evet arkadaşlar gezi gerçektende güzeldi ufak tefek aksilikler çıktı ama bence süperbir haftasonu oldu ensemdeki amele yanığı hariç ben çok memnun kaldım sizinle tanışmak çok güzeldi hepinize teşekkürler
evet arkadaşlar gezi gerçektende güzeldi ufak tefek aksilikler çıktı ama bence süperbir haftasonu oldu ensemdeki amele yanığı hariç ben çok memnun kaldım sizinle tanışmak çok güzeldi hepinize teşekkürler
offffff offfffff eğitimlerden gelemedim.
umarım bi dahakine kendi motorumla geliyor olacağım..
selam millet ...gerçekten güzel bir haftasonuydu.resimler bir harika.bendeki resimleri ancak yarın atarım kusura bakmayın makineyi evde unutmusum.bir dahakine daha güzel bir organizasyon olursa daha iyi olacak
Geziyi yaptıgımız Anadolu kavagindan birkac fotograf
Teror Kale icin Osmanlı işini biliyormus guzel yere kale kurmuş demişti
Ama o kale Cenevizliler devrinden kalma Yoros Kalesiymiş
Bu da sahildeki kumları kaleye kadar nasıl rüzgarla taşındığını gösteriyor.
Tabii asagidaki resimde bulutlar taşınmış
olsun bea skull baba cenevizliler işini biliyomuş o zaman ama osmanlıda o kaledeki potansiyeli görmüşki o kaleyide fet etmişler demekki
Katılamadığım için üzgünüm. Aile fertleriyle ilgili problemler yüzünden. En kısa zamanda tekrarı olur umarım. Çok güzel fotolar. Daha nice gezilere.
Dostlar Osmanlı, Ceneviz diye üzülmeyin harbi Türk olarak yaşadığımız yerlerin nereleri olduğunu bilmiyoruz!!..
Gezilerimizin amaçları biraz da bu tür bilgilenmelere, burası da burnumuzun dibindeymiş de haberimiz yokmuşları bertaraf etmek olmalı..
Yakın bir tarihte "garipçe köyü- büyükliman" yürüyüşü, deniz ve piknik önerilerimi siz motorseverler sunacağım..
Beykoz gezisine katılan şanslı dostların garipçe ve büyüklimanı uzaktanda olsa görme şansları oldu..
sevgiyle kalın motorsuz ve gezisiz kalmayın
volkan
valla volkan abi orada öle bi yer olduğunu anadolu yakasında oturan bir çok kişide bilmiyodur valla süper yerler herşeye eyvallahta o balıkçıdan aldığım yarım ekmek midye ve kalamarın tadı hala damağımda valla
teror,
Kalamar ve Balığın tadı hala aklındaysa kesin acıkmışındır sen............
Harika Tantuni yapan yer biliyorum......
valla organizasyon harbiden kötüydü ama sizin gibi kafa dengi arkadaşlar sayesinde güzelleşti bundan sonraki gezilerde kesin yer ve istikamet belirlenecektir söz veriyorum valla bak
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
Afiyet sugar olsun sen dert etme teror bu sefer yapılamayan mangal büyüklimanda yapılacak lakin bu sefer erken yol alınacak herkesler zamanında noktalarda olacak ve de süper bir gezi olacak
yakın zamanda görüşmek üzere diyelim..
sevgiyle kalın motorsuz ve gezisiz kalmayın
Gezmek kadar damak tadı da olmalı motorcunun
Eee Teror de bu konunun duayenidir.
Ayrıca;
Ben motorsuz kalamıcam kardeşlerim;
Bu hafta içi iyi kötü bi motor edinicem.Kafayı yicem yoksa
Rüyamda eski motorumu görüyorum sinirim bozuluyo
Durumları şartları zorlıcaz artık,
kendimi durduramıyorum iyi ya da kötü bi ikiteker alıcam hafta içi
Transalp;
Gezi planını mümkün olduğunca erken belirlemek lazım.
İşi gücü ona göre ayarlamak lazım.Ben işlere koşturdum yine bu gezide sabahtan katılamadım.
Min 1 hafta önceden belirlersek herkes işini gücünü ona göre ayarlayabilir diye düşünüyorum
Four wheels good , two wheels better...
ARKADAŞLAR 15 MAYISI KAÇIRDIM 22 MAYISTA GEZİ VARMIIIIIII
Tamam arkadaşlar o vakit ben önerimi ve progamı az sonra bir başlık altında toplayıp yeni konu olarak açayım, katılanlar netleşirse ki bence netleşecektir
bu pazara angaje olalım zira haziran başına da ünv. açık öğretim vizeleri var okuyan arkadaşlar ve okuyamayan arkadaşlar katılamayabilirler
güzel bir progam yapmaya çalışacağım.. :
valla organizasyon harbiden kötüydü ama
Ya dostum camur biz organize ettik yaaaa..........bizim eksikliğimiz sessiz konuş
valla kafamıza kaskları geçirir arkadaşlar......... ama bir dahakine telefi ederiz dimi.
volkan abi selam camur biryere gittigini söylemisti ne zaman geldin sen?
bu pazarda mı gezi var? hayırdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)