bu bence daha iyi. hem iftar yemeği hem hayırlı bi iş.ikisi aynı anda.
iftara yetişemem ama İnşallah kan vermeye yetişirim.
bu bence daha iyi. hem iftar yemeği hem hayırlı bi iş.ikisi aynı anda.
iftara yetişemem ama İnşallah kan vermeye yetişirim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Adana için gelişme var mı? yada bir değişiklik sözkonusu mu? Lütfen bilgilendirirseniz seviniriz.
Kan Bağışı Yapılacak Gün: 13-Ekim-2006 Cuma gecesi
Kan Bağışı Yapılacak Kurum: Kızılay
Adana MT: Detaylar yakında
Kan bağışı için İstasyonun orda Cebesoy İlköğretim okulunun karşısındaki Kızılay Kan Merkezinde toplanılacaktır. Toplanma saati: 19:30 - 20:30 arasındadır. Tüm motorcu arkadaşlarımız ve motorcu olmasa bile kan vermek isteyen herkes davetlidir.
Adana Sorumlusu: Makine İletişim: 0 532 340 35 43
Sevgili Skullhunter..
Eline sağlık çok anlamlı bir organizasyon..
Benim de payım olsun isterdim ama benim kanım ancak bana yetiyor anemim var maalesef:(
Özellikle erkek arkadaşlarımızın bu konuda duyarlı ve destek verici olmalarını beklerim çünkü sizlerin fizyolojiye bağlı olarak belirli aralıklarla kan vermeniz gerekiyor..
Cuma akşamı orada olacağım
Ducatista:)
arkadaşlar biz dün akşamki toplantımızda bu konuyu görüştük genel anlamda ortak fikir şuydu bunu paylaşmak isterim....
Kızılayın tutmundan şikayetçiydi bir çok arkadaşımız kan bağışı yapıldığında verilen taze kanın en arkalara atıldığı ve malesef hiç bir zaman da asıl ihtiyacı olan hastalara kolay ulaştırılmadığı idi..
Bir çok vaka da bu tür olaylar yaşamış arkadaşlar açıkçası kızılaya pek sıcak bakmadıklarını öğrendim...
Ama kan bağışı yinede yapılacak ancak bununla ilgili bir kaç seçenek var önümüzde örneğin 9 eylül gibi ve ege üniversitesi gibi büyük hastanelere acil kan ihtiyacı olan hastalar için kan verebilir yada yine kızılaya cumartesi günü akşam üzeri kurdukları çadıra gidip veyahutta önümüzdeki hafta yaklaşık 20-30 kişi gidip istediğimiz bir yere kendi araçlarıyla gelmeleri suretiyle kan bağışı yapacağız gruptan çıkacak ortak karar doğrultusunda belirlenecek seçeneğe göre bağışımızı yapacağız...
Abi merak etme ilgilenenler bu konuda ilgileniyor ayrıca bugün biz görüştük Ç.M.S.K.'ya Kızılay'dan 2 Dr.arkadaş geldi ve biz gerekli bilgiyi verdik C.tesi günü öğleden sonra 15:00 gibi kendi araçlarıyla gelecekler akşam 20:30 kadar sürecek bu hayırlı iş Ç.M.S.K.'dan gerekli bilgileri biz yazıya döküp afiş yaptırıyoruz oraya uğrarsan veya Kılıçbalığı abimle görüşürsen bilgi alabilirsin.....
[COLOR="Red"]ayak tamircisi[/COLOR]
sağlıklıyım...düzenli kan veriyorum ...devlet hastanesinde iletişim bilgilerim mevcut 7/24 ararlar bende hep giderim ...bulunduğunuz illerde veya ilçelerde devlet hastanesine gidin ve kan bağışlayın ..iletişim bilgileriniz alınacak ve acil durumlarda size ulaşılacaktır...kana ihtiyaç duyulan hallerde ihtiyaç sahibinin ailesi siz kan verdikten sonra size öle içten teşekkür ediyoki ..bunu burda anlatmak çok zor ...sırf bunun için bile kan verilir..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Kan vermek için gurubumuz organize oluyor..Hepimiz kolları sıvadık..canı gönülden hep destek tam destek..teşekkürler Egeknn..
birazdan yola çıkıyordum ki, son bir defa topike bakayım dedim.
o da ne ?
tarih, haftaya cuma imiş
saf gibi gidip, MT arayacak, sonra gelip boş yere kalayı basacaktım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
şöle iyice kanlan bi gültekin haftaya kadar senden 5 ünite bile alınır ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
benım yasım 17 acaba verebılımıyım kan merak etım verebılırsem bende vermek ısterım
Kan verebilmek için yaş sınırı sanırım 15. Sağlıklı olan her insan kan verebilir. Vicudu içinde yararlıdır çok güzel bir kampanya. Mutlaka katılmalıyım
kan verebilmek için tansiyonunuzun olmaması ve kanın oranının yüksek çıkması gerekiyoo.. yani 100kg bir insandan senin kanın çoktur bunu bil... kiloyla ve yaşla bir ilgisi yok..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
İstanbul MT - Buluşma Noktası - 13 Ekim 2006 Cuma Akşamı
Buluşma noktası: Sultanahmet Meydanı SEBİL KAFE önü
Buluşma saati: 18:00-18:30 (iftardan sonra gelmek isteyenler saat:20:30 da buluşma noktasında olsunlar)
Sultanahmet Meydanı SEBİL KAFE önünde toplandıktan sonra hep birlikte iftar yapacağız. Kan bağış yapmak isteyenler yemek yedikten birkaç saat sonra kan verebilecekler. Sultan Ahmet meydanında kurulan Kızılay kan bağış merkezinde bağışlar yapılacaktır. Görüşmek üzere.
13 Ekim Cuma 2006 iftar saati 18:37
İftarımızı Doy-Doy Restaurant'da yapacağız
Menü:
İftar tabağı
Çorba
Karışık şiş (tavuk ve et çeşitleri]
Karışık tatlı
1 Meşrubat
Su ve çay kahve ikramları
veya
iftar tabağı
Çorba
Etli sulu yemek
pilav
tatlı
meşrubat
su ve çay kahve ikramı
İftar Menüleri MT'ye özel 11YTL'dir.
Google Harita Linki
bende gelmeye çalışıcam bu mübarek ramazan ayında yapılabilecek en hayırlı aktivitelerden biri bence.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
evet arkadaşlar dün yaptığımız görüşmelerden sonra
çok uygun bi fiyata iftar yaparak arkasındanda göbeğimizi kaşıya kaşıya gidip kan verip vücutu tazelenmiş ve ruhumuz tazelenmiş şekil de evimize döneceğiz..restorant 3 katlı hoş geniş bi yer personleın hepsi güler yuzlu
emınım hoş bir gun geçireceğiz...
kan merkezinin verdiği bilgilere görede en son 3 gun önce antibiyotik almış olanlar ve diğer durumda olanlar kan veremıyecekler
herkez yanında vatandaşlık numarasını mutlaka buundursun
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Savaş sen 3 ünite verirsin artık... Bu yaz çok mangal yaktın... Bizim beden medium seninki XXL ... Bak Necdet 5 ünite vericekmiş...
Cüneyt Eralp
ya zaten savaş abi benim yerimede vericek borç istedim kendisinden bir ünite allah razı olsun kırmadı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)