Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

MT [İZMİR] 27 Eylül Çarşamba Pasaportta seyir teraslarında buluşalım

REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    bedricim geçmiş olsun kardeşimmm bişi olmamasına sevindim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    sağolasın burak kardeşim
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Alıntı Erudite adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karakızın orjinal çekimi öle, makinada diyafram çok açılıp, perde hızını kısınca , sonuç böle oluyor. siyah beyaz çekim de makina özelliği..
    çok fazla foto var. zaman buldukça yükleyeceğim...

Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ........

ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Hani benim hic fotom yok gecenin en guzel kisi bendim halusem
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

vocies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer 600
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kınama kelimem senin "densiz" kelimenden sonra çok yumuşak kalmış ben de yağmurda ıslandım hatta düştüm üstüm başım çamur oldu eve dönebilirdim dönmedim sadece sevdiğim insanları bir arada görmek istedim belki biraz olsun da moralim ordaki kişiler sayesinde düzelir dedim toplantı'nın yapılacağa yere geldim yoğun bir motorcu kalabalığı arıyorum etrafta sadece marko abiyi farkettim durdum yanlarına gittim hatta erhan hemen arkamdan geldi herkes denizatında dedi maç izliyorlar seni çağırmaya geldim dedi ben tamam bi görüşelim dedim burdakilerle o esnada erhanda masaya oturdu ardından 5-6 kişi daha geldi kahve muhabbeti falan derken moralim biraz düzeldi ama dikkatimi bişey çekti burada yaklaşık 12 kişi var ya topic i açan kişi nerde temsilci nerde saat 23 oldu baktım kimse ne geliyor ne gidiyor bizde forrap tuncerle kalktık gittik ama en azından burada bu insanları buluşturmak için topic açmış olan kişiyi görmek isterdim havada yağmur falan da yoktu uğranabilirdi bi 5 dakikada olsa benimkisi densizlik değil sevgilli egeknn sen olsaydın emin ol çok daha fazlasını söylerdin aynı duruma düşseydin
    sevgili kardeşlerim bedri ve forrap ya arkadaşlar yani beni arasaydınız sizleri orada yanlız bırakmazdım ya emin olun düştüğünüz durumu çok ama çok iyi anlıyorum ama arkadaşlar benim veye herhangi vasıfsız bir mt üyesinin deyilde butip organizasyonları yapan yetkili kişilerin bunu ayarlaması lazım kardeşim sana çok ama çok geçmiş olsun ayrıca seni ziyarette etmek isterim kalın sağlıçakla arkadaşlar

izcade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Vieste 249
    Hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar

Motosikleti
    vocies bizi anladığın için teşekkürler

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı vocies adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili kardeşlerim bedri ve forrap ya arkadaşlar yani beni arasaydınız sizleri orada yanlız bırakmazdım ya emin olun düştüğünüz durumu çok ama çok iyi anlıyorum ama arkadaşlar benim veye herhangi vasıfsız bir mt üyesinin deyilde butip organizasyonları yapan yetkili kişilerin bunu ayarlaması lazım
    vocies forrap gerekli açıklamayı okuduktan sonra olayın farkına vardı bedriden de aynı olgunluğu bekledik ama bu olgunluğu göstermese de olur oda bizim bir kardeşimiz sonuçta...

Telefon numaranı bir ara banada bırak belki lazım olur...!!!

Burası iş ve işçi bulma kurumu değil vasıflı yada vasıfsız insan aramıyoruz vasıfsız dediğin kişiler kim?? umarım kendi adına konuşuyorsundur çünkü kendini MT İZMİR grubu dışında tutup olmak istediğin başka kişi ve kişilerleyken birden bire bedri ve tunceri bukadar düşünmüş olman inan beni çok duygulandırdı ...

organizasyon ile ilgili yetkili kişi yok... Toplantı buluşma ve gezi için öneri var duyuru var bunuda gönüllü olarak fedakarlık ta bulunarak yapıyor yapan kişiler bunun ile ilgili bir sorun olsa dahi bu bizi pek fazla rahatsız etmez açıkçası biz motosiklete gönül vermiş ama.. herşeyden önemlisi birbirine gönül vermiş bir grubuz ufak tefek şeyler bazen miğdemizi bulandırır ama sağa sola kusmayız

hani bir laf vardır... kol kırılır yen içinde kalır diye....

Grup ile ilgili kararlar ortak alınır ve uygulanır buna uymak isteyen uyar uymak istemeyen kendi bilir o sebeptendirki sözlerini kimse şahsına almayacaktır...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ümmet abicim evet şarjım bitti tanıdım ama seni konuşamadık umarım iyisindir bizden de sana selamlar
    tamam kenan kardeş sorun yok ben çok iyiyim yolculuk süper gidiyor. motrumda süper izmirden samsuna kadar olan fotoları ekledim.24.25.26.27.sayfalarda samsundan sonra 110 resim çektim ama yardım almadan ekleyemiyorum .benim çok büyük eksiğim adanada veya mersinde yükleriz herhalde.yalnız şunu özellikle belirtmek isterim.allah karadenizi kullarının görmesi için özel olarak yaratmış.resimler çek çek bitmiyor arkadaş.rize ardeşenden sevgiler.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ya millet yine coşmuşsunuz pes yani.

1. olarak forrap en son geldin masaya ve senden önce de gelen herkese söylendi arkadaşlar denizatında diye. yanında oturan bedri bile biliyordu bunu. ettiğin lafa dikkat et sanki kasıt sezdim kimse bişey söylemedi deyişinde.
    2. bedri kınayabilirsin senin tercihindir.
    3. kenan gelcez deyip gelmeyen arkadaşlar oldu dedin. gelmeyi düşünüyordum ama oraya da tanıdığım başka başka bir sürü insan geldi hatta bazı zamanlarda bizim mt den tanıdığımız insanların masasına bile oturamadım.

yani olayları yine kişiselleştirip polemik yaratmak isteniyorsa yaratın. birşey diyemeyeceğim.

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    sevgili wallace bedri bizi kınıyo seni değil orasını yanlış anlamışın

gelcez dediniz gelmediniz bende vay niye gelmediniz demedim zaten sadece ortada bir yanlış anlaşılma olduğu belli ben açıklama yaptım doğal olarak büyütülecek bişey yok muratcım

forrap ın lafını da yanlış anladın sanırım forrap duruma bakıp kendi bir endişe ve düşünceye kapılmış o da bunu anlatmış böyle düşündüm diye bunlar basit ancak iletişim koptuğu için o akşam gereksiz konu haline gelen şeyler bu konu kapansın gerek yok en kısa zamanda bir araya geleceğiz tekrar

hepinize selam ve sevgi benden

Motosikleti
    evet ortada bi sorun yok artık olay açıklığa kavuşmuştur polemiğe gerek yok artık wallace(murat abi) seni neden kınayayımki sen de olmasan o türk kahvesinide içemicektim

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    biz oraya gelen herkese diğer arkadaşalar denizatında dedik. ha ben niye gelmedim derseniz mekana başka tanıdıklar geldi olay bundan ibaret. bedri sizin denizatında olduğunuzu biliyordu. istese erhan gibi hatta erhanla beraber gidebilirdi ( ki erhan git gel yaptı)

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    tamam konu açık ve net gereksiz tartışmaya gerek yok bedri biliyordu ve gelmediyse o da kendi tercihi saygı duymak lazım sadece kınama lafına saygı duymadık bu da en doğal hakkımız bedri belkide kınayabilmek için gelmemiştir sever böyle ninjalıkları

Motosikleti
    wallace abi motor su'mu yakıyor beyav bi oraya bi buraya gidip geleyim ben o moralle eve bile nasıl gittim hatırlamıyorum

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Wallace herşey iyiniyet olduktan sonra çözüme ulaşmak zorundadır.Ortada art niyet yoktu bunu biliyordum zaten böyle olduğuna inanmasaydım çok daha sert bir mesaj yazardım,sonraki mesajlarda da çıktı ortada art niyet olmadığı ortaya.Mesajımda kimseyi kırmak için bir şey yazmadım,kasıtlı olarak yapıldığına dair birşey de yazmadım.Olay tamamen karşılıklı anlaşamamadan kaynaklandı sanırım,oradaki herkesi de tanıyorum o yüzden kötü niyet beklemiyorum zaten.Eğer yazdıklarım yanlış anlaşıldıysa inan bana anlatmak istediğim şey ortada kasıt olduğu felan değildi.Aslında farklı bir mesaj yazacaktım fakat egeknnle aramızda geçen muhabbeti bilmediğin için bende sana sert bir mesaj yazmak istemedim,zaten yüzyüze konuşabilsek bu sorunları yaşamayacağız,yazıyla kendini bir yere kadar anlatabiliyorsun.
    Tek istediğim konunun burada kapanmasıdır.
    Sevgilerimle

Bu arada pazar günü bir gezi programı yapacakmıyız? Yağmurlu yağmurlu dolaşırık ne güzel

Motosikleti
    forrap arkanda yım(motorun)

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    bırakın geyiği de hafta sonu ne yapcaz fikir üretin

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi ben iftar yemeği derimMT İzmir müminleri olarak?Gezi de yapılabilir ama oruçlu olanlar için nasıl olur bilemem...Bana her türlü atraksiyon uyar...

Motosikleti
    güzel bir iftar yemeği iyi olur

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler