tamam gelecekler kararlaştırıldı görev tamamlanmiştir hepinizle buluşmak üzere
tamam gelecekler kararlaştırıldı görev tamamlanmiştir hepinizle buluşmak üzere
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
Tamamdır. Ben de geliyorum. Sabah görüşürüz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
sabah eserse ben de gelirim yeni üyelerimizle tanışmaya, pazartesi sınavım olduğu ve finallerim çok yoğun olduğumdan motorumu yıkamaya fırsatım olamayacağından gelsem bile çok kalamicam :(
imza, safrane
Gezi güzeldi. Motordan çok araba olacak diye bekliyordum ama yanlış saymadıysam 8 motor vardı. İlerideki gezilere hatunları da getirelim. Fotoğrafları nasıl biraraya toplayacağız? skull fotoları sana maille mi yollayacağız? Şuna bir çözüm getir artık yaw, foto paylaşmak bu kadar kasmasın bizi
Biz son çay faslına yetişebilsek de (iş güç malum ) oldukça güzeldi.En azından sitedeki arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu.Ancak şunu da eklemek gerekir ki benim için çok da iyi olmadı.
Tam motorumdan ayrıldığım dönemin üstüne bu güzel birlikteliği ve sevgili arkadaşlarımın güzide motorlarını görünce ateşler bastı yine beni.
Yok yok bunun başka yolu yok.Ne yapıp ne edip 1-2 aya kadar durumu toplarlamak ve yeni bir motor almak lazım.
Four wheels good , two wheels better...
Güzel bir gezi oldu katılan arkadaşlara Teşekkurler
Camuru org. lara dikkat etmemiz lazım fazl dolaşıyoruz (saka saka)
Anadolu kavagi gercekten cok guzeldi.
Ckabil dedigin gibi motorsuz olanalr icin gezi biraz uzucu oluyor
Gezi Fotoğraflarını Yollamak için TıklayınŞuna bir çözüm getir artık yaw, foto paylaşmak bu kadar kasmasın bizi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim geldiğiniz için sizlerle tanişmak büyük bir zevkti ama olum fotolarda saplardan başka yani bizlerden başka foto yokki en azından benimkinde bende yollıyacam ama gezdiğimiz yerlerin fotoları olanlar koysun olmazsa birdahiki sefere kızlarıda getirelim zorluk olmasın kendinize iyi bakın en yakın zamanda görüşmek üzere kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.....
benim mail adresim sevketaktas1@mynet.com hadi yollayın
harika gezi mütavazı ama zımba gibi motorcular sağlam karakterler dostluk kardeşlik biraradaydı çok şeyler yazacağım bunu giriş kabuledin çok konuşulacak hikayeler çıktı bu gün manyak güzel bir gündü ha bu arada çay faslında saat 4 dü ben küçükyalıya gidip 5 deki eyüp spor salonunda basketbol maçına antrönörün unuttuğu lisansı yetiştirdim ve maç başladı kazandık o kadar yorgunum ama feda olsun tüm motorcu kardeşlerime helal olsun böyle bigün yaşattığınız için sagolun..
sevgili motorseverler gelemeyenler üzülmesin diye nasıl keyif alındığından hiç bahsetmeyeceğim
siteye resimler yolladım dostlar ama o resimler nereye gitti bilmiyorum ya da nerden bakılır..
gezi arkadaşları eğer özelden mail atarlarsa onlara mail yoluylada atabilirim..
bir sonraki gezilerde berabe olmak üzere..
"sevgiyle kalın motorsuz kalmayın"
volkan
Desperadost maçı aldığınıza sevindik.Yetişebildin mi merak etmiştik
Tebrikler
İşte gezi resimleri.
Gezi Fotografları'nın devamı galeri sayfasında. Fotografları gormek icin tıklayın!
Yaw skull şu upload işini daha kolay yapamaz mıyız? Her resim için tek tek mi upload yapacağız? Birden fazla resmi aynı anda upload yapamaz mıyız? Ben sana Maille yolluyorum resimleri. Sen siteye koyarsın...
ya arkadaşlar ben gelemedim kahretsin iş çıktı ama ne yaparsın iş iştir inşallah başka sefere
nası içimde kaldı anlatamam, sabah kalkamadım, biras da hastaydım ilaç feci uyutuyo, ay sonunda benim yine ankaraya dönüşüm var , ben gitmeden tekrarlayalım bunu ya
imza, safrane
Daha 15 gün var yaparız bişiler sıkma canını.Ekip geziden memnun anladığım kadarıyla.Yalnız bir sonraki organizasyonda kesin noktalar belirlemek lazım.Daha keyifli olur.Sen de katılmış olursun.Sen de fire.Benim de iş çıktı ama geç de olsa katıldık.Sizle de bi dahaki sefere görüşürüz artık.
Resimleri Erhan'a maille yolladım. Siteye koyar herhalde. Ayrıca daha önce bahsetmiş olduğum Türk 1000RR videosunu ve full Ghostrider 1-2-3 videolarını da DVD'ye çekip Erhan'a verdim. Size bir kıyak yapar inşallah
Resimleri birazdan siteye ekliyorum sayfanın tepesindeki Galeri linkinden gezi resimlerini takip edebilirsiniz.
Diger resimleri yollamak isteyenler erhan@motosiklet.net mail adresine resimleri yollayabilirler.
Selam Arkadaşlar..............
Keyifli bir pazar gezisiydi herkese teşekkürler...........
Not: Resimleri banada mail yoluyla atarmısınız.
betamix@gmail.com
selam arkadaşlar geziye son dakika katıldım kavaga arabamla gittim camur seninle tanışmak guzeldi bidahaki sefer tam gelicem inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)