paylaşımın için teşekkür ederim BIYIKLI
arkadaşlar bırakın bu gereksiz önemsenmeyecek kişi ve konuları da toplantıda görüşeceğimiz konulardan biri de önümüzdeki hafta MT izmir ile MT manisa arasında bir buluşma gerçekleşecek bununla ilgili de görüşmemiz gerek sanırım manisalı arkadaşlar bizim toplantımıza katılacaklar güzel bir buluşma olacak
çarşamba görüşmek üzere...
Yeni sezon açılışı yapacağız...geziler,toplantılar,sosyal aktiveler..yiğne yeniden,yine unutulmaz güzel anlarla dolu koca bir yıl bizleri bekliyor..her zaman her yerde bir başka tadın var İZMİR MT.
Toplantıda görüşmek üzere sevgilerimle..
epeydir sizlerden uzak kaldım.bu yazılanlara inat teras cafede görüşmek üzere.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Beşir dostum çeşitli nedenlerden gelemesende sen ve bir kaç arkadaşımız daha varlığınızı bizlerle ve yanımızda hissettiğimizden böyle umutlu ve güçlüyüz zaten
Herkese inat gelll kardeşim çarşamba görüşmek üzere
Bu arada MT izmir topiğindeki tartışmada değişik nick le foruma girip yazan üyelerin asıl kimliği....
Noluyo len burda siteden atılan Nevzat150
İzmirlicbf parvez
şabadabadu bu nicke ve sahibine gülüyorum sadece
bu 3 arkadaş grup olmuş
uçağı da siz mi kaçırdınız lem
belliyidi zaten kişilerin kim olduğu.... Maske takmaya ne gerek vardı. Neyse yaaa ben daha bişey demiyorum bu konu hakkında...
Yarın toplantıda görüşmek üzere...
Bu gün bu son cümleyi amma çok yazdım. Her seferinde son mesajım olsun diyorum ama yapamıyorum.....
yarın işim yok arkadaşlar...
Bende gelip muhabbet etmek istiyorum
MT İzmir Buluşması Hadi elleri görelimm...
-Kuvva
-akreep
-tenten35
-egeknn
-tornedo
-turlabo
-tess
-karakız
-babyface
-forrap
-cenkmenderes
-volkancimen
-izcade
-hedowich
-sonoko
-mr.cool
-Apv41
-Mecit ( manisa MT den misafir )
ismini yazmadığım arkadaşlar unuttum sanmayın gelicem diyenleri yazdım yarın itibariyle katılacak arkadaşların adını eklemeye devam edicem foruma yazamayan ve gelecek olanlarda olucaktır....
Herkese selam arkadaşlar.
Yarın inşallah acil bi işim çıkmazda sizlerle tanışırız.
Motorum geldi hatta 10 dk öncesine kadar öğrenme çabalarım sürüyordu.
Beklediğimin aksine sürmekte pek problem yaşamadım,12 yaşından beri arabayla içli dışlı olduğum için motor sesi ve vites olayını çok çabuk algılayabildim.Zaten daha öncede scooter kullandığım için denge problemim yoktu.Bana yardımcı olmaya çalışan cenkmenderes arkadaşımada özellikle teşekkür ediyorum.
Cenkciğim yarın üniverstede müsait olursan görüşmek isteri.Malum böyle yardımsever insanlar azalıyo...
Ben motor işini kaptım sayılır şimdi sadece ehliyetime A2 ekletme problemi kaldı...
Herkese tekrardan sevgiler...
cenk devir teslim yapıyo ..oda motoru bi abimizle götürmüştü evine ...hey gidi günler hey ...ADALI abimiz yok ..eee sıra ile bu iş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yazıklar olsun, ben kimleri sevmiş ve kardeş bilmişim, çok yazık
çok büyük sevgi ve saygım vardı her zaman kollamaya hazırdım her daim yanlarındaydım, çok üzüldüm ama sanırım onlarda çok üzülmüşlerdir.
onları tanımasam hiç önemsemezdim ama tanıdığım için de inanamıyorum.
neyse ileride bir alo demeleri yeterli.
sevgili bıyıklı,
çok teşekkür ederim yazılarınla çok duygulandım
seni seviyoruz, saygılarımızla,
Akşam elimden geleni yapıp orada olacağım...Konuşulması gereken önemli konularımız var,herkesin orada olması çok faydalı olacaktır.Akşam görüşmek üzere...
Tahmin ettiğim gibi...
Bu şekilde sadece ve sadece kendilerinin değerinin düştüğünü keşke düşünebilseler...Benim çok fazla bir kötü düşüncem yoktu haklarında ancak bu yaptıkları gerçekten çok çocuksu.Acaba cep telefonundan bizi arayıp işletmeyi de düşünüyorlar mıBence ne olursa olsun bu tür davranışlarda bulunmamalılar,dediğim gibi bu gruba o şekilde asla zarar veremezler ve verdikleri tek zarar yine kendilerinedir o da insanların gözünden düşmeleridir ki bu bence kendilerine verebilecekleri en büyük zarardır...
Herşeye rağmen güzel bir toplantı olacak herkesi çok özledim.
Bal toplamak istiyorsanız...Arı kovanına çomak sokmayın...
MT izmir Buluşması....Katılım listesi
-Kuvva
-akreep
-tenten35
-egeknn
-tornedo
-turlabo
-tess
-karakız
-babyface
-forrap
-cenkmenderes
-volkancimen
-izcade
-hedowich
-sonoko
-mr.cool
-Apv41
-Ventureroyal
-slientrıder
-Wallace
-Mecit ( manisa MT den misafir )
slm arkadaslar telefonum 05352531528 toplandıgınız da haber verırsenız sevınırım ısmım ali
Toplantımızda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel bir geceydi TenTen35 ( onur ) arkadaşımıza hazırladığımız sürpriz doğumgünü kutlaması ve manisa dan bizler için tanışmaya gelen Mecit arkadaşımızın da bizimle olması ve kalabalık olmamız sevindiriciydi...
yanlış saymadıysam 33 - 34 kişiydik önümüzdeki hafta yapacağımız toplantı da MT manisa ve MT izmir buluşması yaşanıcak şehir dışında olup gelemeyen arkadaşlarımızda vardı onlarında katılımıyla çok kalabalık ve keyifli bir toplantı çıkaracağımızdan eminim duyurularda toplantı başlığını takip edin arkadaşlar
selim fotoğraflar için teşekkürler Wallace murat arkadaşımızın fotoğraf makinesinde güzel fotolar var bekliyoruz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)