Dostum
inşallah ayarlayabilirsek iftar sonrasına ayarlamaya çalışacağım tüm dostlarımı ibadetetinin ardından böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin huzurunu yaşıyacaktır.
ama tabiki kızılay kan merkezinin veya bu kan alım olayını gerçekleştirecek kurumun vereceği kararalara bağlı olacağı için zaman ve tarih konusu bizden ziyade onlara bağlı..........
ama şartlar ve durum ne olursa olsun biz KOLLARIMIZI sıvadık ve kanlarımızı dostlarımıza veya ihtiyacı olan herkese vermeye hazırız bizim için ne saatin,ne tarihin ve yerin önemi olamaz..............
slm dostum
seni seviyorum duyarlılığını biliyorum ama sen İstanbul'da üstüne düşeni yap ve İstanbul sorumlusu Akalteke dostumla güç birliği yap orada bizim (duyarlı MT) gücümüzü hissettir.............
Bu konuda ilk İstanbul MT'den Akalteke kardeşimden cevap geldiği için bu işin sorumlusu o dur bu yüzden artık onunla irtibat kurup bu bize düşen kutsal görevi memleketin her köşesinde anlaımızın akıyla yerine getirelim
getirelim kii motor neymiş,motorculuk dostluğu neymiş tüm TÜRKİYE anlasın
bunu özellikle belirtmek istiyorum ki malesef motorculara toplum gözünde çok iiii intibayla bakılmıyor işte bu yanlış düşünceyi çürütmemiz için elimize geçmiş en güzel duyarlılık fırsatı bence
Haydi MT
Haydi tüm motorculuk ruhu taşıyan dostlar
Haydi Haydi sıvayın kolları