Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

MT [İZMİR] 27 Eylül Çarşamba Pasaportta seyir teraslarında buluşalım

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hilton da masaları ayıtıyım mı? Evet arkadaşlar şaka geyik bi yana herkes bir öneride bulunursa sevinirim bu gün cuma,eğer pazar günü bişeyler yapacaksak şimdiden başlık açmak gerekli...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vocies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer 600
    EGEKENN kardeş biz başkayerlere gidiyoruz veya üyeyizde sen değilmisin birde bununla ilgili bir kuralmı var bana lütfen söylermisin ?
    amacım polemik yaratmak değil birde sen niye üstüne alındın onu anlamadım.
    Ya knn neden bizlerin yani mt gurubundakilerin görüşlerini olumlu yönde değerlendirmiyorsun yani bedri kardeşinde diyer üyeler değilmi ?
    her ne yazarsak yazalım iyi niyetlide olsa kötü niyetlide olsa bunlar mt nin iyiliği için değilmi .
    Haaaaa kardeş unutmadan telefonumu istemişsinde adımı hatırlaya bilecekmisin behri zamanında biz seninle diyollok kurabilmek için daha aktif bir yolu yani msn yi sectik dostum ama sen silmişsin yani ozaman silip şimdi benimle böyle dalga gecergibi istemen senin yaşına ve kültür düzeyine yakışmaz kardeşim ben ce saygıyı asla yitirmemeli.
    şimdi gelelim benim bedri veya diyerleriyle dostluğuma kardeş sen uyuyorsun heralde gurupta sen ve birkaç kişi hariç herkezi tanırım ayrıca diyolomuzda gzyet iyi şu kol kırılma meselesi ya kırılan kolun biz yani dışındamıyız bir gurup böyle idare edilmez yani bana yazdıklarının aynısını sen defalarca insanlara yaptın kardeşim ayrıca ben bu yazdıklarımı tamamen sana yazıyorum idare bir toplumda karşılıklı konuşarak ve demokratik yoldan çözülür öyle alaycı tavırlarla yani insanlara üsten barkar gibi olmaz sen beni itam ettiğin şeyle ilgili guruptaki hemen hemen herkez başka birileriyle hatta sen bile bütün guruplara üyesin şimdi bana ondan sonra yazdıklarını açıkla ve saygınlığını koru bence ayıp ediyorsun bizim kimseya art niyetimiz yok .yazdıklarını lütfen düşünüp yazki sadece bana maletmişsin ya kendinide lütfen eleştir kal sağlıcakla.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    üye olduğum birtane grup söyle gittiğim bir toplantıyı ispat et ondan sonra dediklerine hak vereyim

bunun dışında söylediklerimi düşünerek yazdım düşünmeden yazmam ben beni bilen bilir benimle dialoğa girmek zor bişey değil benim msn adresim oldukça kalabalık bir çok üye ekler listesine zaman içerisinde belli bir süre konuşmadığım kişileri silerim bu da gayet doğal zaten bir süre sonra kim kimdi unutuyorum liste çok kalabalık....

sözlerimde alaycılık yok sadece durup durup ortaya bir mesajınla çıkıp kinayeli laf ediyorsun ben üzerime alınmadım ortaya da söylesen tepki veririm grup ortak bir kararla hareket etmiş zaten kimseye mal edilemez bundan sonrada ortak kararlar alınmaya devam edilecek yine sonuçları kimseye mal edilemeyecek ama gerektiği zamanlarda ben yine çıkıp gereken neyse söyleyeceğim.....

sende sevgi ve saygıyla kal sende arkadaşımız ve bu grubun dostu üyesisin ve öyle kalman dileğiyle...

vocies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer 600
    ha unutmadan knn bu vasıfsızlığı açıklayım sana sormusun ya kimler diye onu unutmuşum.
    bak dostum hatırlarmısın toplantının birine geldiğimde sen konuşuyordun ve ben biraz gec geldim sen aynen şunları söyledin BİZ BİR YÖNETİM KURULU SECTİK BU YÖNETİM KULU FAAL OLACAK İSTEYEN KALIR İSTEMEYEN GİDER .
    arkasındanda aynen şöyle devam ettinbu bizim kurulumuz itemeyen üyeler gurubu ve burayı terk etsin yönünde en az 3 kere konuştun yani buna dayanarak bilader demokrasinin olmadığı secme ve secilme hakkının verilmediği (her nesebepten olursa olsun) bir toplumda sorrarımsana bu üyelerin ne vasıfı olabilirki bunada herkez şahittir.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    forrap, egelim, ve denizatı-seyir terası polemiği yaratanlara itafen.
    ya ne adamlarsınız anlamadım. yok onlar gittiyse diğerleri de gitseymiş vs vs. arkadaşlar beni bilen bilir çayı da kahveyide çok severim hemde öyle böyle değil. ramazan ayındayız, orucu açıp inmişim pasaporta kahve içmek istemişim kalmışım orada diğerleri gitmiş denizatına. bende gelicem oraya demişim ama gelememişim gruptan olmayan başka arkadaşlarım gelince. ne var bunda bu kadar olay yapılacak. gelenlere söyledim denizatındalar diye. niye kimse hadi abi kalk gidelim demedi. ama demez. lafa gelince herkes lafını eder.neyse

denizatına giden arkadaşların hepsininden de özür, gelecem dedim gelemedim ama elde olmayan nedenler malum.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    vay be vocies yenimi aklına geldi bunları söylemek onca zaman sonra hatta bir kaç toplantıyada geldin şimdi mi aklına geldi

o zamanki durum onu gerektiriyordu bir kaç kişinin temizlenmesi gerekiyordu zaten bu tavır onlara karşıydı senin üzerine alınman yersiz demokratik ortam nasıl olur iyi bilirim sen rahatına bak

geçen bir kaç mesaj evel konunun kapatılması gerektiğini söyledim başka başlıklarda da bir kaç mesajımda dile getirdim aklında soru işareti olan konuşmak isteyen sorunu olan gelir toplantıya medeni cesaretini gösterir yüz yüze konuşur.. burası polemik yaratmak yada tartışmak için açılan bir platform değil

bu toplantı yapıldı sevdiğimiz dostlarımızla buluştuk eğlendik yanlış bir anlaşılma vardı ortalıkta herkes gereken açıklamayı yaptı ve olay kapandı murat ( wallace ) kardeşimizi de çok severiz seyir teraslarında oturan tüm arkadaşlarıda sadece o akşam iletişim kopukluğu oldu hepsi bu senin bıraktığın gibi değil şu an durumlar sevgili vocies o sebepten burada yeni bir kargaşa yaratmana müsade etmeyeceğim...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Bu başlık amacına ulaşmıştır.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler