Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Doğu'da ki okullara kitap yardımı kampanyası....

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı hakanozbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizler yozgat ili Sorgun ilçesi Gevrek Şehit İlimdar Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileriyiz. bir köy okuluyuz. 120 öğrenci ve 12 öğretmenle hizmetteyiz. Okulumuza kurduğumuz kütüphanemize kitap yardımları bekliyoruz. Bize www.sorgungevrekio.k12.tr ve 0 354 426 11 22 adreslerinden de ulaşabilirsiniz. Öğretmen ve öğrencilerimiz adına slm ve sevgilerimizle
    hakan özbay
    okul müdürü
    hakanozbay_66@hotmail.com
    hocam, güzel düşünüp hareket etmişsiniz. arkadaşlarımız bu konularda oldukça duyarlılar(yardım konusunda) ama kitap okuma oranını bilmemem de kitap bağış oranımız iyidir heralde. ben şahsen okduğum hiç bir kitabı bağışlayamıyoruım. o kütüphanemde yakın çevreme hizmet ediyor

başarılarınızın devamını dilerim
    ( bu ülkenin sizin gibi idealist daha fazla öğretmene ihtiyacı var )
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hakanozbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizler yozgat ili Sorgun ilçesi Gevrek Şehit İlimdar Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileriyiz. bir köy okuluyuz. 120 öğrenci ve 12 öğretmenle hizmetteyiz. Okulumuza kurduğumuz kütüphanemize kitap yardımları bekliyoruz. Bize www.sorgungevrekio.k12.tr ve 0 354 426 11 22 adreslerinden de ulaşabilirsiniz. Öğretmen ve öğrencilerimiz adına slm ve sevgilerimizle
    hakan özbay
    okul müdürü
    hakanozbay_66@hotmail.com
    eniştem Sorgun da görevli ve orada yaşıyorlar. Ailem mart ayında oraya ziyarete gidecek. Ortaokul kitapları ve lise hazırlık kitapları ayarlarım o zamana kadar ve onlarla gönderirim. Eğer gidemezlerse de kargo ile yollarım sizlere.
    Duyarlılığınızı canı gönülden tebrik ederim. Sizin gibi eğitimciler sayesinde gençlerimiz okumayı sevip daha çok istekli olacaklardır, inanıyorum.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı Gulsahd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba...
    Bir grup arkadaşımla Doğu'da ki bir okulla görüştük ve orada durumu olmayan öğrencilere kitap yardımı yapmaya karar verdik... Eğer sizde katkıda bulunmak isterseniz evinizde duran, kullanılmayan, kardeşinizin vs... kullanmadığı kitapları bana ulaştırırsanız tümünü tek seferde yollamayı düşünüyoruz...

Bu arada biz sadece kitap değil kıyafet, okul çantası vs. de aldık (yeni tabii) bu tarz yardımlarınıza da açığız arkadaşlar...
    bi toplantı tarzı bişe ayarlarsak daga katılımcı olunacahını tahmin ediyorum konuşuluk orayada ogün getirebilir arkadaşlar şahsi fikrim
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi toplantı tarzı bişe ayarlarsak daga katılımcı olunacahını tahmin ediyorum konuşuluk orayada ogün getirebilir arkadaşlar şahsi fikrim
    bence de olabilir. Ya aslında birçoğumuzda vardır, okuldan kalma kitaplar artık bakmadıgımız. Ya da romanlar, hikaye kitapları...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Az önce hakan özbay ile görüştüm. Okulun ayrıntılı olarak fotograflarını gönderdiginde konuyla ilgili topic açılacaktır.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce hakan özbay ile görüştüm. Okulun ayrıntılı olarak fotograflarını gönderdiginde konuyla ilgili topic açılacaktır.
    güncel
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

okulumuza kitap yardımı

Arkadaşlar bende muş malazgirtte pakize özgen ilköğretim okulunda görev yapıyorum!Okulumuzda hikaya,roman ve yardımcı ders kitaplarında çok eksiğimiz var sizlerden yardım istiyorum?ark. eski kitaplarınızdan,okuduğunuz kitaplardan göndererek sizlerde gelecek nesillere sahip çıkınız!şimdiden çok tşk!

zafer BABAYİĞİT TLF 05544008657 ADRESİ PAKİZE ÖZGEN İLKÖĞRETİM OKULU MUŞ/MALAZGİRT

merhaba eger kitap kapmayanız devam ediyorsa ve kitap toplayabildiyseniz ben van'a kitap istemek istiyorum.Motorlardan anlamıyorum ama harunusanmaz@hotmail yardım etmek isterseniz beni veöğrencilerimi sevindiiririsiniz

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arkadaşlar bu kitap yardım işini senede bir kaç kez ve belirli tarihlerde yaparak gelenekselleştirirsek daha faydalı olacağız..
    Aksi durumda sorun yaşarız..Ve hatta yaşamaya başladık gibime geliyor..

Yönetim bunu bir düşünsün derim..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mantıklı.
    Kitap ihtiyacı olan okullar not edilir.
    Belirli aralıklarla böyle organizasyonlar gerçekleştirilebilir.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben wala yolladım saten biz hersene yollarız öle
    Arkadaslar bu konuyu görünce çok sevindim ben Diyarbakır Ergani Bereketli İLköğretim okulunda öğretminim adım berna ve okulumuzun öğrenci sayası çok fazla anlayacagğınız bir sürü malzeme olsun fiziki şartlar olsun yardıma ihtiyacımız var eğer bizimo kulumuz için de kitap yardımı yapar ve gönderirseniz çok seviniriz.

Adresimiz:

BEREKETLİ İLKÖĞRETİM OKULU

BEREKETLİ KÖYÜ

ERGANİ/DİYARBAKIR

TEL: 05072376410

www.erganibereketli.meb.k12.tr

behiyeberna@gmail.com

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler