[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti
Reklamlar
-
16 Eylül Cumartesi Tarihinde Eyüp Çocuk Yuvası'nı Ziyaret Edeceğiz
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede yapacağımız ziyaretin 15 kişiyle sınırlandırılması gerektiği cevabını aldım.Gerekçe olarak yuvadaki çocukların kişi sayısı fazla olan gruplardan ürkmesi ve bu kişi sayısı fazla olan grupların ziyaret esnasında takibinin yönetim tarafından zor oluşu gösterildi.
Buna dayanarak ziyaretimizi 15 kişiyle sınırlandıracağız..
Hediye olarak çocuklarla birebir oynayabileceğimiz oyun materyalleri götürmemizin,yiyecek,kıyafet vb. ihtiyaçlardan daha mantıklı olduğunu düşünmekteyim..
Bu seçenek sosyal hizmet uzmanlarıtarafından da daha renkli ve farklı bulundu..
Bu yardım için desteklerinizi bekliyoruz.
Gelelim çoçuklar için ilk etapda istenen ihtiyaçlara;
Yaş ortalaması 7-12
Yuvada 30 Kız 34 Erkek var.
30 Külotlu Çorap beyaz (kız)
34 Çorap (erkek)
30 adet beyaz kız önluk yakası
34 tane beyaz erkek önluk yakası
15 Adet Okul Çantası (1.Sınıf Öğrencileri için)
Bunların dışında bizim alacağımız veya etkinliğe katılacak olanlar yanlarında hediyelerini getirecekler.
Katılımcı Listesi:
- Starsailor
- Vınvın
- Bodybody
- Bandit
- Necdet
- desperadost
- donniedarko
- akalteke
- 007
- ucanlaz
- marl10
- kırmızı
- destinyofrock
- ..
- ..
BULUŞMA YERİ VE TARİHİ
Buluşma Yeri: EYÜP FESHANE GİRİŞİ
Tarih ve Saat: 16 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 14.00
Gidilecek Çocuk Yuvası: Eyüp Çocuk Yuvası
Adres: Yusuf Muhsin Paşa Cad. No:32 Eyüp İstanbul
Buluşma Noktası Haritası:
Maddi Destek Olmak İsteyenler aşağıda belirttiğim banka hesabına istediği kadar yardım yollayabilirler. Yollanan paralar ile çoçuklara hediyeler alınacaktır.
-Banka Bilgileri-
Hesap Sahibi: Erhan Erdil
Banka: Garanti Bankasi
Sube kodu: 719 - İstanbul KIZILTOPRAK
Hesap Numarasi: 6689052
Banka Hesabı Üzerinden Yardım Yapan Üyelerimiz:
Cüneyt Eralp
Metehan Aysal
Necdet Gülden
Adını Vermek İstemeyen bir üye
Serdar Yakacık
Bekir Gül
Özgür Kaya
Müslüm Akpek
Olcay Avşar
Toplam: 550YTL
Çantalar SavaşXXL ve Starsailor
Önlük yakaları ve kırtasiye malzemeleri Vınvın
tarafından temin edilmiştir. Ayrıca site üyesi olmayan bazı tanıdığımız kişilerde yardımda bulunmuştur.
Teşekkürler..
Etkinliğe katılamayıp çocuklara birşeyler yollamak istiyorsanız aşağıdaki belirttiğim adrese paketinizi yollayabilirsiniz.
Biz sizin yerinize çocuklara hediyelerini dağıtacağız.
Erhan Erdil
Barbaros Bulvarı Günaydın 2 Apt. K1. D.1 Balmumcu / İstanbul / 02122130505
Reklamlar
-
Admin
Bu proje bünyesinde Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklara gücümüz yettiğince yardım etmeye, onları mutlu etmeye çalışacağız. Tüm üyelerimiz desteğini bekliyoruz.
-
Süper Moderatör
Gitmeden önce çocukların neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeli ve mantıklı hediyeler götürmeliyiz. Bu konuda kurum müdürü ile görüşebiliriz (gerçi söylemeyebilir çünkü yasak) ama bir şekilde ihtiyacı olan şeylerle gitmeliyiz. Daha önceki tecrübelerimden faydalanırsak eğer oyuncak ihtiyaçları yok haberiniz olsun.
-
Admin
Olcay görüşmelerimiz sonucunda genelde çocukların zaruri ihtiyacları varmış.
O yüzden daha çok oyuncak gibi hediyeler götürmeyi planlıyoruz.
-
oyuncak ihtiyaçları olmadığı gibi yiyecek ve giyecek ihtiyaçları da yok emin olabilirisiniz.
özellikle oyun materyali terimini kullandım ki cindy bebek,akülü ve aküsüz araba,kamyon ,tüylü maskot vb biçimli oyuncak olarak anlaşılmasın diye..
(parantez içinde oyuncak diye açmaya çalıştım ,belki anlamayan arkadaşlarımız olur diye ama bu da başka yerlere gitti o nedenle o kısmı kaldıracağım birazdan)
burdaki amaç çocuklarla birebir iletişim halinde olmak ve değişik bir aktivite sağlamak onlar için..
-
Zihin geliştirici oyuncaklar götürülürse daha anlamlı olur kanısındayım...+1
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Okullar açılacak, oyuncak beraberinde defter, kalem, silgi vb. kırtasiye ürünleride götürülebilir.
-
007 adlı üyeden alıntı
Zihin geliştirici oyuncaklar götürülürse daha anlamlı olur kanısındayım...+1
anlatmak istediğim buna yakın birşey aslında..
şimdi bunu araştırıyorum
Eyong sen Eyüp 'e yakınsın özelden sana kiminle görüşeceğini bildireyim birebir görüşme yap bir ara uğrayıp istersen
-
abilerim ablalarım oyuncak istemedikleri kadar var
kıyafet ve lego türündeki şeyler daha mantıklı olur uçak araba gemi zaten fazlasıyla var...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
off ya of...
ben mi anlatamıyorum..
oyuncak değil..
karşılıklı oynanan oyun gereçleri materyalleri vb..
-
Çikolata veya şeker götürülebilir... Oyuncakları (akıl oyunları) hepsine aynı özellikte almak lazım aralarında kalbi kırılanlar olabilir...
-
007 adlı üyeden alıntı
Çikolata veya şeker götürülebilir... Oyuncakları (akıl oyunları) hepsine aynı özellikte almak lazım aralarında kalbi kırılanlar olabilir...
çikolata veya şeker veya gofret veya sakız.....
bunlar sürekli aldıkları hediyeler..
değişik bir renk katmak lazım..
-
007 adlı üyeden alıntı
bende istiyom banane bananee
[B]bi çare gönülden giden son gemidir bu....[/B]
-
starsailor adlı üyeden alıntı
off ya of...
ben mi anlatamıyorum..
oyuncak değil..
örnekle ..
evet anlatamıyorsun muhahahah
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
daha önce çok sefer gittiğim için size ufak bi önerim olacak.
bu çocukların psikolojilerini biliyorsunuzdur.biz gittiğimiz her seferde hediye değilde onları eğlendirmeye gidiyorduk.onlara gelen hediyeler yüzünden kurumlar zaten şikayetçi.bağışlanan hediye ve oyuncak çok...
biz müzik aletleri ile çocuklara parti yapardık.palyaço veya bu tarz animasyonlar onları çok mutlu ediyor. sitede eğer bu işi yapan varsa rica edilir. eğer yoksa bi şirketle görüşülüp bir kaç saatliğine istenile bilir.
inanın çok daha mutlu olacaklardır.
bu anlamlı proje için teşekkütler.
( gizli not : o palyaço bendim )
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
örnekle ..
evet anlatamıyorsun muhahahah
anlamayanlar mı var acaba
okey ,tavla vb nin çocuklara uyarlanmış şekli desem?????????
benkaan adlı üyeden alıntı
daha önce çok sefer gittiğim için size ufak bi önerim olacak.
bu çocukların psikolojilerini biliyorsunuzdur.biz gittiğimiz her seferde hediye değilde onları eğlendirmeye gidiyorduk.onlara gelen hediyeler yüzünden kurumlar zaten şikayetçi.bağışlanan hediye ve oyuncak çok...
biz müzik aletleri ile çocuklara parti yapardık.palyaço veya bu tarz animasyonlar onları çok mutlu ediyor. sitede eğer bu işi yapan varsa rica edilir. eğer yoksa bi şirketle görüşülüp bir kaç saatliğine istenile bilir.
inanın çok daha mutlu olacaklardır.
bu anlamlı proje için teşekkütler.
( gizli not : o palyaço bendim
)
bu da güzel bir fikir..
benimkine yakın hem de
-
starsailor adlı üyeden alıntı
off ya of...
ben mi anlatamıyorum..
oyuncak değil..
Evet, anlatamıyorsun
Yiyecek içecek derken, bu tür yerlerde artık kurban bile kabul edilmiyor. Çünkü bir süre önce sistem değişti ve yemek ihtiyaçları hazır yemek fabrikalarından geliyor.
Ancak şu var ki, bu çocuklara her çocuğun seveceği çikolata gofret vs. gibi zararlı yiyecekler ( fazla sorun olmuyor, öğretmen ve müdürle konuşulup kabul ettirilir ) götürülmesi bence çok uygun. Çünkü bunlar çocuk ve bu tür şeyleri sistem gereği bulamıyorlar. Hatta McDonalds dan hamburger bile gidebilir. Ben Eyüptekini bilmiyorum ama bazı bölgelerde daha küçük olanları var. O zaman olabiliyor.
Fakat hepsinden önemlisi, (ilk gidenler hayret edecektir) bu çocukların ne kadar sevgiye aç olduğu.
Daha önce özel konuşmalarda da bazı arkadaşlara da söylediğim gibi,
Toplu halde gitmek, tamam olabilir ama kesinlikle daha güzeli 5-6 kişi gidip orada 2 saat geçirmek.
Bunu da sık sık tekrarlamak.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
o çocukların gerçekten sevilmeye ihtiyacı var.evet onlar çocuk şekerleme onları mutlu ediyor ama onları güldüren,seni öpebilirmiyim veya burnunu bende takiiimmi dedikleri palyaço oldumu o mutluluğu daha iyi anlayacaksınız.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
sevgiye daha fazla açlar evet..
sevgimizi ve ilgimizi karşılıklı faaliyetlerle daha iyi aktarabiliriz görüşündeyim..
hem daha yakın olabiliriz onlara bu şekilde hem de sohbet etme imkanımız da olur..
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler