15 MAYIS PAZAR BEYKOZ BULUŞMASI.....
Reklamlar
-
15 MAYIS PAZAR BEYKOZ GEZİSİ
Buluşma yeri: Kadıköy Haldun Taner Sahnesinin önü
(Bilmeyenler için Haldun Taner Sahnesi, Kadıköy sahilinde Karaköy vapur iskelesini önündeki tiyatro binası)
Gezilecek Yerler: Beykoz
Buluşma Saati: 10:00 (sabah )
Yol Güzargahı: Kadıköy - Harem - Üsküdar - Sahil Yolundan Beykoz
Gelmek isteyen bütün motorcu arkadaşları bekliyoruz.
Arkadaşlar hadi bir toplanalımda millet gezi ve eğlence görsün sizlerden haber bekliyorum!!!!!!!
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
Reklamlar
-
kadiköyde sabah saat 10 da haldun tanerin önünde toplanacağız herkes geldikten sonra ise beykoz istikametine doğru ilerliyeceğiz
-
çamur ben varım dediğim gibi beta da beni e-5 ten biryerde alabilirse hiç sorun yok peki hangi gün toplanacaz? benim e-mail scunal@hotmail.com
Motor kullanmak bir ayrıcalıktır
-
a pardon haziranın ilk haftası değilmiydi yaw
-
değil arkadaşım 15 mayıııısssssss beta senide alır heralde tel nonu gönder bana sevketaktas1@mynet.com
-
15 mayıs pazar
beykoz tam adresi yazarsanız sevinirim kadıköye yetişemeyenler için
-
arkadaşim sen yinede gelmeye çaliş istersen kadiköye çünkü hep beraber gidelim ama beykoz sahilden giderken 2 ci benzinlikten sağa döndüğünde çok güzel bir koru varmiş büyük ihtimalle orası olur tamam
-
Bence toplandıktan sonra grup kararı alalım,yani nereye gideceğimize.......Firebladee, terör ben sizi alacağım.
-
Admin
Beykoz da gidilecek yer tam kararlaştırılırsa iyi olur , sonra yolda bir karışıklık olmasın.
15 MAYIS PAZAR BEYKOZ GEZİSİ
Buluşma yeri: Kadıköy Haldun Taner Sahnesinin önü
(Bilmeyenler için Haldun Taner Sahnesi, Kadıköy sahilinde Karaköy vapur iskelesini önündeki tiyatro binası)
Gezilecek Yerler: Beykoz
Buluşma Saati: 10:00 (sabah )
Yol Güzargahı: Kadıköy - Harem - Üsküdar - Sahil Yolundan Beykoz
Gelmek isteyen bütün motorcu arkadaşları bekliyoruz.
-
-
Beykoz'daki yerin tam belirlenmesi benim için de iyi olur. Hem o tarafa yakınım hem de sonradan katılabilirim.
-
Merhaba arkadaşlar başlığı açtı ve kaçtı diyeceksiniz ama kusura bakmayın. Kızım rahatsızlandı 4 gündür onunla ilgileniyordum, onun için biraz uzak kaldım. Ama görüyorumki açtığım başlık işe yaramış. KIsmet olursa güzel bir olaya hepberaber imza atacağız.
-
Hadiiiii üç gün kaldı tam yeri belirleyin ve yer adını içeren yeni bir başlık oluşturun bence. Herkes nick'ini bir kağıda yazıp yakasına iğnelesin.
-
Bence tam yeri belirlemeyelim nedenine gelince çızgılı pijama ve atletini giyen erkenden kendine bir ağaç altı buluyor o nedenle yeri sabitlemeyelim katılacak bir kaç üye arkadaşımızın cep telefonunu önceden alalım ve buluşma zamanında orada olamazsak arar ve yerlerini öğreniriz.
-
ilkbahar,
Herkes nick'ini bir kağıda yazıp yakasına iğnelesin.
ayrıca buda çok güzel bir fikir.
-
Moderatör
şöyle bir liste hazırladım umarım işimize yarar betamix ve camurve ckabil bu listeye göre yaparız artık hazırlığı ne kadar lazımsa karşılarına doldururuz..
ALINACAKLARIN LİSTESİ
ET(TAVUK) KİLO=
ET MANGALLIK:=
KANGAL SUCUK=
EKMEK =
İÇECEK MEŞRUBAT=
SALATA İÇİN YEŞİLLİK MALZEME=
MANGAL KÖMÜRÜ=
MANGAL=
SU=
ÇEREZ(KURUYEMİŞ VS.)=
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LAZIM OLANLARIN LİSTESİ
HALI KİLİM VS.
TABAK,ÇATAL,BARDAK VS.
İP,TOP,HAMAK VS.
ÇAY KAHVE VS.İÇİN TÜP DEMLİK,BARDAK ŞEKER VS.
FOTO ÇEKMEK İÇİN MAKİNE DİGİTAL OLURSA ÇOK MAKBUL OLUR..
NOT: DEĞERLİ ARKADAŞLAR BEN AKLIMA GELENLERİ BİR LİSTE HALİNE GETİRİP SİZLERE SUNUYORUM BU LİSTEYİ HEM KARIŞIKLIK ÇIKMASIN HEMDE KİM NE GETİRECEKSE BİLSİN DİYE YAPTIM AKLINIZA GELEN BİRŞEY OLURSA LÜTFEN EKLEYİN ŞİMDİDEN İYİ EYLENCELER....
büyük harfle yazdım kusura bakmayın
-
O zaman bir organizasyon komitesi (3-5 kişi) oluşturun gençler ve birkaç telefon no'su yazın . 12 ye doğru arayıp katılmak isterim.
-
Arkadaşlar .....
-
Arkadaşlar bunları benim temin etmem daha uygun olur sanırım yanii arabanın bağajında rahat getiririm. Ne dersiniz
-
Moderatör
valla ilkbahar bi ufak bi şey oluşturduk camur,betamix,ckabil ve ben organizasyonu yapmaya çalışıyoruz aslında komiteye falan gerek yok ben şöle düşündüm konu başlığında verilen adrese zamanında gelemeyen arkadaşlar beykoza geldiklerinde beni cebimden yani 0505 517 27 34 nolu telden arasınlar biz yerimizi tarif ederiz ve bölece bu sorunuda hallederiz ayrıca benim yukardaki yaptığım listede maliyeti bölüşmek adına yapılmış bişey kimse kimseye yük olmasın ve karışıklık çıkmasın diye hazırladım tabi benim şahsi düşüncem maddi imkanı olan olmayan herkezin katılması.. sevgiler saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler