bedricim geçmiş olsun kardeşimmm bişi olmamasına sevindim
bedricim geçmiş olsun kardeşimmm bişi olmamasına sevindim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
sağolasın burak kardeşim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Hani benim hic fotom yok gecenin en guzel kisi bendim halusem
Saygilar;
Hakan Altiparmak
sevgili kardeşlerim bedri ve forrap ya arkadaşlar yani beni arasaydınız sizleri orada yanlız bırakmazdım ya emin olun düştüğünüz durumu çok ama çok iyi anlıyorum ama arkadaşlar benim veye herhangi vasıfsız bir mt üyesinin deyilde butip organizasyonları yapan yetkili kişilerin bunu ayarlaması lazım kardeşim sana çok ama çok geçmiş olsun ayrıca seni ziyarette etmek isterim kalın sağlıçakla arkadaşlar
Hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
vocies bizi anladığın için teşekkürler
vocies forrap gerekli açıklamayı okuduktan sonra olayın farkına vardı bedriden de aynı olgunluğu bekledik ama bu olgunluğu göstermese de olur oda bizim bir kardeşimiz sonuçta...
Telefon numaranı bir ara banada bırak belki lazım olur...!!!
Burası iş ve işçi bulma kurumu değil vasıflı yada vasıfsız insan aramıyoruz vasıfsız dediğin kişiler kim?? umarım kendi adına konuşuyorsundur çünkü kendini MT İZMİR grubu dışında tutup olmak istediğin başka kişi ve kişilerleyken birden bire bedri ve tunceri bukadar düşünmüş olman inan beni çok duygulandırdı ...
organizasyon ile ilgili yetkili kişi yok... Toplantı buluşma ve gezi için öneri var duyuru var bunuda gönüllü olarak fedakarlık ta bulunarak yapıyor yapan kişiler bunun ile ilgili bir sorun olsa dahi bu bizi pek fazla rahatsız etmez açıkçası biz motosiklete gönül vermiş ama.. herşeyden önemlisi birbirine gönül vermiş bir grubuz ufak tefek şeyler bazen miğdemizi bulandırır ama sağa sola kusmayız
hani bir laf vardır... kol kırılır yen içinde kalır diye....
Grup ile ilgili kararlar ortak alınır ve uygulanır buna uymak isteyen uyar uymak istemeyen kendi bilir o sebeptendirki sözlerini kimse şahsına almayacaktır...
tamam kenan kardeş sorun yok ben çok iyiyim yolculuk süper gidiyor. motrumda süper izmirden samsuna kadar olan fotoları ekledim.24.25.26.27.sayfalarda samsundan sonra 110 resim çektim ama yardım almadan ekleyemiyorum .benim çok büyük eksiğim adanada veya mersinde yükleriz herhalde.yalnız şunu özellikle belirtmek isterim.allah karadenizi kullarının görmesi için özel olarak yaratmış.resimler çek çek bitmiyor arkadaş.rize ardeşenden sevgiler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ya millet yine coşmuşsunuz pes yani.
1. olarak forrap en son geldin masaya ve senden önce de gelen herkese söylendi arkadaşlar denizatında diye. yanında oturan bedri bile biliyordu bunu. ettiğin lafa dikkat et sanki kasıt sezdim kimse bişey söylemedi deyişinde.
2. bedri kınayabilirsin senin tercihindir.
3. kenan gelcez deyip gelmeyen arkadaşlar oldu dedin. gelmeyi düşünüyordum ama oraya da tanıdığım başka başka bir sürü insan geldi hatta bazı zamanlarda bizim mt den tanıdığımız insanların masasına bile oturamadım.
yani olayları yine kişiselleştirip polemik yaratmak isteniyorsa yaratın. birşey diyemeyeceğim.
sevgili wallace bedri bizi kınıyo seni değil orasını yanlış anlamışın
gelcez dediniz gelmediniz bende vay niye gelmediniz demedim zaten sadece ortada bir yanlış anlaşılma olduğu belli ben açıklama yaptım doğal olarak büyütülecek bişey yok muratcım
forrap ın lafını da yanlış anladın sanırım forrap duruma bakıp kendi bir endişe ve düşünceye kapılmış o da bunu anlatmış böyle düşündüm diye bunlar basit ancak iletişim koptuğu için o akşam gereksiz konu haline gelen şeyler bu konu kapansın gerek yok en kısa zamanda bir araya geleceğiz tekrar
hepinize selam ve sevgi benden
evet ortada bi sorun yok artık olay açıklığa kavuşmuştur polemiğe gerek yok artık wallace(murat abi) seni neden kınayayımki sen de olmasan o türk kahvesinide içemicektim
biz oraya gelen herkese diğer arkadaşalar denizatında dedik. ha ben niye gelmedim derseniz mekana başka tanıdıklar geldi olay bundan ibaret. bedri sizin denizatında olduğunuzu biliyordu. istese erhan gibi hatta erhanla beraber gidebilirdi ( ki erhan git gel yaptı)
tamam konu açık ve net gereksiz tartışmaya gerek yok bedri biliyordu ve gelmediyse o da kendi tercihi saygı duymak lazım sadece kınama lafına saygı duymadık bu da en doğal hakkımız bedri belkide kınayabilmek için gelmemiştir sever böyle ninjalıkları
wallace abi motor su'mu yakıyor beyav bi oraya bi buraya gidip geleyim ben o moralle eve bile nasıl gittim hatırlamıyorum
Wallace herşey iyiniyet olduktan sonra çözüme ulaşmak zorundadır.Ortada art niyet yoktu bunu biliyordum zaten böyle olduğuna inanmasaydım çok daha sert bir mesaj yazardım,sonraki mesajlarda da çıktı ortada art niyet olmadığı ortaya.Mesajımda kimseyi kırmak için bir şey yazmadım,kasıtlı olarak yapıldığına dair birşey de yazmadım.Olay tamamen karşılıklı anlaşamamadan kaynaklandı sanırım,oradaki herkesi de tanıyorum o yüzden kötü niyet beklemiyorum zaten.Eğer yazdıklarım yanlış anlaşıldıysa inan bana anlatmak istediğim şey ortada kasıt olduğu felan değildi.Aslında farklı bir mesaj yazacaktım fakat egeknnle aramızda geçen muhabbeti bilmediğin için bende sana sert bir mesaj yazmak istemedim,zaten yüzyüze konuşabilsek bu sorunları yaşamayacağız,yazıyla kendini bir yere kadar anlatabiliyorsun.
Tek istediğim konunun burada kapanmasıdır.
Sevgilerimle
Bu arada pazar günü bir gezi programı yapacakmıyız? Yağmurlu yağmurlu dolaşırık ne güzel
forrap arkanda yım(motorun)
bırakın geyiği de hafta sonu ne yapcaz fikir üretin
Abi ben iftar yemeği derimMT İzmir müminleri olarak?Gezi de yapılabilir ama oruçlu olanlar için nasıl olur bilemem...Bana her türlü atraksiyon uyar...
güzel bir iftar yemeği iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)