü İftar ve kan bağışına katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kan bağışı için Kızılayın şartları baya fazlaydı bu yüzden bir kaç arkadaş kan bağışında bulunamadı artık başka sefere.
İbrahim Ortaköye gelemedim senle bi tavla oynayalım yaa
Telefonla çekebildiğim fotoğrafları ekliyorum;
eline sağlık erhan emeğin boşa gitmemiş resimleri paylaşımın için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
katılım az olsada güzel bir akşamdı Skull kan verdi bende bağışını yaptım böylece bu ulvi görevi tamamladık katılan herkeze teşekkür ederim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ya bırak kardeşim şimdi bayıldığın anın resimlerini koydurtma bana karizma gider tamer abi bile kurtaramaz seni
ibocum tabiki sizde kan verdiniz ama biz erhanla ortak verdik sayılır kanı o verdi bağışını ben yaptım şöyle düşün hani çocuk sünnet olur kirveside ..tutarya o hesap halbuki sünnetçi kesmiştir ama hep kirve anılır sanki kendi kesmiş gibi bizimkide o hesap
(yazar burda fena halde kıvırmaktadır)
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
(yazar burda fena halde kıvırmaktadır) [/QUOTE]
Skull bayılan 4 kişi olduğunu söylemişti akşam bana
Diğer 3 kişi kim
iftardan sonra katılabildim bu anlamlı buluşmaya yine her zamanki gibi yeme içme ön planda olmadığı için katılım düşüktü ama olsun katılanlar için güzel bir akşam oldu.
he bu arada bişeyi belirtmeden geçemeyecem, akşam hava yağışlıydı malum ve kim tatlısu motorcusu kim tuzlusu motorcusu ortaya çıktı (necdet abi kulakların çınlıyodur umarım)
ben de gittim ama benden almadılar gelişmiş ibodan aldığımız yeter herkeşe dediler
amma çok soru soruyolar yav elemeleri geçemedik
iftarı yaptık sohbet ettik çay içtik her zamanki gibi samimi ve güzel bir akşamdı en kısa sürede tekrar görüşmek ve bir arada olabilmek dileğiyle
Bİzde Bu gün Adana ÇMSK'da Kan vereceğiz. Kana gerçekten ihtiyacı olan Talasemi ( Akdeniz Anemisi) hastaları için. Bu gün Saat 16 - 20.30 Arası...
Eminimki orası Kılıçbalığı kardeşimin organizesi ile bayram yeri gibi olacaktır. Aslında olayı ilk çıkışından beri takip ediyorum. Evet bir fikri sahiplenmek ve uygulamak güzeldir ama bu fikri ortaya atanları es geçmek ve fikri kendi mülkiyetine almak yanlıştır. Güzel fikirler bir tohum gibidir. Paylaştıkça yayılır ancak fikir kaynaklarını belirterek. Bir çok arkadaşımızın güzel fikirleri forumda beliriyor sonra kaybolup gidiyor. Türkiye kocaman bir ülke bunun Adana'sı da var, Hakkari'side...Bizim ülkemiz bizim insanlarımız... Yunus Emre'nin deyişlerini kaynak belirtmeden yaysalardı Yunus Emre'yi tanıyabilirmiydik? Kaynak belirtilerek yaygınlaşan fikirler ve projeler daha net daha dürüst ve daha onurludur.
"Başkalarının Ayak İzlerine Basarak Onların Önüne Geçemezsiniz..." Kaynak Skullhunter
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Bu ülkede kan bağışı organizasyonu yapma fikri kişi ya da kişilerin tekelinde de benim mi haberim yok acaba?
Bu ülkede kan bağışı organizasyonu yapma fikri kişi ya da kişilerin tekelinde de benim mi haberim yok acaba? starsilor
Hayır değil tabi ama önemli olan fikirleri öneren kişilere duyulan saygıdır. Kariyerizm tutkusu değil. Muhakkak ki birisi bir kıvılcımı ateşler ve bu bir yangına dönüşür. Önemli olan birlik ve beraberliktir. Ama kişi haklarına kendini ifade etme haklarına saygılı olarak... Tabii ki başkalarının haklarını çiğnemeden... Kırılan bir kalbi nasıl onarabilirsiniz ki? Sevgisizlik insanın fakirliğidir.Bencillikler ise hatalarıdır. Bunu söylemek istemiştim. Sadece yoksa insan için olan her şeye saygı duyar elimden geleni yaparım.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)