savaş abi onu bunu bilmem o soldier man yazan çantalardan ben de istiyorum
savaş abi onu bunu bilmem o soldier man yazan çantalardan ben de istiyorum
Bu ilk çocuk yuvası ziyaretimiz olacak..
Bunu devam ettireceğiz..
Cumartesi gelemeyen arkadaşlar bir dahaki organizasyona katılırlar..
16 eylül cumartesi için bile zar zor randevu ayarlayabildim çünkü
Ducatista:)
abi cidden çok hoşuna gitti bu olay senin yaa..
sosyal yardım denince akla hemen yiyecek giyecek geliyor akla haklı olarak ülkemiz ekonomik şartlarında.
çocukları eğlendirerek eğitimlerine katkı sağlayacak o OYUN MATERYALLERİ(sosyal hizmet uzmanları böyle kullanıyor bu gereçlerin ismini,sen sevmediysen değiştirelim )gayet işe yarıyor senin için rahat olsun
niye bu kadar takıldın onu anlayamadım ama
sen bile bu kadar takılırsan bu paranteze işimiz zor valla
Hoşuma gitti tabii.
40 yılın başında takılacak bişey buldum Ben de eğleniyorum.
Tamam tamam bir daha yapmam.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bi daha güncell
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
güncel diyorum ve yarın görüşmek üzere
Guncell diom bende, Turkcell den sonra ucuz tarife...
Cüneyt Eralp
Merhaba Damla,
Yuva ziyaretimizin olduğu gün saat 15:00'de bir iş arkadaşımın nikahını haber aldım.Size katılmazsam size, nikaha katılmazsam o tarafa ayıp olacak ama nikah 1 keredir, gitmezsem olmaz dedim.
Bağışlarsan beni listeden çıkar.Bari gelmek isteyen bir arkadaşı engellemiş olmayayım.
Teşekkür ederim.
yok ozan kardeş ya şakasına söyledim ben yine senin durumun iyi en azından benim gibi kendi açtığın topice gidememezlik etmedin benim geçenki halimi düşünsene
offf bu topik hep düşüyor
Güncel arkadaşlaaaar günceeeelll
not: mete_han yazdıklarını okumadım sanma
neee metehan mı biri metehan mı dedi kaçıınnn... iyi adam lafının üstüne gelir birazdan
güncel
Ok Ozan çıkartıyorum seni listeden
günaydın arkadaşlar hasan metehan daha gelmedi
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)